Salkom Kükürt Kremi 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Salkom Kükürt Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • SALKOM KÜKÜRT KREMİ Salkom Kükürt Kremi, cilt gözeneklerini aşırı yağdan arındırmaya ve cildi dengelemeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Günde 2 kez cildinize uygulayabilirsiniz, kuru ciltlerde bir kez uygulanması tavsiye edilir. Tüm cilt tiplerine uygundur. Ambalaj İçeriği: 1 Adet Miktar: 100 mL

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Canlandırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Beden Tek Ebat
  • Şampuan Tipi 2'si 1 Arada
Geri Bildirim Ver

Salkom 100 ml Kükürt Kremi

Kişisel bakımın aksatılmaması çok önemlidir. Çünkü cilt sorunları hemen her yaştan kişide görülebilen bir durumdur. Cilt tipi, hormonlar, yemek düzeni ve mevcut alışkanlıklar sivilce ve akne oluşumuna neden olabilir. Bunun için cildin düzenli olarak nemlendirilmesi ve ölü derinin atılması önemlidir. Cildi her daim taze tutmak olası sorunları önleme konusunda etkili bir yöntemdir. Salkom kükürt kremi cilt bakımı için kullanılmaya uygun bir üründür. Tüm cilt tiplerine uyum sağlayan kükürt kremi doğal bir içeriğe sahiptir. Düzenli olarak kullanıldığı takdirde sivilce ve gözenek problemlerinin önüne geçer. Var olan sivilcelerin giderilmesine de yardımcı olur. Günde iki defa Salkom kükürt kremini kullanarak cildinizi fazla yağdan ve kirden arındırabilirsiniz. Pratik bir şekilde sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Organik
  • 100 ml
  • Tüm cilt tiplerine uygun

Salkom Kükürt Kreminin İçeriği Nasıldır?

Kükürt Kremi 100 ml 8680254566723''

Salkom kükürt kremiorganik ve temiziçeriğe sahip bir üründür. Gliserin ve kükürt içeren Salkom krem, cildi nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm elde edilmesine destek olur. Antibakteriyel özelliği sayesinde cildi arındırır. Cildi yenileyerek ölü derinin temizlenmesine yardımcı olur. Salkom kükürt kremi hassas ciltli kişiler tarafından da kullanılabilir. Ciltte herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz. Güvenli bir kullanım sağlar. Salkom kükürt kremi; dengesiz beslenme, su tüketimi yetersizliği gibi nedenlerle oluşan cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Deri üstüne çıkan fazla yağı ortadan kaldırır ve sivilce oluşumunu önler. Ölü derinin cilt üzerinden uzaklaştırılmasını sağlayarak gözenekleri sıkılaştırır. Siyah nokta probleminin önlenmesine de yardımcı olur. Düzenli kullanımda etkisini gösteren Salkom krem, tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilecek bir ürünüdür.

Salkom Kükürt Kremi Ne İçin Kullanılır?

Kükürt Kremi 100 ml 8680254566723''

Salkom kükürt kremi aşırı yağlanma ile akne ve sivilce sorunu yaşayan kişiler için özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Cilt yüzeyinde oluşan yağlanmayı dengeler. Ayrıca her yaşta görülebilen sivilce problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Cilt yüzeyini temizleyerek bakterilerin oluşumunu ve çoğalmasını önler. Ölü derileri uzaklaştırarak cildin nefes almasına katkı sağlar. Derinlemesine etki ederek kirin ve yağın gözeneklere dolmasına engel olur. Salkom kükürt kremi cilt tarafından hızla emilen ve ıslaklık hissi bırakmayan bir formüle sahiptir. Canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar. Günde 2 kere kullanılması önerilen Salkom krem cildi derinlemesine nemlendirir. Sivilce ve akne oluşumunu önleyerek cilde parlaklık ve ışıltı katar. Salkom kükürt kremi 100 ml ambalajı ile uzun süre kullanılabilecek bir üründür.

Salkom Kükürt Kremi Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Salkom kükürt kremi; yağlı, karma, kuru ve hassas tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Doğal içeriği ile cildi nemlendirerek kusursuz bir görünüme sahip olmanızı destekler. Antibakteriyel özellik gösteren Salkom kükürt kremi, cildin canlanmasına da yardımcı olur. Salkom kükürt kremi yorumları da farklı cilt tiplerinde ürünün etkili sonuçlar ortaya koyduğunu kanıtlar niteliktedir. Salkom kükürt kremi gözenekleri aşırı yağdan arındırarak cildi dengeler. Ciltteki sebum seviyesini dengeleyen ürün, sivilce ve akne oluşumunu önler. Ayrıca hâli hazırda olan aknelerin ve sivilcelerin tedavisine de yardımcı olur. Kuru ciltli kişilerin Salkom kükürt kremi günde 1 defa kullanması önerilmektedir. Ürün Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Siz de mobil uygulama veya web sitesi üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Ürünü kısa süre içinde adresinizden teslim alabilirsiniz. Etkili ve pratik bir cilt bakımı yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.