Sadbee Sadbe Saç Kıran Tedavisine Yardımcı Roll-on 8 Ml

315 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sadbee Sadbe Saç Kıran Tedavisine Yardımcı Roll-on 8 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Defnil Pharma Satıcı Ünvanı: DEFNİL PHARMA İLAÇ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272046421300001 Vergi Kimlik Numarası: 2720464213
    Bu ürün Defnil Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçkıran Tedavisi için Geliştirildi S.A.D.B.E (Squarik Asit Di Butil Ester) saç dökülmeleri arasında sadece saçkıranda etkili olur. Ancak sakal, bıyık, kaş gibi alanlardaki saçkıran denilen dökülmelerde de başarıyla kullanılmaktadır. İlk 2-3 ay binde birlik soluyon kullanılır. Bu şekilde elde edilen immunoterapötik etki daha iyi olmaktadır. Alopecia Areata (Saçkıran) Neden Olur? Saçkıran hastalığının en çok kabul gören sebebi vücudun kıl köklerine karşı yaptığı zararlı maddeleri kılı oluşturan hücreleri yok etmesidir. Bu zararlı maddelerin köke zararını engelleyen iki kimyasal madde vardır DPCP (Di Phen Cipron) ve S.A.D.B.E (Squarik Asit Di Butil Ester ) dir. İmmunterapi denilen bu tedavi yöntemi sorunu temelden çözmektedir ve bu sayede başarısı daha yüksektir. Hair Pharma'dan Türkiye'de Bir İlk Dünyada yaygın olarak üretilen S.A.D.B.E (Squarik Asit Di Butil Ester ) Türkiye de eczanelerde tecrübeli eczacılar tarafından hazırlanarak hastaya verilmekteydi. SADBE yoğunluğu % 0.01(onbindebir) ile % 1(yüzdebir) oranları arasında değişen yoğunluklarda kullanılmaktadır. Hair Pharma ürünleri yüzde bir ve binde bir olmak üzere iki farklı konsantrasyonde üretilmektedir. Sadbe Nasıl Kullanılır? Roll-on başlık açılır şişe baş aşağı şekilde dökülme alanına sürlür. Islaklık tüm alana yayılıncaya kadar devam edilir. Kullanım süresi kişinin verdiği cevaba göre değişir. Tüm diğer tedavi yöntemleri gibi aylarca devam etmek gerekebilir. Tedavide en önemli sorun tedaviye uyumdur. Yukarda yazılan %90 dan fazla olarak verilmiş başarı oranı sabırla kullanım sonucu elde edilebilmektedir. Saçkıran özellikle genç yaşlarda daha sık görülür ve ne yazık ki %100 başarıyla kullanılabilecek ilaç yoktur. Her tedavinin başarı oranı farklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Sadbee Sadbe Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On 8 ml

Tıbbi adıyla Alopesi Areata denilen rahatsızlık bireyin saç, kaş ya da sakalında çok kısa sürede meydana gelen bölgesel bir dökülme türüdür. Otoimmün bir rahatsızlık olarak bilinir. Bu rahatsızlıkta saç üretimi yavaşlar, olanlar da hızla dökülür. Sadbe saçkıran ilacı bu rahatsızlığın tedavisi için destekleyici ve sonuç odaklı bir formüle sahiptir. Saç, sakal, kaş ve bıyıkta meydana gelen bu rahatsızlığa doğal bir çözüm alternatifi sunan Sadbee aşamalı bir şekilde kullanılır. Başlangıçtan itibaren ilk üç ay binde birlik solüsyon şeklinde uygulanır. Sonrasında ise oran artırılarak devam eder. Sadbe saçkıran ürünü roll-on şeklindeki başlığı sayesinde kolayca sürülür ve direkt olarak problemli alana etki eder. Bu sayede ilaç kolaylıkla sorunlu yüzeye yayılır ve etkili bir iyileşme vadeder.

  • Doğal içerikli formül
  • İmmünoterapi etkisi
  • Alternatif destekleyici

Sadbee Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On Özellikleri

Sadbee Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On Özellikleri

Sadbe roll-on Squarik Asit Di Butil Ester denilen ve saçkıran tedavisi için hazırlanan karışımdır. Direkt olarak kıl köklerine uygulanan immünoterapi yöntemidir. Bu yöntem, rahatsızlığın tekrar oluşmasını önler. Kıl köklerine zarar veren maddeleri durdurur. Ürün başlangıçta binde bir yoğunlukta kullanılmaya başlanır ve ilk üç ay böyle devam eder. Sonrasında yüzde birlik oranda rahatsızlığın durumuna göre kullanımına devam edilir. Böyle probleminiz varsa Sadbee Sadbe saçkıran tedavisine yardımcı roll-on 8 ml ürününü saçlarınızda, kaş ve sakallarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda rahatsızlığa sahip olan arkadaş ve yakınlarınıza da önerebilirsiniz. Ürün zararlı katkı maddesi içermez ve doğal formül olarak kullanıma hazırlanır. Bu solüsyonu roll-on yapısı ile kontrollü bir şekilde bölgeye sürerek ihtiyacı kadar sıvıyı deriye yedirebilirsiniz. Böylece uygun dozda kullanarak ürün israfını önleyebilirsiniz.

Sadbee Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On 8 ml Yorumları

Sadbee Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On 8 ml Yorumları

Sadbee Sadbe saçkıran tedavisine yardımcı roll-on 8 ml yorumları size ürün kullanımı hakkında önemli bilgiler sunar. Ürün hakkındaki müşteri deneyimleri, yorum ve puanlarla birlikte satın alma aşamasında size birçok avantaj sağlar. Saçkıran tedavisinde etkili olan 8697446866189 kodlu ürün hakkındaki yorumlar, hızlı ve etkili sonuç alındığına dair bilgiler verir. Doğru şekilde ve yeterli zaman aralıklarında uygulandığında istenen sonuca ulaşıldığını gösterir. Ürünün roll-on başlığının kapağı açılarak sorunlu bölgeye yavaşça sürülür. Solüsyon tüm bölgeye yayılıncaya kadar uygulanır. Başlığı sayesinde fazla ilaç akmaz ve istenilen dozda sürülüp bırakılır. İlaç içerisindeki procain damarların genişlemesini sağlar. Sürüldükten sonra bundan dolayı hafif sıcaklık ve yanma hissi olabilir. Bu olağan bir durumdur; herhangi bir sıkıntı veya yan etki yaratmaz. Ürünü kullanıp istediğiniz sonuca ulaştığınızda kontrollü şekilde bırakabilirsiniz.

Sadbee Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On 8 ml Fiyatı

Sadbee Saçkıran Tedavisine Yardımcı Roll-On 8 ml Fiyatı

Sadbee Sadbe saçkıran tedavisine yardımcı roll-on 8 ml fiyatı ürünün hazırlık süreçleri ve içerisindeki maddeler göz önüne alınarak belirlenir. Doğal ham maddelerle hazırlanması, ambalaj boyutu, saklama koşulları ve şişe tasarımı ürün fiyatlandırmasında etkilidir. Tüm cilt tiplerine uygun olması ve sakal, kaş veya bıyıkta meydana gelen saçkıran probleminin tedavisinde kullanılması önemli avantajıdır. İçerisinde zararlı herhangi katkı maddesi bulunmaz. Ürünle tedavide yaşanan tek sorun uyumdur. Bazı kişilerde ilk süre ve dozlarda etkili olurken bazılarında daha uzun süreli kullanım gerekebilir. Bu durumda ürünü kullanan bireylerin istikrarlı şekilde uygulamaya devam etmeleri gerekir. Böylece istenen sonuca ulaşabilir ve randıman alabilirsiniz. Sadbe marka ilacın fiyatı tüm müşterilerin ulaşabileceği ideal rakam aralığında bulunur. Eğer saçkıran problemi yaşıyorsanız veya yaşayan tanıdıklarınız varsa ürünü Trendyol’dan kolaylıkla sipariş vererek faydalanabilirsiniz.