Rtrmax Rtm923 Elektrikli Koyun Kırkma Makinası

3.492 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.950 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rtrmax Rtm923 Elektrikli Koyun Kırkma Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERT YAŞOT-MERT HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: MERT YAŞOT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5234510912200001 Vergi Kimlik Numarası: 9400543528
    Bu ürün MERT YAŞOT-MERT HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rtrmax rtm923 elektrikli koyun kırkma makinası Ince kesim sayesinde daha fazla yapağı elde edilir.
  • Ince kesim sayesinde daha fazla yapağı elde eder. 80mm bıçak ağzı daha hızlı kesim sağlar.
  • Plastik çantasıyla rahat taşıma olanağı sağlar.
  • Dengelenmiş ağırlık dağılımıyla yorulmadan çalışma imkanı sunar.
  • Özel filitreli soğutucu kanalları makina içine kıl vb. Materyallerin girmesini engeller ve ısınmayı minimuma indirir.
  • Kolay bıçak ağzı ayarı
  • Çalışma voltajı: 230 v
  • Frekans: 50 hz
  • Güç: 500 w
  • Bıçak ağzı: 80 mm
  • Hız: 0-2400 d/dk.
  • Ağırlık: 2 kg
Geri Bildirim Ver

Rtrmax Rtm923 Elektrikli Koyun Kırkma Makinası

Hayvancılık ile uğraşan kişiler tarafından yılın belirli dönemlerinde uygulanması gereken, gerek maddi gerekse hayvanların sağlığı için dikkat çeken uygulamalardan birisi olan kırkma işlemleri için kullanılabilecek çok sayıda makine bulunmaktadır. Özellikleri ve tasarımları ile değişiklik gösteren kırkma makineleri genel olarak koyunlar için kullanılsa da keçi, inek ve danalar için de kullanılabilmektedir. Hayvanların cinslerine göre değişiklik gösteren kıl yapıları belirli dönemlerde hem hayvanların sağlıkları için hem de temizlik anlamında kırkma işleminin yapılması gerektiğini ortaya koymaktadır. Pek çok kişi tarafından uygulanan kırkma işlemleri için farklı markalar tarafından üretimi yapılan makineler kullanılabilir. Rtrmax rtm923 marka tarafından üretimi yapılan makineler arasında gerek kalitesi gerekse dayanıklılığı ile adından söz ettirmektedir. Özellikleri ile en yoğun kıllara sahip olan koyunların bile kolaylıkla kırkılmasına olanak sağlayan maine fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Uygun fiyatlardan satışa sunulan makineler pek çok kişi tarafından satın alınarak kullanılabilir.

  • Üstün motor gücü
  • Uzun süreli kullanım
  • Değişken fiyatlar

Rtrmax Tarihçe ve Koyun Kırkma Makineleri

Rtrmax Tarihçe ve Koyun Kırkma Makineleri

1989 yılında İstanbul’da kurulan Rtrmax elektrikli el aletlerinin üretimi konusunda dikkat çeken markalardan bir tanesidir. Genel olarak özellikleri ile değişiklik gösteren çok sayıda ürünün imalatını yapan marka kullanıcıları tarafından gerek kalitesi gerekse dayanıklılığı ile dikkat çekmektedir. Akdemir Ticaret bünyesinde bulunan Rtrmax üretimlerinin tamamını Çin’de yapmaktadır. Türkiye’nin önde gelen üretici ve dağıtıcılarından birisi olan Rtrmax markası aynı zamanda başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 30’dan fazla ülkede ürün satışı yapmaktadır. Yurtiçinde ve dışında çok sayıda ürün satışı yapan marka alanında öncü olan firmalar arasında gösterilmektedir. Çok sayıda elektrikli el aletinin üretiminin yapılması markanın geniş ürün çeşitliliğine de sahip olmasına neden olurken özellikle su dalgıç pompaları ile adından söz ettirmektedir. Rtrmax rtm923 koyun kırkma makinası markanın üretimleri arasında dayanıklılığı ve işlevselliği ile adından söz ettiren koyun kırkma makinelerinden bir tanesidir.

Rtrmax Rtm923 Koyun Kırkma Makinası Özellikleri

Rtrmax Rtm923 Koyun Kırkma Makinası Özellikleri

Rtrmax rtm923 koyun kırkma makinası özellikleri ile dikkat çeken makineler arasında yer almaktadır. İnce kesim yapabilen makine bu sayede daha fazla yapağı elde edilebilmesine olanak sağlarken 80 milimetrelik bıçak ağızları sayesinde işlem sürelerinin kısalmasına olanak sağlamaktadır. Bıçak ağzı ayarlanabilen makine bu sayede istenilen uzunluklarda tıraş yapılabilmesine olanak sağlarken aynı zamanda kullanıma da etki edebilmektedir. Dengelenmiş ağırlıkları sayesinde ergonomik bir tutuş ve rahat bir kullanım vadetmektedir. Öte yandan güçlendirilmiş bıçakları uzun yıllar kullanıldıklarında bile keskinliğini korurken kıllarda çekme ve koparma yapmaması için özel üretimlere sahiptir. Bıçak yapısı sayesinde gerek hayvanların gerekse kullanıcıların güvenliğini ön plana çıkaran koyun kırkma makinesi özel çantası ile kullanılmadığı alanlarda depolama imkanı sunar. Rtrmax rtm923 elektrikli koyun kırkma makinası 500 watt motor gücüne sahip olması nedeniyle de dikkat çekmektedir. rtrmax rtm923 koyun kırkma makinası kampanyalarına göz atarak ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Rtrmax Rtm923 Koyun Kırkma Makinası Yorum

Rtrmax Rtm923 Koyun Kırkma Makinası Yorum

Rtrmax rtm923 koyun kırkma makinası yorum bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar kategorilerine göre değişiklik göstermesine karşın ağırlıklı olarak model, kullanım, motor gücü ve dayanıklılık konularındadır. Ürün ile ilgili yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler referans niteliği taşımaktadır. Ürün yorumları arasında kullanıcı deneyimleri de yer bulurken aynı zamanda fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Rtrmax rtm923 koyun kırkma makinası satın al seçenekleri de Trendyol üzerinden müşterilere sunulmaktadır. Hrtrmax rtm923 koyun kırkma makinası indirim ve kampanyalar ile çok sayıda kullanıcıya hitap edebilmektedir.