Rulopak Mağaza Kokulandırma Makinesi 900736-736siyah

750 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rulopak Mağaza Kokulandırma Makinesi 900736-736siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ferparticaret Satıcı Ünvanı: MERİH FERHAT RUHOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1446415816000001 Vergi Kimlik Numarası: 7350441634
    Bu ürün ferparticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geniş Alan Koku Makinası Siyah Nano Kokulandırma Teknolojisi Geniş alan kokulandırma sistemleri, özel teknolojisi sayesinde kokuyu buharlaştırarak, yatay seyreden nano tanecikler ile kokunun tüm ortama eşit yayılmasını ve havada daha uzun süre asılı kalmasını sağlar. İdeal Ürün Konumlandırma : Cosmic M5 koku makinenizi yerden en az 1 metre yükseklikte konumlandırınız. Maksimum düzeyde etki için, yerden 165 cm ~ 180 cm yüksekte, duvara monte edilmesi önerilir 1.000 metreküp kokulandırma kapasitesi tanımı : 2,5 metre tavan yüksekliği olan ve bölünmemiş duvarlardan oluşan yaklaşık 400 metrekarelik kapalı bir alan, 1.000 metreküp kokulandırma alanını ifade eder. Kokulandırma kapasitesi odanın havalandırma şekli, kapı ve pencerelerin açılıp-kapanma sıklığı, oda içerisinde çalışan klima vb havalandırma cihazlarının durumuna göre değişiklik gösterebilir. KURULUM : Çalışma süresi (SPRAY) ayarını 10 - 30 - 60 saniye aralıklarından birine getiriniz. Bekleme süresi (STANDBY) ayarını 3 - 10 - 15 dakika aralıklarından birine getiriniz. Koku makinesini çalışmasını istediğiniz moda (Day / Night / 7-24) göre ayarlayınız Cihazınızın üzerinde bulunan sensöre göre 3 (üç) farklı mod ayarlayabilirsiniz. D : Gündüz Çalışma Modu: Bu modda iken cihazınız ışık algıladığı süre boyunca aktif olarak ayarladığınız şekilde çalışacaktır. N : Gece Çalışma Modu: Bu modda iken cihazınız (Karanlıkta ve/veya gece) ışık olmadığı sürece aktif olarak ayarladığınız şekilde çalışacaktır. 7-24 : Sürekli Çalışma Modu: Bu modda cihazınız 24 saat boyunca ayarladığınız değerlere göre çalışacaktır. RENK VE KOKU TERCİHİ YAPILMADIĞINDA, STOKTAKİ DURUMA GÖRE GÖNDERİM YAPILACAKTIR. 1 Adet koku ile 90 güne kadar kokulandırma yapabilirsiniz (Lütfen cihaz ayarlarına bakın).Cosmic M5 Profesyonel Kokulandırma Sistemi Koku Makinesi TEKNİK BİLGİLER (Kokulandırma Makinesi Cosmic M5) Kokulandırma Kapasitesi : 900 m³
  • Koku Haznesi : 1 Adet
  • Ölçüler (G x D x Y) : 130 x 165 x 250 mm
  • Ağırlık : 1,72 Kg
  • Güç Gereksinimi : 220 - 240 V / 50Hz
  • Max. Elektrik Tüketimi : 30W
  • Koku Nötralizatörü : 1
  • Tip / Model : Duvar Tipi veya Tezgah Üstü / M5
  • Koku yedeği linki Ücretsiz kargo.Rulopak Mağaza Kokulandırma Makinesi 900736-736siyah
Geri Bildirim Ver