Rulopak Cosmic M5 Hanımeli Yasemin Koku Kartuşu 100 ml

555 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
586,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rulopak Cosmic M5 Hanımeli Yasemin Koku Kartuşu 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİSTA HİJYEN Satıcı Ünvanı: SÜHEYLA GÜRLEYEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070154086
    Bu ürün VİSTA HİJYEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Koku İçeriği Top Note(Üst Nota):Portakal Çiçeği Yağı Base Note(Alt Nota):Yasemin,Hanımeli,Gül,Gardenya Middle Note(Orta Nota):Sedir Ağacı Rulopak Koku Kartuşu Hanımeli Yasemin (M5-M6),Ortamda yatay seyirde homojen dağılan ve havada asılı kalan 0,01 mikrondan küçük nano partiküller halinde yayılır. Bu sayede ortamda her daim eşit ve aynı kokuyu hissedebilirsiniz.Rulopak Koku Kartuşu Hanımeli Yasemin (M5-M6),Özellikle uzun saatler harcanan çalışma ortamlarında havasızlık ve yiyecek içecek tüketimi sonucu kötü kokular oluşabilir. Bu kokular çalışanlar için rahatsız edici ve motivasyon düşürücü olabilir. Bu yüzden çalışma ortamlarında istenmeyen kokuların maskelenmesi, iş akışının ve motivasyonun sürdürülmesi için önemlidir. Rulopak Koku Kartuşu Vanilya & Manolya, iş yerinizdeki kötü kokuları maskelemekle kalmaz, aynı zamanda ortama hoş bir koku yayar. Sağlığa zararlı hiçbir madde içermeyen Rulopak koku makinesi kartuşu, tamamen doğaldır.Rulopak Koku Kartuşu Hanımeli Yasemin (M5-M6),Uzun süre kalıcılığını koruma özelliğine sahiptir. Koku makinesi kartuşunun tek bir şişesi 90 güne kadar etkili kullanım sunar. Koku makinesinin kapatma özelliği sayesinde iş yerinde bulunmadığınız zamanlarda makineyi kapatarak kokunun kullanım süresini uzatabilirsiniz. Şişenin tamamının uzun ömürlü olmasının yanı sıra spreyleme işlemleri arasında da koku kalıcılığını korumaya devam eder. Böylece manuel spreyleme yapmanıza gerek kalmadan makinenin otomatik spreyleme ayarı ile tüm gün iş yerinizin mükemmel kokmasını sağlayabilirsiniz.Rulopak Koku Kartuşu Hanımeli Yasemin (M5-M6),Yerleştirildiği alana ferahlatıcı koku yayan koku kartuşu, aromasıyla herkesin modunu yükseltir. Ferahlatıcı etkisi sayesinde kullanıldığı alanın havasını tazeler. Kötü kokuları yok etme etkisi sayesinde çalışanların modunu yükselten Rulopak Koku Kartuşu Vanilya & Manolya, iş yerinizin tüm gün eşsiz kokmasını sağlar.Rulopak Koku Kartuşu Hanımeli Yasemin (M5-M6),İş yerinde hoş kokular ile çalışanların motivasyonunu yükseltirken misafirlerini de etkilemek isteyenler için oldukça ekonomik bir çözümdür. Rulopak Cosmic M5 koku makinesini bir kez almanız yeterlidir. Sonrasında makine içerisindeki koku bittikçe koku makinesi yedeği alarak iş yerinizin güzel kokmaya devam etmesini sağlayabilirsiniz.Rulopak Koku Kartuşu Hanımeli Yasemin (M5-M6),Her seferinde yeni makine almanız gerekmez. Koku makinesi yedeği ile odalarınızı ferahlatmaya devam edebilirsiniz. Koku makinesi yedeğinin tek bir şişesi, 90 güne kadar etkili kullanım sağladığı için ofis giderlerinizden tasarruf edebilirsiniz. Rulopak Hanımeli Yasemin Koku Kartuşu 100 ml (M5-M6)
Geri Bildirim Ver