Genel Markalar Rox 0097 Hobi Gravür Mini Aksesuar 316 Parça Dremel Uyumlu Seti

955 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Rox 0097 Hobi Gravür Mini Aksesuar 316 Parça Dremel Uyumlu Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NALBUROLOG Satıcı Ünvanı: YALÇINKAYA İNŞAAT MALZEMELERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0933005906300020 Vergi Kimlik Numarası: 9330059063
    Bu ürün NALBUROLOG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rox Wood 0097 Hobi Gravür Mini Aksesuar Seti 316 Parça Dremel Uyumlu Dremel, proxxon vb. tüm hobi gravür makinalarında kullanılabilecek 316 parça aksesuar setidir. Polisaj, zımpara, taşlama, delme, cila ve kesme işlerinde en çok kullanılan ürünlerden oluşmaktadır. 9 Adet Taşlama taşı3 Adet Pens13 Adet Elmas Freze uçu 65 Adet Kesme Taşı100 Adet Zımpara 45 Adet Spiro zımpara 3 Adet Spiro zımpara aparatı14 Adet Parlatma Keçesi 1 Adet Parlatma Macunu5 Adet Tel Fırça 3 Adet Plastik Telli Fırça18 Adet Zımpara Taşı (6 pembe, 6 yeşil, 6 beyaz)13 Adet Saplı Taş 1 Adet Bileme Taşı 4 Adet Bağlantı Pim Sapı1 Adet Elmas Kesici Disc2 Adet Dairesel Deri Honlama3 Adet Saplı Polisaj Lastik2 Adet Saplı Mop Zımpara9 Adet Matkap Ucu1 Adet Anahtar1 Adet Mini Taşıma Çantası 2 Katlı Taşıma çantasının kırmızı üst kısmı hafifçe sağa iterek yukarı kaldırırsanız alttaki bölmeden ayırabilirsiniz. Kargo SüreciAynı gün kargo saat 15:00 öncesi verilen siparişler için geçerlidir. Saat 15:00 dan sonra gelen siparişler yoğunluğa göre o gün yada ertesi gün kargolanır.Şube kargonun çıkışını yaptığında takip bilgileri sisteme otomatik yansır. Teslimat süresi kargoya ve bulunduğunuz bölgeye göre değişir.Lütfen sistemdeki kargo bilgilerinizden kargonuzu takip ediniz.Gecikme durumunda teslimat şubesi ile görüşerek bilgi alınız.
Geri Bildirim Ver