Saçlı Boncuk Silikon Elyaf 1 kilo

159,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 30 TL İndirim
850 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Saçlı Boncuk Silikon Elyaf 1 kilo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evren Ev Tekstil Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR EVREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830395309
    Bu ürün Evren Ev Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BONCUK SİLİKON 1 KİLOGRAM MAKİNEDE YIKANABİLİR BOZULMAZ Bizi Tercih Ettiğiniz için Teşekkür Ederiz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ebat 50x70 cm
Geri Bildirim Ver

Saçlı 1 Kilo Boncuk Silikon Elyaf Çeşitleri Trendyol'da!

Saçlı 1 kilo boncuk silikon elyaf, son derece avantajlı bir üründür. Silikonize elyafın üstünde çok küçük baloncuklar işlenir. Böylece ürün, doğru kullanıldığında yastık toplanmasına karşı etkili olur. Yastık, daha ergonomik alan sunmasının yanı sıra kafa şekline de bürünür. Elyaf, yumuşak bir yapıdadır. Bir kilo ürün kullanılarak ortalama üç kırlent doldurulabilir. Beyaz renkli olup yastıkta çökmeye neden olmaz. Bunun yanı sıra dağılma etkisi de gözlenmez. Ürün, son kullanıcı kadar üreticilere de hitap eder. Hazır giyim ve ev tekstili sektörlerinde güvenle kullanılır. Yumuşak bir dokuya sahiptir. Vücudu sıcak tutma özelliği vardır. Bu sebepten kaliteli yapıdaki montlarda sıklıkla rastlanır. Yorgan için kullanıma da uygundur.

  • Uyku esnasında rahatsız etmez.
  • Saçlı 1 kilo boncuk silikon elyaf, bedeninizin terlemesini engeller.
  • Ürün, bakteri oluşumuna karşı dirençlidir.

Saçlı 1 kilo Elyaf Silikon Boncuğun Özellikleri Nelerdir?

Saçlı 1 kilo Elyaf Silikon Boncuğun Özellikleri Nelerdir?

Saçlı 1 kilo boncuk silikon elyaf, çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. 60 derecede yıkanmalıdır. Bu işlem sonrası ürün bütünlüğünde deformasyon görülmez. Başka bir deyişle topaklanma oluşmasına neden olmaz. Elyafın kalitesini gösteren en önemli etkenlerden biri rengidir. Ürün, parlak beyaz renktedir ve üst düzey kalite standardına sahiptir. 50 x 70 yastık kılıfında saklanmakta olup ana maddesi silikondur. Bir kilo ile 30x30 iki yastık rahatlıkla dolar. Hobi amaçlı bez oyuncak yapımında kullanmak için idealdir. Bilinen bir alerjik reaksiyona neden olmaz. Ürün, kokusuz özelliktedir. Uzun yıllar muhafaza edilmeye uygun biçimde tasarlanmıştır. Yastık ya da yorganın içinde efor harcamadan kabartılır. Esnek bir yapıya sahiptir ve çökme etkisi görülmez. Dokunulduğunda kayganlık hissi verir ve ipeksi bir dokuya sahiptir. Kullanımı konforlu olan bu ürün, sağlığa zararlı değildir.

Saçlı 1 kilo Elyaf Silikon Boncuk Nerelerde Kullanılır?

Saçlı 1 kilo boncuk silikon elyaf, üst düzey konfor standardı nedeniyle en çok yastık ve kırlentlerde tercih edilir. Tekstil sektörünün birçok alanında kullanımına rastlanır. Yastık içinde kullanıldığı durumlarda deliksiz bir uyku çekilir. Hangi üründe yer aldığı fark etmeksizin ısıyı hapseder. Böylece vücut sıcak tutulur. Yastıklarda hem konforlu hem de ekonomik sonuçlar verir. Saçlı boncuk silikon elyaf ile çok sayıda yastığı hacimli bir şekilde doldurmak mümkündür. Yorganlarda kullanıldığı zaman uzun kış gecelerinin en büyük dostu olur. Şekli bozulmaz yapısı sayesinde elyaflı kırlentler, mobilyalarınızın üzerinde son derece şık durur. Elyaf, bez olanlar başta olmak üzere pek çok oyuncakta kendine yer bulur. Üst sınıf yatakların üretiminde de sıklıkla rastlanır. Birçok firma mobilyalarda da bu ürünü tercih eder.

Saçlı 1 kilo Elyaf Silikon Boncuk Kaliteli midir?

Saçlı 1 kilo boncuk silikon elyaf, birinci sınıf özelliğinde olduğu için tekstil alanının bütün dallarında rastlanır. Ürün, kaliteli iplikleriyle dikkat çeker. Sinema, televizyon ve tiyatro alanlarında dekor üretimi için tercih edilir. Bu sektörler ciddi yatırım gerektirdiğinden kaliteli olmayan ürün kullanılması düşünülemez. Yastık ve yorganlarda kullanımında rahatlık hissi alındığından uyku problemi çekenler için özellikle tavsiye edilir. Aynı zamanda düzgün bir duruş için de tekstil ürünlerinde elyaf kullanılabilir. Hafif yapısı sayesinde yorgan olarak kullanımı sırasında kullanıcıların üzerinde bir ağırlık oluşturmaz. Bunun yanı sıra elyaf dolgulu tekstil ürünlerinin temizlenmesi ve yıkanması oldukça kolaydır. Saçlı 1 kilo boncuk silikon elyaf yorumlarını inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün, Trendyol üzerinden satın alınabilir.