Sabomar Medizer Meltblown Beyaz Cerrahi Maske 150 Adet - Telli

189,99 TL
(1,27 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sabomar Medizer Meltblown Beyaz Cerrahi Maske 150 Adet - Telli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PrizmaNet Satıcı Ünvanı: AHMET BİLAL ERBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3511335272200015 Vergi Kimlik Numarası: 3390156831
    Bu ürün PrizmaNet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Meltblown Kumaş 3 Katlı Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Meltblown Kumaş 3 Katlı günlük çalışma koşulları içerisinde Tam Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi kullanmak zorunda olan doktor, cerrah, diş doktoru, veteriner, imalathane çalışanları için idealdir. Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Meltblown Kumaş 3 Katlı bir kutuya sahiptir ve bu kutunun içinden 150 Adet Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi çıkar. Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi modelleri meltblown kumaştan üretilmiştir. Meltblown, yüksek hızlı havanın, spunbond’dan çok daha ince olan ekstrüze elyafları zayıflattığı polimer esaslı bir teknolojidir. Bu ince elyaflar özellikle filtreleme olmak üzere birçok uygulama için son derece yüksek bir yüzey alanı oluşturur. Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesinin kullanımı son derece kolaydır
  • rahatça takılan yüz maskesi aynı zamanda kesinlikle cildinizi rahatsız etmez. Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi günlük kullanım içerisinde size rahat bir solunum sağlar. Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi, toz maskesinden yapısal olarak farklı bir üründür, kumaş ve polyesterden üretilir ve Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi olarak da bilinir. Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi kullanıcısını rahatsız etmez veya terletmez. Ultrasonik dikişli, antialerjik bir yapıya sahip olan Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi, hava geçirgendir. Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi meltblown kumaş kullanılarak üretilmişlerdir. Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskeleri lastik bağcıklıdır ve pratik bir kullanıma sahiptir. Tam Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi üretiminde latex malzeme kullanılmamıştır. Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Paket İçeriği: Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Paketi 150 Adet Full Ultrasonik Ağız maskesi İçerir.
  • Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Özellikleri: 3 Paketin İçerisinde 150 Adet Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maske bulunmaktadır.
  • Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Cildinizi Tahriş Etmez, Terletmez Ve Pratik Bir Kullanım Sunar.
  • Ürün, 3 Kat Yüzeye Sahiptir Ve Hava Geçirgendir.
  • Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi Lastik Bağcıklıdır Ve Kullanımı Kolaydır.
  • Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi, Meltblown Adı Verilen Özel Bir Kumaştan Üretilmiştir.
  • KMedizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi, Ultrasonik Dikiş Kullanılarak Üretilmiştir Ve 3 Katmana Sahiptir.
  • Burun kısmında tel mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 150
Geri Bildirim Ver