ruzgarbotanik Beyaz Yılbaşı Çiçeği Fidanı 5cm-20cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ruzgarbotanik Beyaz Yılbaşı Çiçeği Fidanı 5cm-20cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Rüzgar Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Taleplerinizin sorunsuz şekilde karşılanması için uzman ekibimizle aralıksız çalışıyoruz. Güzellik ve zerafetin sembolü bitkilerle yaşam alanızı değiştirip, daha önce hiç deneyiminiz olmasa bile yeni bir hobi edinerek günlük hayatınızda yeni bir arkadaş edinmeniz için her zaman yanınızdayız. Kendi yetiştirdiğimiz bitkiler ve ithal bitkilerle 2000’den fazla çeşitliliği size sunmanın gururunu yaşıyoruz. Şehirleşmenin hızla arttığı dönemde eviniz ya da bahçenizin düzenlenmesinde bitki kullanımı ile daha kaliteli bir yaşama adım atabilirsiniz. Bahçe, balkon, teras ve iç mekan bitkileriyle Rüzgar Botanik’in zengin bitki çeşitliliği size yeni bir dünyanın kapılarını açıyor. LÜTFEN DİKKAT!!!. Unutmayın ki bitkiler birer canlıdır. Mevsimlere göre görünümlerinde değişiklikler meydana gelir. Yaprak dökümü, çiçek dökümü, meyve verme zamanları farklılıklar gösterir. Satın alacağınız bitkinin hangi dönemde olduğunu mutlaka araştırın. Bu konuda bize istediğiniz zaman danışabilirsiniz. Satın alacağınız bitkiler, görseldeki durumlarını mutlaka yansıtacaktır. Ancak farklı mevsimlerde farklı görünümlerde size ulaşabilir. Sabırlı ve doğru bir bakımla herkesi kıskandıracak güzellikteki formlarına kavuşmasını adım adım izlemek size ayrı bir haz verecektir.
Geri Bildirim Ver