Rowenta Extreme Power 4a Animal Ro6993 Oa 750w Toz Torbasız Süpürge

16.888 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.500 TL

Ürün Bilgileri

Rowenta Extreme Power 4a Animal Ro6993 Oa 750w Toz Torbasız Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Süpürge RO6993EA Torbasız Elektrikli Yorumları - Trendyol

Temizlik, sağlık için her evde yapılması gereken bir işlemdir. Bu ihtiyacınızı karşılamak için üretilen Rowenta Extreme Power 4A Animal modeli ev süpürme işlerinizi kolaştırır. Gösterdiği performans sayesinde derinlemesine temizlik sağlar. Sıra dışı olarak gerçekleştirilen ergonomik tasarımı ile şık bir görünüme sahiptir. Ayrıca yapacağınız temizliği verimli bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Rowenta süpürge Extreme Power sayesinde ihtiyacınız olan hijyeni yakalayabilir, tüm tüyü ve tozu bu ürün sayesinde süpürebilirsiniz. Derinlemesine temizlik sağlayarak sizin özellikle evcil hayvan olan evlerin tertemiz olmasına olanak tanır. Ayrıca sağlam yapısı ile XL kapasiteli bir süpürge modelidir. Emiş gücünü de kendiniz ayarlayarak her yüzeye uygun temizlik yapabilirsiniz. Bu sayede dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Süpürge modelini ön plana çıkaran özellikler ise şu şekilde sıralanabilir;

  • Üstün performansı
  • Enerji verimliliği
  • Derinlemesine hijyen

Özellikleri ile Öne Çıkan Rowenta Extreme Power 4A

Özellikleri ile Öne Çıkan Rowenta Extreme Power 4A

Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 sunduğu performans ile birçok kişiyi kendisine hayran bırakır. Süpürge modeli sert zeminlerde ve halı üstlerinde kaliteli toz çıkışı ve enerji verimliliği sağlayarak benzersiz sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Toz ayrıştırma özelliğine sahip olan ürün, geliştirilerek oluşturulan monosiklonik sistem ile donatılır. Ayrıca modelde 2 aşamalı filtreleme sistemi de mevcuttur. Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 OA 750 W toz torbasız süpürge EffiTech motor sayesinde daha az enerji kullanarak tozu derinlemesine emer. İçerisinde barındırdığı köpük filtre sayesinde en küçük detaylarda bile hijyen sağlar. Özellikle hayvan sevenler için geliştirilerek üretilen bir modeldir. En küçük tüy ve kıl parçalarını evinizden arındırmanıza yardımcı olur. İçerdiği hava çıkışının tam önünde bulunan filtre sayesinde yüksek bir verimlilik sunan bu ürünü siz de rahatlıkla deneyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Rowenta Extreme Power 4A Animal

Avantajlı Fiyatlarıyla Rowenta Extreme Power 4A Animal

Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 OA 750 W toz torbasız süpürge modelinin boyutu ile uzun süre bezini boşaltma ihtiyacı duymadan kullanabilirsiniz. İşinizi hızlı ve etkili bir şekilde yapabilme olanağı sunar. Tozun %99.98'ini filtreleyerek derinlemesine hijyen sağlar. XL kapasitesine sahip olan ürün özellikle geniş evler için oldukça idealdir. Ayrıca mobilyalar üzerinde biriken tozların da alınmasına yardımcı olur. Kolay onarılabilen bir üründür. Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 OA 750 W toz torbasız süpürge fiyatları ile ilgili modeli inceleyerek kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sahip olduğu 4 basit hareket ile tozu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Ayrıca 6.20 m kablo boyutu vardır. Toz kapasitesi maksimum seviyeye ulaştığı zaman sizi bilgilendirir. Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 yorumlar bölümünden de model hakkındaki birçok detaya ulaşabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Rowenta Extreme Power 4A Animal

Müşteri Deneyimi ile Rowenta Extreme Power 4A Animal

Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 OA 750 W toz torbasız süpürge 818146 sap, yer temizleme, küçük motor, maksimum turbo ve kolay fırça gibi birçok aparatı vardır. Radyatör ve döşeme başlığı da mevcuttur. Ayrıca ürünün üst kısmında bulunan alan sayesinde de kolay bir şekilde taşınabilir. Siyah ve fuşya renk tonları ile karşınıza çıkan ürün şık bir görünüme sahiptir. Temizlikte kusursuz sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 OA 750 W toz torbasız süpürge kullananlar ürünün dikkat çeken özelliklerinden yorum kısmında bahsederler. Bu sayede model hakkında milyonlarca kişi kapsamlı bilgi sahibi olur. Siz de Rowenta Extreme Power 4A Animal RO6993 OA 750 W toz torbasız süpürge yorumları bölümünden ürün ile ilgili bütün detaylara ulaşabilir ve Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.