Royal Talens Amsterdam Akrilik Boya 120ml 6'lı Set

1.275 TL
(212,50 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Royal Talens Amsterdam Akrilik Boya 120ml 6'lı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Hobi Satıcı Ünvanı: ANKARA HOBİ AHŞAP BOYA VE SANATSAL ÜRÜNLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070063040500001 Vergi Kimlik Numarası: 0700630405
    Bu ürün Ankara Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TALENS AMSTERDAM AKRİLİK BOYA SETİ Greenish Yellow+++243 Pyrrole Red +++315 Naples Yellow Deep +++223 Vandyke Brown +++403 Greyish Blue +++562 Naples Yellow Red Light +++292 Tuval, kagit, karton, ve ahsap yüzeylerde kolaylikla uygulanabilir. Yapısındaki esnek pigmentler sayesinde dış etkenlere yağlı boyadan daha dayanıklıdır. Tuval üzerinde çatlama yapmadığı için genellikle tercih edilen markalar arasındadır. Boyaların rengi, hem ince hem de macun kıvamında kullanabileceğiniz çok yönlü bir boya türüdür. Boya doğada bulunan kaliteli pigmentlerden yapılır. Winsor Newton Galeria akrilik boya Kokusuz ve çabuk kuruyan bir yapıya sahiptir. Renk alternatifleri ve tonlamalar elde etmek için beyaz renk tercih edilebilir veya suyla da inceltilebilir.. Bu tip boyalar konusunda çok benzersiz olan sey, tam olarak uygulandigi zamanki gibi kurumasıdır Kullanim alanı resim sanatı ile sınırlı olmayıp, dekorasyon, slime ve çesitli alanlarda da kullanılabilir. Fırça darbesi ıslak veya kuru olsa da keskin olur. Dahası, kurutma işlemi sırasında renk değişikliği olmaz. Renk tonlarında hacim kaybı olmaz. Akrilik boya kuru iken su ile temizlenebilir. Çok saf ve yoğun renkler sanatçılar için idealdir. Renklerin parlaklığı, yapışkanlığı ve kuruma süreleri uyumludur. Akrilik Boyalar Birbirleri ile kolayca karıştırılarak ara renkler elde edilebilir. Fırça darbelerinde son derece iyi çizgiler oluştururlar. Boyanın yağ gibi kaygan yapıya sahip olması, fırça darbelerini çok belirgin olmasını ve boyanın sabitlenmesini sağlar. Eserleriniz bittikten sonra akrilik boya vernik yardımı ile ister parlak ister mat şekilde olsun, koruyabilirsiniz. Boyaların çok katı gelmesi halinde su veya glaze medium yardımı ile inceltebilirsiniz. İnceltmeyi su ile gerçekleştirdiğiniz taktirde Ecolin gibi sıvı bir boyaya sahip olabilir ve bu şekilde kullanabilirsiniz. Fırçalarınızda kalan yağlı boya artıklarını, vücudunuza ve elbisenize bulaşan boyaları çok vakit geçmediyse, Terebentin ve Sabunlu su yardımı ile kolayca temizleyebilirsiniz. Renk karışımlarını metal, ahşap veya plastik spatula yardımı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver