Salcano HECTOR 26S V SHIMANO VİTES BİSİKLET 2019 model

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Salcano HECTOR 26S V SHIMANO VİTES BİSİKLET 2019 model

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün adresinize orjinal kapalı kutusu ile yarı kurulu şekilde gönderilmektedir. Bisikletinizi yetkili Salcano servislerine götürerek ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. 26 Jant bisiklet yetişkin boyu olarak düşünülebilir. Bu model Salcano Hector serisinin Shimano ekipmana sahip olan modelidir. Shimano Vites kolları ve artırıcılar performans ve kullanım ömrü olarak başarılıdır. Bu model Salcano Hector serisinin çift örüm jant setine sahip olan modelidir. Çift örüm jant (double jant) darbelere karşı daha dayanıklıdır. Hector 26S V bisiklet çelik kadro ve ve çift amortisör sistemine sahiptir. Sağlam, albenili, şık ve konforlu bir modeldir. Alüminyum V fren sistemi kullanılmıştır. Salcano elcikler, Salcano sele ve zil bulunmaktadır. Engebeli yollarda ve şehir içinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle kısa mesafelerde performansı ve frenleme başarısı ile tatminkar edicidir.
  • TİPİ MTB KADRO Çelik Amortisörlü Kadro MAŞA Zoom 26&quot
  • CH325 amortisörlü maşa ARKA VİTES Shimano SL-RS36 / RD-TZ500 21 Vites FREN TAKIMI Alüminyum V Fren Sistemi VİTES KOLLARI Shimano TOURNEY SL-RS36 RUBLE Shimano MF-TZ500 28t/14t ruble ÖN DEĞİŞTİRİCİ Shimano FD-TZ30 JANT SETİ Salcano XPRO SP01 32h jant seti TEKER SETİ SALCANO DYNAMIC XCO 2.10 lastik

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver