Royal Canin Sensible 33 Kuru Kedi Maması 2 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL709 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
638,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Sensible 33 Kuru Kedi Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Reyon Satıcı Ünvanı: AYTEN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1911442248600001 Vergi Kimlik Numarası: 0210226255
    Bu ürün Mavi Reyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Sensible 33 Kedi Maması 2 kg Bazı kediler, yumuşak dışkı ya da ishale neden olan bir sindirim hassasiyeti gösterirler. Bu tür kediler optimum sindirim güvenliği sağlayan bir mamaya ihtiyaç duyarlar. Beslenme üzerine yapılan araştırmalar, bazı besinsel hammaddelerin sindirim üzerinde faydalı etkileri olduğunu ortaya koymuştur. Royal Canine Feline Sensible 33 Hassas Kedi Maması • Frukto-oligo-sakkaritler FOS sindirim kanalındaki yararlı florayı arttırır. • Esansiyelyağ asitlerinin, özellikle de Omega 3 yağ asitlerinin bağırsaklar üzerinde anti-enflamatuvar etkileri vardır. • Bitkisel ve mineral kaynaklı hammaddelerin benzersiz karışımı ile maksimum sindirim güvenliği garanti edilir. • Nişasta içeriği düşüktür ve biyolojik değeri ve sindirilebilirliği fazla olan hayvansal protein içeriği yüksektir. • "Exclusive Savour" formülü, en seçici kedilerin bile mamayı iştahla tüketmesini sağlar. Mamanın içeriği: Kurutulmuş kümes hayvanları eti, pirinç, mısır, kümes hayvanları yağı, mısır glüten, kümes hayvanları karaciğeri, kurutulmuş kümes hayvanları proteini, bitkisel yağ, pancar küspesi, maya, mineraller, bitkisel lifler, balık yağı, frukto-oligo-sakkaritler, DL-metiyonin, iz elementler, sodyum fosfat, yumurta tozu, taurin, vitaminler. Mamanın Analiz Değerleri: Protein: %33 - Yağ: %22 - Kül: %7,1 - Diyetsel lif: %1,7. Vitamin A: 18500 IU, Vitamin D3: 1000 IU, E1 (Demir): 38 mg, E2 (Iyot): 3 mg, E4 (Bakır): 7 mg, E5 (Manganez): 49 mg, E6 (Çinko): 161 mg - Koruyucular - Antioksidantlar. Günlük Tüketim Miktarı: Ağırlık 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg Zayıf 55g 70g 90g 105g - Ideal 40g 55g 70g 85g 100g Kilolu - 40g 55g 65g 75g Genel Hatırlatmalar Nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız. Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz. Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğinden.Ambalajı değişik olan ürünler olabilir.Ama ürün içeriği aynıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Urinary (İdrar yolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Sensible 33 119-0044 2 Kg Kedi Kuru Maması

Bazı kedilerin sindirim sistemleri, farklı mamalara karşı olumsuz tepkiler oluşturabilir. Bu durumda olan kedilerin mamalarının değiştirilmesi gerekir. Kedilerin sindirim sistemlerindeki hassasiyet göz önünde tutularak hazırlanan Royal Canin Sensible 33 2 kg mama, dostlarınızın çok daha enerjik olmasına yardım eder. Royal Canin Sensible 33, hassas sindirim sistemine sahip olan kediler için en uygun olan mama seçeneklerden biridir. Evcil dostunuzun daha sağlıklı bir hayat standardına ulaşmasına yardım eder. Sindirim sistemini düzenlediği gibi kedinizin dışkılama rahatsızlıklarını da engeller. Mutlu ve sağlıklı kediler için iyi bir seçimdir.

  • 1-7 yaş arasındaki yetişkin kediler için uygundur.
  • Sindirim sorunu yaşayan kediler için özel olarak üretilir.
  • İçerisinde kediler için gerekli olan mineraller ve vitaminler bulunur.

Royal Canin Sensible 33 Kuru Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Sensible 33 Kuru Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi maması, zengin ve dengeli bir içeriğe sahiptir. Mamanın formülünde; hayvansal yağlar, kurutulmuş kümes hayvanı proteini, mısır, pirinç, buğday unu, buğday, mısır glüteni, pancar küspesi ve hidrolize hayvansal proteinler bulunur. Ayrıca içerikte; mayalar, bitkisel lifler, frukto ve oligo sakkaritler, balık yağı, mineraller ve vitaminler de vardır. Royal Canin Sensible 33 2 kg mama içeriğinde bulunan mineraller ve vitaminler oldukça çeşitlidir. Mama içerisinde çeşitli ölçülerde; A, D3, E1, E2, E4, E5, E6 ve E8 vitaminleri bulunur. Bu kapsamlı içerik, kedilerin çok daha sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmelerine yardımcı olur. Sağlıklı bir beslenme sağlayan bu ürün, kedinizin çok daha mutlu olmasına katkıda bulunur.

Sensible 33 Kuru Kedi Maması Kedi Sindirimi İçin Faydalı mı?

Sensible 33 Kuru Kedi Maması Kedi Sindirimi İçin Faydalı mı?

Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi maması, sindirim konusunda sorun yaşayan kediler için özel olarak hazırlanmıştır. İçerisindeki her bir bileşen kedinizin daha konforlu şekilde hayat sürmesini sağlar. Bazı kedilerde görülebilen hassas sindirim sistemi, onların yumuşak dışkılar yapmalarına neden olur. Bu ürün, sindirim kolaylığı ve güvenliği için bağırsak florasını destekler. Royal Canin Sensible 33 2 kg kedi maması, sindirim işleminin kolay bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Bu sayede kediniz çok daha mutlu ve hareketli olur. Evcil dostunuzun mutluluğu daimi olsun istiyorsanız Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi mamasını tercih edebilirsiniz. Bu ürün hem sağlık hem de lezzet açısından oldukça başarılıdır. Benzersiz aromasıyla bu mama, kediler tarafından iştahla tüketilir.

Royal Canin Sensible 33 Kedi Maması Ne kadar Verilmelidir?

Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi maması, daha yüksek enerjiye ihtiyaç duyan evcil dostunuz için mükemmel bir seçenektir. Kedilerin mama yeme şevkini artırmak için özel olarak hazırlanan bir aroması bulunur. Ayrıca kedilerin üriner sistemlerini koruyarak sağlıklı bir hayat sürmelerine imkân sağlar. Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi maması, beslenme rehberine göz atıldıktan sonra kullanılmalıdır. Günlük olarak verilmesi gereken miktar kedinin kilosuna göre değişkenlik gösterebilir. Örneğin; 4 kg olan bir kedi her öğünde 48 gram mama tüketebilir. Kullanımı oldukça faydalı olan Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi maması yorum olarak da genellikle kullanıcılardan tam puan alır. Ürün sayfasında bulunan yorumlar, gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgileri içerir. Sipariş öncesinde bu bölümü okuyarak ürün hakkında çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Royal Canin Sensible 33 2 kg kuru kedi maması hemen Trendyol üzerinden sipariş verilebilir.