Sade Organik Domates Salçası 650 gr

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sade Organik Domates Salçası 650 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sade Organik Satıcı Ünvanı: SADE ORGANİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0736055046500012 Vergi Kimlik Numarası: 7360550465
    Bu ürün Sade Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki karbonhidrat, organik asitler, potasyum, niacin, ve demir gibi bileşiklerden dolayı vücudun ihtiyacı olan A, B1, B2, C, K vitamin ve mineralleri barındırır. Salça, insan vücudunun üretmediği likopen barındırır. Likopen, kanserle savaşır ve yaşlıların bağışıklık sistemini güçlendirir.
Geri Bildirim Ver

Sade Organik Domates Salçası 650 Gr

Yemeklerin lezzetini artıran önemli faktörlerden biri de salçadır ve bu lezzet çoğu coğrafyada ortaktır. Uluslararası bir lezzettir. Türk mutfağında da sıklıkla kullanılan bir lezzettir. Ayrıca İtalya, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin gibi ülkelerde de sıklıkla kullanılır. Sade organik domates salçası 650 gr da bu organik alternatiflerden biridir. Yemeklerinize hem kıvam hem de lezzet sağlar. İçerdiği antioksidanlar sayesinde sağlığınızı korur. Gönül rahatlığı ile bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Yemeklerinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz. Ayrıca bu seçenek sayesinde yemeklerinize göze hitap eden bir renk de verebilirsiniz. Yemeklerinizin hem tadını hem görünüşünü güzelleştiren bir üründür. Sade organik domates salçası 650 gr yorumlarından da ürünün oldukça beğenilen bir seçenek olduğunu anlayabilirsiniz.

  • Koruyucu madde içermeyen gıda
  • Birçok vitamin, mineralleri içeriği
  • Organik ve taze ürün

Sağlıklı Özellikleriyle Sade Domates Salçası

Sağlıklı Özellikleriyle Sade Domates Salçası

Sade organik domates salçası üretim süreci olarak da oldukça doğaldır. Salça üretiminde de artık seri üretime geçildiği için akıllarda bazen sağlıklı olup olmadığına dair soru işaretleri olur. Kafaları karıştıran bu soruların cevabını araştırmak yerine direkt organik ürünlere yönelebilirsiniz. Bu ürün de organik olduğu için özellikle tercih edilen bir üründür. İçiniz rahat bir şekilde bu doğal ürünü kullanabilirsiniz. Üretimi tam olarak endüstriyel değildir bu sayede kimyasal koruyucu içermez. Ürün, likopen isimli bir organik pigment içerir. Bu organik pigment karotenoid olarak da adlandırılır ve çok güçlü bir antioksidandır yani kanser başta olmak üzere birçok hastalığa karşı sizleri korur. İçerdiği diğer vitamin ve mineraller ile de cilt güzelliği ve saç sağlığı için vazgeçilmez bir gıdadır. Organiktir bir alternatiftir. Taze olduğu için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Sade Domates Salçası 650 Gr Kullananlar

Sade Domates Salçası 650 Gr Kullananlar

Çeşit çeşit yemeklerde kullanılabilir. Yemeklerin tadı ve aroması bu ürün sayesinde artırılabilir. Domates esaslı bir makarna sosu hazırlarken domates salçası kullanımı da öneriler arasındadır. Var olan tatları yoğunlaştırır ve aromaları güçlendirir. Ürün baklagillere de oldukça yakışan bir lezzettir. Fasulye, nohut gibi yemeklerinize de ekleyebilir ve tadı zenginleştirebilirsiniz. Çorbalarınızın tadını da bu ürünle güçlendirebilirsiniz. Zengin bir tat vermek istediğiniz yemeklerinize biraz bu üründen eklemek fayda sağlar. Sade organik domates salçası 650 gr kullananlar bu seçeneğin kıvam artırdığı için de tercih edildiğini belirtir. Ayrıca kışın, sera domatesinin tatsız olduğu zamanlar için gayet iyi bir seçenektir. Sırf tat ve aromaları yoğunlaştırmak için değil, albenisi yüksek kırmızı bir renk katması amacı ile de kullanılır. Bu sayede ürün ile yapacağınız yemeklerden gayet memnun kalırsınız.

Uygun Sade Domates Salçası 650 Gr Fiyatı

Uygun Sade Domates Salçası 650 Gr Fiyatı

Sade organik domates salçası 650 gr satın alarak ev yapımı yemeklerinizin daha lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz. Ürün saklama koşulları açısından da çok uygundur. 650 gramlık kapaklı cam kavanozlarda sunulur. Cam kavanoz, ürünü sağlıklı muhafaza etmeyi sağlar. Kavanozun 650 gramlık olması ise ürünün oksitlenmesini önler. Buzdolabında muhafaza edilirse ürünün ömrü uzun bir hale gelir ve kolay bir şekilde bozulmaz. Kurutma işleminden geçtiği için taze domates kadar hızlı bozulmaz. İçerdiği yeterli dozda tuz, koruyucu olarak işlev görür böylece kimyasal koruyuculara gerek kalmaz. Bu avantajlar sayesinde ek gıdaya geçmiş olan bebeklerin yemeklerinin yapımında da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Sade organik domates salçası 650 gr fiyatını öğrenmek istiyorsanız online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’a göz atabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile bu ürünü temin edebilirsiniz.