Şalcı Korse Özel Üretm Geniş Agraflı Balenli Inceltici Toparlayıcı Doğum Sonrası Lohusa Askılı Latex Korse Siyah

830 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XL
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Şalcı Korse Özel Üretm Geniş Agraflı Balenli Inceltici Toparlayıcı Doğum Sonrası Lohusa Askılı Latex Korse Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞALCITEKSTİL FORMFIT MARKASAHİBİÜRETİCİ Satıcı Ünvanı: ŞALCI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798008525600011 Vergi Kimlik Numarası: 7980085256
    Bu ürün ŞALCITEKSTİL FORMFIT MARKASAHİBİÜRETİCİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İTHAL, ÖZEL ÜRETİM GENİŞ ARALIKLI KALIN DİŞLİ AGRAFLI (ÖN KISIMDAKİ KOPÇA) LATEX KORSELER ŞALCI TEKSTİL MAĞAZASININ KENDİ İNTERNET SATIŞINA ÖZEL ÜRETİMİDİR. Diğer mağazalardan alacağınız Şalcı Latex korselerin bütün özellikleri aynı olup yalnızca öndeki agraf kısmı farklıdır. Askılı Latex korsemizin iç kısmında 100% doğal lateks bulunmaktadır. Korsemizde bulunan 4 adet çelik balen korse takılıyken dik durmanızı ve postürünüzü düzeltmenizi sağlar. Kalın metal agraflar ince agraflı korselerde olduğu gibi zorlandığında yerinden çıkmaz ve yamulma olmaz, son derece sağlamdırlar. Korse takıldığında bel kısmında 1-2 beden incelme sağlar ve düzenli kullanımla belinize kum saati görüntü kazandırır. Ayrıca sırt kısmı kapalı olduğu için bu bölgedeki taşma riski ortadan kalkar. Günlük 8 saatten fazla ve gece uyurken asla kullanılmamalıdır. İçerisindeki çelik balenler paslanma yapabileceğinden ürünün yıkanmayıp yalnızca nemli bir bezle silinmesi gerekmektedir. Korse çıplak tene değil, bir atlet üzerine giyilmelidir. Korseyi her zaman aşağıdan yukarıya doğru takmaya başlayınız. Bel bölgenizin en ince yerinden mezurayı sıkmadan cm olarak ölçü alabilir ve aşağıdaki tablodan bedenizi görebilirsiniz. (Diğer model korselerde olduğu gibi 1 beden küçük almayınız, bu durumda korse kapanmayacaktır.) Tablomuz korselerinizi daha uzun süre ve daha fazla incelme sağlayana kadar kullanmanız için ilk sıradaki kopçaya 10-20 cm önden boşluk kalacak şekilde hazırlanmıştır. BEDEN - CM (BEL ÖLÇÜSÜ) XS - (57-67) S - (68-78) M - (79-88) L - (89-95) XL - (96-102) 2XL - (103-108) 3XL - (109-118) 4XL - (119-123) 5XL - (124-129) 6XL- (130-138)

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı İnceltici
  • Renk Siyah
  • Kol Boyu Askılı
  • Ek Özellik Toparlayıcı
Geri Bildirim Ver