Royal Canin ® Persian Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.039 TL2.859,99 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.861,77 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.009 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.174 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin ® Persian Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akvet Veterinerlik Satıcı Ünvanı: AKVET VETERİNERLİK HAYVANCILIK VE HAYVAN ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0043032932200019 Vergi Kimlik Numarası: 0430329322
    Bu ürün Akvet Veterinerlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ROYAL CANIN® PERSIAN, sağlıklı tüyleri desteklemek üzere yağ asitleri, aminoasitler ve vitaminlerden oluşan bir kompleks içerir ve aynı zamanda özel liflerden oluşan bir kombinasyon sayesinde tüy yumağı oluşumunun sınırlandırılmasına yardımcı olur. 12 aylık ila 12 yaş arası İran kedileri için Brakiosefalik çeneye göre adapte edilmiş özel mama tanesi biçimi sağlıklı, uzun tüyleri destekler, tüy yumağı oluşumunu sınırlandırır. Sindirim sağlığını korur.ÖZEL FORMÜL - OMEGA 3 & OMEGA 6 YAĞ ASİTLERİÖzel formül - Omega 3 & Omega 6 yağ asitleriUZUN TÜY SAĞLIĞIKalın ve yoğun iç tüylerle birlikte uzun ve gösterişli dış tüyler, İran kedileri için ayırıcı özelliktir. Özel besin kompleksleri, cildin bariyer görevini desteklemeye ve böylece deri ve tüy yapısını korumaya yardımcıdır. İçeriği, Omega 3 yağ asitleri (EPA ve DHA) ve Omega 6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir.TÜY YUMAĞINDA AZALMAİran ırkı kediler, tüylerinin uzunluğu ve yoğunluğu nedeniyle, tüy temizliği yaparken sürekli olarak yüksek miktarda tüy yutarlar. TÜY YUMAĞINDA AZALMA Özel lif kombinasyonu, bağırsak geçişini aktifleştirmeye ve tüy birikimini doğal yollarla sınırlandırmaya yardımcı olur.SİNDİRİM PERFORMANSIBağırsak florasındaki dengeyi desteklemeye yardımcı olmak üzere yüksek derecede sindirilebilir protein (L.I.P.*) ve prebiyotikler *L.I.P: yüksek sindirilebilir proteinlerÜRİNER SİSTEM SAĞLIĞIYetişkin bir kedinin idrar sistemi sağlığını korumaya yardımcı olmak için bir mineral dengesiyle formüle edilmiştir. İçerik Kurutulmuş kümes hayvanları eti Kümes hayvanları yağı Kümes hayvanları karaciğeri Pirinç Mısır gluteni Mısır unu Soya yağı Bitkisel lif Bitkisel yağlar Hodan yağı Hayvansal yağ Pancar küspesi Maya özü Mineraller Balık yağı Yumurta tozu Fisilyum tohumu Taurin L-karnitin Vitaminler İz elementler şelat iz elementlerir içerir Frukto-oligo-sakkaritler Mineraller L- lizin DL-metiyonin Mannan-oligo-sakkaritler Potasyumn sitrat Çuha çiceği özü luteinden zengin Analiz Raporu Kül:%8 Biyotin: mg/kg1.4 Kalsiyum: % 1.1 Lif: %4.2 Diyetsel lif: % 12.0 Dl-metionin: %1.0 EPA/DHA: % 0.4 Yağ: % 12 Olinoleikasit: %3.1 Lutein: mg/kg5.0 Omega-6: % 3.55 Fosfor: % 1.0 Protein: % 36.0 Nişasta: % 28.2 Besin Katkı Maddeleri A Vitamini 19000UI D3 Vitamini 1400UI E Vitamini 500mg C Vitamini 300mg Niasin 150mg pantotenik asit 50mg B2 Vitamini 20mg B6 Vitamini 8.1mg B1 Vitamini 10mg H Vitamini 1.5mg folik asit 1.5mg B12 Vitamini 0.1mg Kolin klorür 2500mg Beta-karoten 1.5mg metiyonin hidroksilaz analoğunun çinko şelatı 910mg metiyonin hidroksilaz analoğunun manganez şelatı 380mg DL-metiyonin 5000mg aurin 4000mg L-karnitin 300mg Organoleptik katkılar Besleme Rehberi 3 kg kediler için günlük 45 gr 4 kg kediler için günlük 60 gr 5 kg kediler için günlük 70 gr 6 kg kediler için günlük 90 gr Beslenme seviyeleri genel bilgi özelliği taşımaktadır. Evcil hayvanınızın hareketlilik ve yaşına göre ayarlama yapılması önerilir. Ürün ambalajında tam besleme rehberini bulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver