Royal Canin 12 Adet Fhn Instinctive Yetişkin Kedi Konservesi 85 gr

472 TL
(39,33 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
395,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin 12 Adet Fhn Instinctive Yetişkin Kedi Konservesi 85 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlupatiler45 Satıcı Ünvanı: MELTEM KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3050610669
    Bu ürün Mutlupatiler45 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 Adet Fhn Instinctive Yetişkin Kedi Konservesi 85 gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 0 - 100 gr
  • Aroma Karışık
  • İçerik Düşük Tahıllı
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Royal Canin 12 Adet Fhn Instinctive Yetişkin 85 gr Kedi Konservesi

Royal Canin 12 adet 85 gr yetişkin kedi konservesi, özel sosla hazırlanmış bir ıslak mamadır. Royal Canin Instinctive serisi, evcil kedilerin sağlıklı bir diyet sürdürmesine destek olur. Evcil kedilerin dengeli beslenmeleri ve sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmaları için hangi mamayı yedikleri kilit bir önem taşır. Royal Canin yetişkin kedi maması, tüylü dostunuzun ideal kiloda kalmasını sağlarken ona ihtiyaç duyduğu tüm besinleri sunar. Ürün; protein, yağ ve karbonhidrat dengesine sahiptir. Test aşamasında sosa bulanmış et parçaları ile gurme kedilerin onayını almayı başarır. Kolay açılan paketleri sayesinde kullanımı son derece pratik olan bir üründür.

  • Bu ürün bir yaşından büyük kediler için uygundur.
  • Sağlıklı tüy ve deri oluşumuna yardımcı olur.
  • Kutunun içerisinde 12 adet 85 gramlık yaş mama paketi bulunur.

Royal Canin Yetişkin Kedi Konservesi Besin İçeriği

Royal Canin Yetişkin Kedi Konservesi Besin İçeriği

Royal Canin 12 adet Fhn Instinctive yetişkin kedi konservesinin besin içeriği evcil dostunuzun yaşam tarzı dikkate alınarak özenle hazırlanır. Kedinizin sağlıklı olması, ideal kilosunu koruması ve sindirim problemleri yaşamaması için gerekli besinler bu mamada toplanır. Mama içerisinde; et ve balık türevleri ile yumurta bulunur. Royal Canin Kitten Instinctive jelly mamanın formülünde bitkisel protein ekstraktları, tahıllar ve mineraller de yer alır. Mamanın protein, yağ ve karbonhidrat oranları yetişkin kedilerinin sağlıklı beslenmesi için ideal seviyededir. Besin değerleri; %12 protein, %2,8 yağ, %0,6 lif, %1,7 kül şeklindedir. Royal Canin Instinctive kedi maması ayrıca A, D3 ve E vitaminleri içerir. İçerdiği omega 3 ve 6 yağ asitleri ile çinko, sağlıklı deri oluşumunu desteklerken tüylerin yumuşak ve parlak olmasına da katkı sağlar.

Royal Canin Yetişkin Kedi Konservesi Raf Ömrü Uzun mu?

Royal Canin 12 adet 85 gr yetişkin kedi konservesi doğru koşullarda saklanması gereken bir üründür. Diğer tüm hayvansal gıdalarda olduğu gibi yanlış saklama koşulları ürünün ömrünü kısaltır. Konserve kutu içinde yer alan mama, kapalı hâlde oda sıcaklığındaki serin ve kuru ortamlarda son kullanma tarihine kadar kalitesini korur. Açıldıktan sonra nem seviyesini korumak, havayla temasını minimuma indirmek ve koku yaymasını önlemek için kapalı bir kapta ve buzdolabında saklanmalıdır. Buzdolabında sakladığınız açılmış mama en geç 1-2 gün içerisinde tüketilmelidir. Konserve mamaların buzlukta saklanması görünüş ve tatta değişiklik yaratabileceği için önerilmez. Ürünün son kullanma tarihi, parti kodu ve tescil numarası paketin üzerinde yazar. Mamanın tüm besin değerleri doğru saklama koşullarında son kullanma tarihine kadar korunur. Son kullanma tarihi geçen ürünler tüketilmemelidir.

Royal Canin 12 Adet Yetişkin Kedi Konservesi Kaliteli mi?

Royal Canin, kurulduğu 1968 yılından bu yana “Beslenme ilk ilaçtır.” ilkesiyle hareket ederek hayvan sağlığını gözeten bir markadır. Aynı zamanda dünyanın en büyük evcil hayvan maması üreticilerinden biridir. Royal Canin amblemli bütün ürünler şirketin dünyanın dört bir yanına yayılmış kendi tesislerinde üretilmektedir. Bu tesisler gıda güvenliğinde ISO 22000 ve kalite yönetiminde ISO 9001:2008 sertifikasına sahiptir. Ham madde tedarikçileri kesin kriterlerle seçilir. Kullanılan hayvansal ürünler, insanların tüketimi için de uygun ve sağlıklı olan etlerden seçilir. Hem üretimde kullanılan ham maddeler hem de son ürünler yoğun bir kalite kontrol programından geçer. Bu koşullarda üretilen Royal Canin 12 adet 85 gr yetişkin kedi konservesi de son derece kaliteli bir üründür. Kedilerin beğenerek tükettiği mamalar, hayvan sahiplerinin de güvenini kazanır. Royal Canin 12 adet Fhn Instinctive yetişkin kedi konservesi yorumları da hayvan sahiplerinin ürünlerden memnun olduğunu göstermektedir. 12’li paket hâlinde satışa sunulan üstün kaliteli bu mamalar Trendyol üzerinden ekonomik bir şekilde sahip olabilirsiniz.