S-Link Spg7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz

116,19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

S-Link Spg7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Herbirivar Satıcı Ünvanı: ENEROM ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335045939200014 Vergi Kimlik Numarası: 3350459392
    Bu ürün Herbirivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SPG7-5-202m 5'li Akım Korumalı Priz Beyaz2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

S-Link SPG7-5-20 Priz Akım Korumalı 2 m 5'li Beyaz

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li akım korumalı beyaz priz akım koruma sistemi ile elektronik aletlerin kesintisiz ve verimli bir şekilde çalışmasına olanak sağlar. Ayrıca yüksek performans deneyimi sunan bu ürün çoklu performans desteği ile avantajlı kullanım sunar. Modern ve kaliteli yapı özellikleri ile uzun süre yanma, patlama ya da hasar görme problemi oluşturmadan ilk günkü kalitesi ile emniyetli kullanım imkanı sunar.

 
  • Akım koruma sistemi
  • Emniyetli kullanım
  • Çoklu performans desteği

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz Özellikleri

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz Özellikleri

S-Link 5'li akım korumalı priz kaliteli yapısı ve işlevsel kullanımı ile ön plana çıkan farklı ihtiyaç ve tarzlara hitap edebilen özel üretim üründür. Yüksek enerji sarfiyatı yapmadan tasarruflu kullanım imkanı sunan bütçe dostu bir malzemedir. İdeal ve hafif yapı özellikleri ile her alana rahatlıkla taşınabilir. Cihazlarınızın güç ihtiyacını karşılayabilen elektrik dalgalanmalarından etkilenmeyen, kesintisiz güç desteği sağlayan teknolojik bir üründür. Akım korumalı yapısı ve çoklu giriş özelliği ile dikkat çeken ihtiyaçlarınıza cevap verebilen bu ürün sıklıkla tercih edilir. Daha fazla nitelikli alet almanıza gerek kalmadan uzun süre kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde tasarruflu ve rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Klasik akım korumalı özelliğinin yanı sıra USB port seçeneğine sahip olup akıllı telefon, tablet gibi cihazlarınızı kısa sürede kesintisiz ve verimli şekilde şarj olmasına yardım eder. Şehir elektriğinden gelen voltaj dalgalanmalarının önüne geçebilen akım korumalı ürün güç ihtiyacını karşılar. Elektrik tesisatının olduğu binalara ve çok yakın yerlere düşen yıldırımlara karşı cihazlarınızı korur.

 

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz Kullanımı

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz Kullanımı

S-Link SPG7-5-20 yüksek akım engellemesi sunarak güvenli kullanım imkanı sunan cihazınızın yüksek performans kalitesi ile çalışmasına olanak sağlayan fonksiyonel ve kullanışlı bir üründür. Prize yüksek voltaj bindirmeden ideal direnç seviyesi ile akım desteği sağlayan bu ürün akım yoğunluğunu azaltarak güvenli ve rahat bir kullanım avantajı sağlar. Prize sürekli aşırı akım gelmesi durumlarda devreye girerek cihazınızın güvenliğini artırabilir. Yıldırım düşmesine karşı da etkin koruma güvenliği sunan akım korumalı bu ürün yüksek enerjiyi minimize ederek tasarruflu, rahat kullanım avantajı sağlar. Çoklu giriş özelliğine sahip olup tablet, powerbank ya da akıllı telefon gibi cihazlarınızı kesintisiz, verimli ve rahat şekilde şarj etmenize imkan tanır. İçinden akım geçtiğinde ısınan rezistanslar dirençle karşılaştığında ısıyı ideal seviyede getirerek yanma, patlama sorunlarının önüne geçebilir. Özellikle topraklanmamış elektrik sistemi bulunan yapılarda yüksek gerilime bağlı olarak dalgalanmalar yaşanabilir. Bu gibi durumlarda insan hayatını ve elektronik cihazların güvenliğini artırarak koruma desteği sağlar.

 

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz Fiyatı

S-Link SPG7-5-20 2m 5'li Akım Korumalı Beyaz Priz Fiyatı

Cihazlarınızı uzun süre güvenli, rahat şekilde kullanmanıza yardım eder. Evinizde bulunan akım korumalı prizlere elektronik aksamlı cihazları bağlayarak televizyon, cep telefonu gibi cihazları zahmetsiz, kolay şekilde şarj edebilirsiniz. Tüm cihazlarınızın güvenliğini artıran, kesintisiz akım desteği sağlayan performans gücü yüksek bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bulunduğunuz alanda yağmur yağma, yıldırım düşme riskinden korunmanıza olanak sağlayan bu ürün cihazlarınızı uzun süre ilk günkü dayanıklılığıyla kullanmanızı sağlayabilir. Akım korumalı yapı özellikleri ile normal versiyonlara göre daha yüksek fiyatlandırılması olağan bir durumdur. Açma kapama düğmesinin yanı sıra USB giriş sayısı, kablo uzunluğu gibi detaylarda fiyatlarının değişmesinde etkili olabilir. Çeşitli testlerden geçirilen cihazlarınıza ve sağlığınıza zarar vermeden emniyetli, sorunsuz kullanım avantajı sağlar. S-Link SPG7-5-20 2m 5'li akım korumalı beyaz priz yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek ürün özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. S-Link SPG7-5-20 2m 5'li akım korumalı beyaz priz fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.