Royal Canin Cat Fhn Fit 32 Kedi Maması 2 Kg

584,90 TL
(292,45 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (89)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
700 TL659 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Cat Fhn Fit 32 Kedi Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Cat FHN Fit 32 Kedi Maması 2 KG

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Nar
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Fit 32 119-0039 2 Kg Yetişkin Kedi Maması

İleride daha büyük sorunlarla karşılaşmamak için evcil dostlarınızın sağlıklı ve yeterli şekilde beslendiğinden emin olmanız son derece önemlidir. Bu noktada tercih edilen mamanın içeriği önem kazanır. Royal Canin Fit 32 yetişkin kedi maması, evcil dostunuz için tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür. Yetişkinlik döneminde bulunan kedilerin vücut ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanır. Özellikle bu dönemde hareket oranının düşmesinden kaynaklanan kilo problemi, Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması ile önlenebilir. Zengin ve dengeli içeriği sayesinde kedilere hem sağlıklı hem de lezzetli bir öğün sunan bu mama, yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilir. Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi mamasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Kedinizin bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Hücre yaşlanmasını azaltılır.
  • Tüm yaşamsal ihtiyaçları karşılanır.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Yetişkin kedilerin yapıları gereği ihtiyaç duydukları özel vitaminleri ve mineralleri doğru şekilde edinmeleri önemlidir. Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi mamasının içeriği de bu doğrultuda özel olarak hazırlanır. Bu mama sayesinde evcil dostunuzun günlük vücut ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılayabilirsiniz. Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması; kurutulmuş kümes hayvanı etleri, mısır, pirinç, hayvansal yağlar ve mineraller içerir. Tahıl ve et içeren formülü sayesinde yetişkin kedilere dengeli bir öğün sunar. Kümes hayvanlarından gelen lezzeti sayesinde de kediler tarafından iştahla tüketilir. Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması yorumları da ürünün hem lezzet hem de içerik bakımından evcil hayvanları ve sahiplerini tatmin ettiğini göstermektedir.

Royal Canin Fit 32 Kedi Maması Hangi Kediler İçin Uygundur?

Royal Canin Fit 32 Kedi Maması Hangi Kediler İçin Uygundur?

Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması, özel gereksinimler göz önünde bulundurularak hazırlanır. Yetişkin kediler için üretilen bir mama çeşididir. Yavru kedilerin bu mamayı tüketmesi çeşitli besinlerden yeteri kadar faydalanamamalarına sebep olabilir. Royal Canin tarafından üretilen bu mama, 1 ve 7 yaş arası orta derecede aktif yetişkin kedilerin kullanımına uygundur. Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması belirtilen yaştan küçük kediler için uygun değildir. Aksi takdirde beklenmeyen durumlarla karşılaşılması söz konusu olabilir. Royal Canin’in markasının bu maması, eğer özel bir durumu yoksa, belirli yaş aralığındaki tüm kedi cinsleri için tercih edilebilir. Cinsten bağımsız olarak bu mamayı yetişkin kedinizin beslenmesine dâhil edebilirsiniz.

Fit 32 Yetişkin Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Fit 32 Yetişkin Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması, evcil dostunuzun günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmıştır. Bu bağlamda kedinizin kilo almaması ya da aç kalmaması için belirli porsiyonlara uymanız gerekir. Kedinizin ağırlığına göre günlük bir mama miktarı hesabı vardır. 2-3 kilo aralığındaki kediler için günlük ortalama 40 gram mama yeterlidir. 3-5 kilo ağırlığındaki daha olgun kediler için ise 60 gram mama önerilir. 5-7 kilo civarındaki kediler için ise tavsiye edilen mama miktarı 90 gramdır. Bu miktardaki mamaları, gün içerisinde kedinizin beslenme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak 2’ye ya da 3’e bölerek verebilirsiniz. Detaylı bir diyet planı için ise veterinere danışabilirsiniz. Royal Canin Fit 32 2 kg yetişkin kedi maması her gün ve belirtilen oranlarda verildiğinde oldukça faydalıdır. Trendyol’un uygun fiyat avantajlarından yararlanarak bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.