Royal Canin Rcn Cat Fhn 36 Kitten Kedi Maması 10 Kg

2.225 TL
(222,50 TL / kg)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (119)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.175 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.185 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.494 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Rcn Cat Fhn 36 Kitten Kedi Maması 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SECOVET Satıcı Ünvanı: SERCAN SEPİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610534478
    Bu ürün SECOVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RCN Cat FHN 36 Kitten Kedi Maması 10 KG

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Kitten 119-0052 10 Kg Yavru Kedi Maması

Evlerde en çok tercih edilen evcil hayvanlardan biri olan kedilerin beslenme ihtiyacı, Royal Canin Kitten 10 kg yavru kedi maması ile kolaylıkla karşılanabilir. Ürünün sahip olduğu içerik, yavru kedilerin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesini sağlarken enerji ihtiyacını da verimli bir şekilde karşılar. Kedilerin en hareketli dönemlerinden biri bu süreç olduğu için vücutlarının yaktığı kadar kaloriyi karşılayabilmeleri gerekir. Bu nedenle 4 – 12 aylık yavrulara özel olarak üretilen Royal Canin Kitten mamalar gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. İlk üç ay anne sütü aldıktan sonra dördüncü ay itibariyle kuru mamaya geçen yavrular, hem hayvansal hem de bitkisel gıda içeren mamalar tüketebilir. Kitten yavru kedi maması ise her iki türdeki gıdayı da içerir.

  • Kimlere uygun: 4-12 aylık yavru kediler
  • Özellik: Sindirime yardımcı ve enerji verici
  • İçerik: Lezzetli hayvansal ve bitkisel içerik

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Mama içerisindeki malzemeler hem kedinin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesini hem de hassas metabolizmasının korunabilmesini sağlamalıdır. Bu nedenle mamalar, yavruların sindiremeyeceği içeriklerden ziyade sindirime yardımcı olan malzemeler içermelidir. Royal Canin Kitten 10 kg yavru kedi maması, hayvansal ve bitkisel içeriği ile 12 aydan küçük kedilere özel bir üründür. İçeriğinde kurutulmuş kümes hayvanları eti, bitkisel lifler ve mineraller vardır. Bu içerik; bitkisel yağ, balık yağı ve kümes hayvanları yağı gibi malzemelerle de desteklenmiştir. Ürün içerisinde yer alan diğer malzemeler ve maddeler ise mısır unu, mısır gluteni, mısır, pirinç, kümes hayvanları karaciğer, pancar küspesi, maya, yumurta tozu, frukto-oligo-sakkaritler, taurin, lizin, metiyonin, iz elementler ve vitaminler olarak sıralanır.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması Besleyici midir?

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması Besleyici midir?

Evcil hayvan besleyenler tarafından en sık tercih edilen ürünlerden biri, Royal Canin Kitten 10 kg yavru kedi mamasıdır. Bunun sebebi, ürünün yavru kediler için son derece besleyici bir içeriğe sahip olmasıdır. Kedilerin her anlamda büyüdüğü ve geliştiği bu dönemde zengin içerikli bir mama tüketmeleri gerekir. Royal Canin ise vücudun ihtiyaç duyduğu besin kaynağının sağlanmasının yanı sıra metabolizma için de sağlıklı bir mama arayanların da tercihidir. Üretiminde zengin mineral kaynaklarına sahip maddeler kullanılmıştır. Dolayısıyla yavru kedilerin vücuduna yeterli miktarda mineral girer ve bu sayede sindirim sistemi daha sağlıklı gelişir. Bu mamayı tüketen yavruların genel olarak sindirim kapasitesi ve besinleri sindirme yetenekleri aynı anda artış gösterir. Kemiklerin geliştiği ve kalıcı dişlerin çıkmaya başladığı 4. aydan sonraki dönemde de bu tür mamalar oldukça faydalıdır.

Royal Canin Yavru Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Royal Canin Yavru Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Kedilerin beslenme ihtiyacını uzun süre rahatlıkla karşılayabilmek için 10 kg Royal Canin Kitten gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Bu büyük paket, doğru miktarlarda verildiği takdirde oldukça uzun bir süre kedileri besleyebilecek kapasiteye sahiptir. Royal Canin Kitten kuru yavru kedi maması düzenli ve ölçülü bir şekilde verilmelidir. Aksi hâlde yavrular yetersiz beslenebilir ya da fazla beslenerek obezite olma riskine yaklaşabilir. Ürünün içerdiği özel lezzetler, yavruların büyük bir iştahla bu mamayı tüketmesine neden olacağı için kediler sık sık yemek isteyebilirler. Bu noktada mama miktarını tüketecek olan yavrunun ağırlığına göre ayarlamak gerekir. Bu detaylar, paket üzerinde de yer almaktadır. Hayvanlara Kitten mama ile birlikte taze içme suyu da verilmelidir. Dilerseniz Trendyol üzerinden Ayrıca Royal Canin Kitten 10 kg yavru kedi maması yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.