Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Tüy Sarartıcı

779 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Tüy Sarartıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz, kol, bacak bölgesindeki koyu görünümlü ve rahatsızlık veren tüyler için tüylerin rengini, doğal cilt tonuyla uyum içerisinde açarak sarartmaya yardımcı olur. Tüyleri beslemez ve uzamalarına neden olmaz. Uygulama şekli: Kutu içerisinde
  • ön hazırlık solüsyonu, tüy sarartıc krem, aktivatör, karıştırma kabı, uygulama spatulası ve detaylı uygulama talimatları bulunmaktadır. Kullanmadan önce mutlaka okuyunuz.
Geri Bildirim Ver

Sally Hansen Tüy Sarartıcı Krem

Epilasyon, ağda gibi tüyleri kökünden alan işlemler bazı zamanlarda sancılı yöntemlere dönüşür. Bu yöntemleri kullanmak istemediğiniz zaman tüylerinizin az olduğu bölgelere sarartıcı uygulayabilirsiniz. Sally Hansen markası tarafından sunulan bu ürün, güçlü krem formülü sayesinde kısa sürede vücudunuzun istediğiniz bölgesinde tüyleri sarartır. Cilt yapısına ve bariyerlerine zarar vermeden yalnızca tüy rengini açan ürün, alerjik reaksiyonlara yol açmaz. Cilde sürülen ürünlerin içeriği kullanımdan önce dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alır. Marka, cilt sağlığını olumsuz yönde etkileyecek maddelerden uzak durarak bu ürünü formüle eder. Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach, miktar açısından da uzun süre kullanıma uygundur. Kremin etkisi ise kalıcı olmasa bile uzun süre uzun süre devam eder.

  • Her cilt yapısına uygun
  • Aloe vera içerikli
  • Kolayca temizlenen formül

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Özellikleri

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Özellikleri

İstenmeyen tüyler çoğu zaman can sıkıcı hale gelebilir. Özellikle elbise giyerken bacakta yer alan tüylere ya da yüz ve kollarda bulunanlara müdahale etmeniz gerekebilir. Tüyleri kökünden alan yöntemleri tercih etmeyenler için hazırlanan sarartıcı çeşitleri fayda sağlar. Uzun yıllardır müşteri beklentilerine hitap eden ürünleriyle öne çıkan Sally Hansen markası bu tüy sarartıcı çeşidiyle de beğeni toplar. Markanın formüle ettiği ürün tüm cilt tipleriyle uyumludur. Kuruluk hissi bırakmayan ve kolay bir şekilde kullanılan Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Tüy Sarartıcı müşterilerin beğenisini kazanır. Tüy sarartıcının vücudun her yerinde kullanılabilir olması da tercih edilmesinde rol oynayan bir faktördür. Sally Hansen Extra Strength adına sahip ürün ekstra güçlü formüle sahiptir. Bu sayede çok koyu renkteki tüylerde de üstün performans gösterir.

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Kullanımı

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Kullanımı

Sally Hansen markası tarafından üretilen tüy sarartıcı çeşidinin kullanımı birçok müşteri tarafından merak edilir. Ürün, kullanım açısından oldukça kolay bir prosedüre sahiptir. Kremi sürmek istediğiniz bölgeyi temizlemeniz, uygulama öncesinde oldukça önemli bir aşamadır. Kuru ve temiz bölgeye kremden bir miktar alarak sürmeniz gerekir. Sarartmak istediğiniz her yere kremi eşit şekilde dağıtmanız ve bir süre beklemeniz yeterlidir. Beklediğiniz süre içinde belirli aralıklarla tüylerde sararma olup olmadığına bakabilirsiniz. Tüy renginin açıldığını gördüğünüzde kremi cilt bölgesinden temizlemeniz gerekir. Ilık su ile kremin temas ettiği alanı yıkayabilirsiniz. Bu kolay uygulanan ürün kalitesi ve güçlü formülüyle müşterilerin dikkatini çeker. Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach tüy sarartıcı fiyat aralığını ve müşteri yorumlarını görerek alışveriş yapabilirsiniz.

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Tüy Sarartıcı Fiyatı

Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach Tüy Sarartıcı Fiyatı

Kozmetik ve bakım ürünleri arasında yer alan, kadın ve erkek herkese hitap eden Sally Hansen tüy sarartıcı krem pratik olmasıyla tercih edilir. Marka, uzun yılların tecrübesiyle müşteri beklentilerine hitap eden kalitede bir formül tasarlar. Aloe vera içerikli formülüyle ön plana çıkan ürün, işlem sırasında cildi kurutmaz. Uygulama sırasında ise ön hazırlık solüsyonunu kullanabilirsiniz. Bu sayede cildinizi işleme hazır hale getirebilirsiniz. Ürünün içeriği ve kullanım şekliyle ilgili ayrıntılı bilgiyi Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach tüy sarartıcı yorum ve müşteri deneyimleri sayesinde alabilirsiniz. Kremin fiyatı ise formülüne ve boyutuna göre belirlenir. Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla bu etkili ürüne sahip olabilirsiniz. Acılı tüy alma işlemlerine ve bu işlemler için ayrılan uzun vakitlere gerek kalmadan her kıyafeti rahatlıkla giyebilirsiniz.