Ryuji Makinalı 150 Cm Bazuka

1.697,57 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ryuji Makinalı 150 Cm Bazuka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlkMevsim Satıcı Ünvanı: İLKMEVSİM DOĞA SPORLARI İÇ VE DİŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4730781464
    Bu ürün İlkMevsim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici Kodu Ebat Renk RYJMBZK150G 150cm GRİ RYJMBZK150GLD 150cm GOLD RYJMBZK150HY 150cm HAKİ YEŞİL RYJMBZK150K 150cm KIRMIZI RYJMBZK150L 150cm LACİVERT RYJMBZK150M 150cm MAVİ RYJMBZK150S 150cm SİYAH RYJMBZK150Y 150cm YEŞİL RYUJI FISHING 150 SPIN KAMIŞ ÇANTASI DARBELERE KARŞI DAYANIKLI ÜRETİLMİŞTİR. KUMAŞ, SERTLEŞTİRİLMİŞ EVA MALZEME VE DOLGU SAYESİNDE KAMIŞ VE MOTORLARINIZ EN İYİ ŞEKİLDE KORUNUR. ÜRÜNÜMÜZDE KULLANDIĞIMIZ EXTRA DAYANIKLI MALZEMENİN DÜNYADA BAŞKA BİR ÖRNEĞİ YOKTUR. HEM SON DERECE HAFİF, HEM DE SON DERECE SAĞLAMDIR. YIKANABİLİR, SUYA DÜŞTÜĞÜNDE BATMAZ. REFLEKTÖRLÜ ARMA SAYESİNDE KAMIŞ ÇANTANIZI GECE AVLARINDA DA RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver