Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido Erkek Parfüm RPCN000102

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido Erkek Parfüm RPCN000102

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aqua di Polo Satıcı Ünvanı: GSS PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411040907000017 Vergi Kimlik Numarası: 4110409070
    Bu ürün Aqua di Polo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ispanyol monte perdido dağı’nın heybetli görüntüsünün verdiği güçlü duyguları notalarına yansıtan monte perdido 50 ml edp sizi tutkuyu ortaya koyan kokusuyla harmanlıyor. Üst notalarında bulunan greyfurt, deniz ve mandalina kokusunun verdiği taze kokuyu orta ve alt notalarda defne yaprağı, yasemin ve amber kokusu kucaklıyor. Monte perdido taze bir günün tüm canlılığını ruhunuza katıyor

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver

Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido Erkek Parfüm

Gün içerisinde çoğu kişi tarafından kullanılan kişisel bakım ürünlerinden biri de parfümlerdir. Parfümler, sahip oldukları esans içerikleri ile ön plana çıkar. Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido erkek parfüm, birlikte çarpıcı bir uyum içerisinde olan çeşitli bitki özlerinden elde edilen bir parfümdür. Ferah bir kokuya sahip olan ürün, kalıcılık özellikleriyle de ön plana çıkar. Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido erkek parfüm kullananlar, ürün bileşenlerinde yer alan bitkisel esansların yaydığı ferah koku sayesinde etraflarında etkileyici bir izlenim bırakma fırsatına sahiptir. Bitkisel içerikleri ve kokusu ile olduğu kadar özel tasarım cam şişesiyle de ön plana çıkan kişisel bakım ürünü, müşteri listelerinin üst sıralarında yer alır.

  • Özel tasarım cam şişe
  • Uzun süreli kalıcılık
  • Doğal ve bitkisel içerikli esanslar

Royal Club Monte Perdido EDP Parfüm Benzersiz Özellikleri

Royal Club Monte Perdido EDP Parfüm Benzersiz Özellikleri

Monte Perdido erkek parfümü, esans yoğunluğu ve kalıcılık özellikleri ile ön plana çıkan ferah kokulu bir kişisel bakım ürünüdür. Ürün içerikleri, güçlü ve yoğun kokuları ile ön plana çıkan bitki özlerinden oluşur. Bu nedenle esans yoğunluğunun artırılması için ürün bileşenlerine herhangi bir aroma katkısı yapılmaz. Üretim aşamasında greyfurt, mandalina, yasemin, amber, defne yaprağı bitkilerinin özütleri tercih edilir. Bununla birlikte söz konusu bitki özleri, deniz tuzu ile tamamlanır. Kişisel bakım ürünü, tamamen bitkisel içeriklerden oluştuğu için karma ciltler dahil tüm cilt tipleri için güvenli bir kullanım imkanı sunar. Çeşitli aşamalardan geçirilerek sıvı hale getirilen bitki özleri, herhangi bir renge sahip değildir. Bu nedenle kişisel bakım ürününü kıyafetlerinizin üzerine sıktığınızda dahi herhangi bir leke oluşumu söz konusu olmaz.

Royal Club Monte Perdido EDP Erkek Parfümü Kullanım Şekli

Royal Club Monte Perdido EDP Erkek Parfümü Kullanım Şekli

Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido, ferah kokusu sayesinde hem günlük hem de gece kullanımları için imkan tanır. Parfümlerin cilt yüzeyinde kalıcılık sürelerini belirleyen sisteme göre EDP kategorisinde yer alan kişisel bakım ürünü, gün içerisinde minimum 7-8 saate kadar kalıcılık sağlar. Parfümün uygulandığı cilt yüzeyinin yağlılık oranı, kalıcılık süresini etkileyen faktörler arasında yer alır. Bu nedenle ürünü temiz cilde uygulamanız önemle tavsiye edilir. Bununla birlikte Royal Club parfümünü deodorant, krem, losyon gibi diğer kişisel bakım ürünleriniz ile birlikte aynı anda kullanmamanız da ürünün cilt yüzeyindeki kalıcılığını artırır. Eklem yerleri, parfümlerin maksimum seviyede koku yaydığı bölgelerdir. Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido erkek parfüm yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürün bileşenleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Royal Club Monte Perdido Parfüm Avantajlı Fiyatları

Royal Club Monte Perdido Parfüm Avantajlı Fiyatları

Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido erkek parfüm fiyatı, ürün içeriklerinin kalıcılık özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bununla birlikte ürün bileşenlerinin cilt sağlığı dostu olması da ürün fiyatını etkileyen önemli faktörler arasında yer alır. Ürün, ihtiva ettiği amaç gereği sıvı bir forma sahiptir. Bu nedenle ürün içeriklerinin havaya karışarak buharlaşmaması için şişenin her kullanımdan sonra kapatılması, kullanım ömrü açısından büyük önem arz eder. Bununla birlikte parfüm kokusunun ağırlaşmaması için ürün şişesini direkt olarak güneş ışığı almayan bir alanda muhafaza altına alınması, önemle tavsiye edilir. Royal Club De Polo Barcelona Monte Perdido erkek parfüm satın alarak siz de ürünün üstün kalıcılık özellikleri sayesinde gün içerisinde güzel kokma fırsatından yararlanabilirsiniz. Bu kişisel bakım ürününe Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.