Genel Markalar Rpd500g 500watt 13mm Darbeli Matkap.

2.100 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.349,40 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Rpd500g 500watt 13mm Darbeli Matkap.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMOBAKS-Mobilya Aksesuar ve Hırdavat Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4756087124400001 Vergi Kimlik Numarası: 4140039241
    Bu ürün EMOBAKS-Mobilya Aksesuar ve Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ryobi rpd500g 500watt 13mm darbeli matkap Yüksüz hızı 0-3000 dev/dk. Darbe oranı 0-50000 darbe/dk. 500watt güç tüm delme uygulamaları için yeterlidir Maksimum delme kapasitesi (ahşap) 25mm, (metal) 13mm, (duvar) 13mm Üstün darbe mekanizması ile tuğla ve betonda dakikada 50.000 darbe hızıyla hızlı delme performansı Gripzone overmould teknolojisi ile kolay kavrama ve rahat tutuş daha uzun süre çalışabilme imkânı sağlar Özel kömür sistemi geri dönüş şalteri gibi çalışarak, sağ ve sol dönüşte tam hız, güç ve tork sağlar Farklı malzemede değişik çapta delik delmeye ve vidalamaya yardımcı olan tetik üzerinden ayarlanabilen elektronik hız daha fazla kontrol sağlar Kesintisiz çalıştırma düğmesi tek elle çalışma ve kullanıcı güvenliği sunar Darbe özelliği taş, tuğla ve betonda darbeli delme için uygundur Metal anahtarsız mandren ile hızlı ve kolay aksesuar değiştirme Manuel mil kilidi ile daha güçlü uç tutuşu, hızlı ve rahat aksesuar değiştirme Farklı malzemelerde kullanılmak için değişken hız ve sağ/sol dönüş ayarı Elektronik hız ayarı ile kullanılan malzemeye göre kontrollü hız ayarı Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Yan tutma kolu kullanım kolaylığı sağlar Sağ/sol ayarı ile rahat vidalama Geri dönüşte tam güç vida sökmede veya sıkışan ucu çıkarmada tam güç sağlar Derinlik çubuğu istenilen derinlikte delik açmaya yardımcı olur Kauçuk kaplı kabza ile yorulmadan daha uzun süre kullanım Ağırlık 2,0 kg Standart donanım
  • derinlik çubuğu, yan tutma kolu, Dünyanın en büyük ve en yenilikçi üreticilerinden biri olan ryobi profesyonel özellikli ve yenilikçi elektrikli el aletler ve bahçe makinalarında uzmanlaşmıştır. Alman aeg elektrikli el aletleri ve milwakee elektrikli el aletleri markaları ile aynı grup tarafından üretilmektedir. Üstün teknoloji ile üretilen geniş ve güçlü ürün grubu ile sektörün en çok tercih edilen markalarındandır..

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 500 Watt
Geri Bildirim Ver