Rubies Star Wars Episode 7 Finn Kostüm Klasik 5-6 Yaş /

1.207,50 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
5-6 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rubies Star Wars Episode 7 Finn Kostüm Klasik 5-6 Yaş /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loco Poco Satıcı Ünvanı: NECO DIŞ TİCARET OYUNCAK PAZARLAMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630046959400028 Vergi Kimlik Numarası: 6300469594
    Bu ürün Loco Poco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Star Wars 7: Güç Uyanıyor’Un Vizyona Girmesi İle Birlikte Yankıları Tüm Dünyaya Yayılmaya Başladı. Star Wars Tüm Dünyada Adından Bahsettirirken, Diğer Bir Yandan Da Çocuklar Filmde İzledikleri Karakterler Gibi Olmak İçin Adeta Can Atar Vaziyetteler. Siz De Star Wars Hayranı Çocuğunuza Harika Bir Sürpriz İçindeki Kahramanı Ortaya Çıkarmasına Yardımcı Olmaya Ne Dersiniz? Çocuğunuza Galaktik İmparatorluk’Ta ’Güç’Ün Aydınlık Tarafını Temsil Eden Finn’İn Orijinal Kostümünü Giydirin Ve Evin İçinde Star Wars Gezegeninden Fırlamış Gibi Gezen Çocuğunuzun Zevkten Dört Köşe Oluşuna Büyük Keyifle İzleyin. Dünyaca Ünlü Kostüm Markası Rubies’İn Star Wars Classic Finn Kostümü Sağlığa Tamamen Zararsız Malzeme Kullanılarak Üretildiği İçin Çocuğunuza Gönül Rahatlığı İle Giydirebilirsiniz. Star Wars Kostüm Özellikleri Ve Paket İçeriği: Tulum Biçiminde Star Wars Classic Finn Kostümü Marka: Rubie’S Renk: Gri-Siyah-Kahverengi Cinsiyet: Erkek Malzeme: Polyester Lisans: Star Wars Orijinal Lisanslı Ürünüdür. Beden: Large (7-8 Yaş) * Kostümün Ölçüleri İle Kostümü Alacağınız Kişinin Ölçülerinin Uygunluğuna Dikkat Ediniz! Kostümün Boyu: 112 Cm Kostümün Bel Ölçüsü: 72 Cm Kutu Ölçüleri (En X Genişlik X Yükseklik) : 5 Cm X 31 Cm X 36 Cm Ürün İadelerinde Sorun Yaşamamanız İçin Ürün Ambalajına Zarar Vermeyiniz Ve Ambalajı Atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver