Şahin Sırt Pastırma Akçakoyunlu 500 gr

859 TL
(1.718 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şahin Sırt Pastırma Akçakoyunlu 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: akçakoyunlu Satıcı Ünvanı: ASUMAN ATİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020569358
    Bu ürün akçakoyunlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Sırt Pastırma
  • Dana nın en değerli bölgesi olan Sırt-Bel kısmının uç bölgesidir az yağlı ve sinirsiz dir. Damak tadını bilen ve yağsız yiyemem diyenler için eşsiz bir lezzettir. En çok tercih edilen Kayseri pastırma çeşitlerinin başında gelir yumuşak ve direkt tüketime çok uygundur. VAKUMLU ve KUTULU OLARAK ÜRÜN GRAMAJI: +/- 30 gr’dır. LÜTFEN ÜRÜNLERİMİZİ KUTULU VE VAKUMLU OLARAK TARTARAK MUTLAKA TEST EDİNİZ. LÜTFEN DİKKAT YORUMLARA BİNAEN ZORUNLU AÇIKLAMA: Gönderdiğimiz ürün imalattan sonra ne kadar bekleme süresini tamamlayıp kuru olsa da sizlere ulaşmadan önce kutu içerisinde ve vakumlu poşette kaldığından kargo süresi ile beraber mutlaka biraz terleme nemin dışarı çıkma durumu olduğundan pastırmanın kenarındaki çemenler yumuşayarak birbirlerine yapışır kutuyu açtığınızda çemen kokusunu alırsınız pastırmanın tadı lezzeti yerindedir kesinlikle bozulmaz bundan dolayı ürün size ulaştıktan sonra mutlaka kutu içerisinde açık olarak 1-2 saat havalandırmanızı gerekirse çamanların dan ayırmanızı daha sonra buzdolabında veya derin dondurucu da muhafaza etmenizi tavsiye ederiz afiyet olsun. Fabrika Markalı ürünlerimizde SAĞLIĞA ZARARLI KATKI MADDELERİNİN HİÇBİRİSİ YOKTUR. Fabrikalar T.C. Sağlık Bakanlığı Denetim ve Onaylıdır. Ürünlerimiz Hijyenik koşullara uygun modern tesislerde üretilmektedir. Bütün ürünlerimiz markalara ait olan Kayseri deki fabrika ve üretim merkezinden direkt olarak temin edilmektedir. Pastırmamızı 0 ile +4 derecede buzdolabında veya buzlukta muhafaza ediniz. Pastırmamız özel pastırma bıçağı ile Mehmet AKÇAKOYUNLU ustamız tarafından en ince şekilde elle doğranır.
Geri Bildirim Ver