Rubicon Usb Flash Bellek 32 Gb Kutulu Işıklı

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rubicon Usb Flash Bellek 32 Gb Kutulu Işıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtakaledeyiz Satıcı Ünvanı: NİHAL DAMGACIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1263544102800017 Vergi Kimlik Numarası: 5200175060
    Bu ürün Tahtakaledeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık kutulu Kristal Cam ve metal 32 GB kullanım anında ışık yanmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 32 GB
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları USB 2.0
  • Tasarım Kapaklı
Geri Bildirim Ver

Rubicon 32 GB Işıklı Kristal Kutulu USB Flash Bellek

Rubicon USB flash bellek 32 GB ışıklı cam kutulu, şık ve kullanışlı bir üründür. Ürün, USB 2.0 girişine sahiptir ve yalnızca buna uyumlu cihazlarla kullanılabilir. 32 GB hafızaya sahip olan ürün, tüm dosyalarınızı rahatlıkla koruyabilecek geniş bir kapasiteye sahiptir. Sahip olduğunuz bu depolama alanı sayesinde ödev ve sunumlarınızı, sevdiğiniz film ve dizileri, fotoğraf, video ve müziklerinizi bir arada bulundurmanız mümkündür. Rahatlıkla veri aktarımı yapabileceğiniz ve belgelerinizi içerisinden güvenle taşıyabileceğiniz bu ürün, dayanıklı ve uzun ömürlü yapısıyla da dikkat çeker.

  • Kristal cam ve metal parçalar
  • Mavi LED ışıklı
  • İthalatçı garantili

Rubicon 32 GB USB Flash Bellek Boyutları

Rubicon 32 GB USB Flash Bellek Boyutları

rubicon usb flash bellek 32 gb ışıklı, kapalı vaziyette 3 cm uzunluğundadır. Ürünün yarısı şeffaf gövdeden, 1,5 cm'lik diğer kısmı da metal kapaktan oluşur. Dikdörtgen bir forma sahip olan bu flash bellek, minimal tasarımıyla dikkat çeker. Küçük boyutları ve kompakt tasarımı sayesinde bu flash bellek ürününü dilediğiniz yerde taşımanız mümkündür. Ürünü; omuz, el veya bilgisayar çantanızda, cüzdanınızda, kalem kutunuzda, tablet kılıfınızda ve dosyalarınızın içinde saklayabilirsiniz. Hatta cebinizde bile rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Rubicon ışıklı cam kutulu 32 GB USB flash bellek, küçük olmasının bir diğer avantajını da cihazlara bağlanırken kullanır. Flash bellekler, pozisyon farkından dolayı her cihaza rahatlıkla bağlanamayabilir. Ancak bu ürün; minimal tasarımı sayesinde notebook, masaüstü bilgisayar, akıllı tahta gibi USB girişine sahip her türlü cihaza mükemmel uyum sağlar.

Rubicon 32 GB USB Flash Belleğin Işık Rengi Sabit mi?

Rubicon 32 GB USB Flash Belleğin Işık Rengi Sabit mi?

Rubicon USB 2.0 flash bellek 32 GB, şeffaf gövde kısmında yer alan bir adet LED lambaya sahiptir. Bu LED lambada, USB flash bellek bir cihaza bağlandığı an çalışma özelliği mevcuttur. Ayrıca bu ışık, siz ürünü cihazdan çekene kadar da sönmez. Aralıksız yanmaya devam eder. Yanıp sönen, mod değiştiren veya dilediğiniz zaman deaktive edebileceğiniz bir fonksiyonu yoktur. Böylece USB flash belleğiniz, her daim ışıldamayı başarır. Bu göz alıcı özelliği sayesinde minimal tasarımına hem şıklık hem de eğlence ekler. Kristal cam kısımdan yansıyan bu LED ışığın rengi, açık mavidir. Ürün çalıştığı sürece sabit kalan bu açık mavi renk değişmez. Farklı renklerle ışık kombinasyonu yapmaz. Çünkü bu ürünün içindeki LED lamba, RGB teknolojisiyle üretilmez. Klasik mavi LED ışık özelliği sergiler.

Rubicon 32 GB USB Flash Bellek Dayanıklı mı?

Rubicon 32 GB USB Flash Bellek Dayanıklı mı?

Rubicon 32 GB ışıklı USB flash bellek, dayanıklı malzemelerden imal edilir. Ürünün kristal camdan üretilen gövdesi, yekparedir. Bu gövde bölümü, yapıştırma ya da birleştirme işlemine maruz kalmadığı için hiçbir yerinden ayrılmaz. Ürünün metal kapağı da aynı özelliği taşır. Tek parça bir malzemeden üretilen kapak bölümü, metal materyali sayesinde ekstra koruma sağlar. Böylece ürün; taşıma veya kullanım sırasında alabileceği çarpma, düşme, zorlama ve sürtünme gibi darbelere karşı yüksek direnç gösterir. Bu darbelerin karşısında çizilmez, çatlamaz, kırılmaz ve kolay deforme olmaz. Aynı zamanda kapağının sağlam olması, ürün içindeki tüm dosyalarınızı korumanıza da yardımcı olur. Sağlam kapağı sayesinde flash belleğin bağlantı ucunu da muhafaza eden ürünün kullanım ömrü, oldukça uzundur. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Rubicon USB flash bellek 32 GB ışıklı cam kutulu yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu USB flash belleği Trendyol'dan satın alarak şık ve dayanıklı bir taşınabilir depolama ürününe sahip olabilirsiniz.