Sally Hansen Tırnak Uzatıcı Serum - Nail Growth Miracle Serum

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sally Hansen Tırnak Uzatıcı Serum - Nail Growth Miracle Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: wikkimarka Satıcı Ünvanı: DURMUŞ ÖZARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6640001049
    Bu ürün wikkimarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SADECE DAHA UZUN VE GÜÇLÜ TIRNAKLAR İSTEMEYİN — Sally HANSEN NAILGROWTH MIRACLE SERUM™ İLE ONLARI GERÇEKLEŞTİRİN! Biotin ile zenginleştirilmiş çığır açan Peptid serumumuz, hızlı tırnak büyümesini desteklemek için tasarlanmıştır. Tırnaklar büyüdükçe hasara karşı dirençli hale gelirken tırnak etleri daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelir. Bu acil tedavi ile sadece 2 haftada %59'a kadar daha uzun tırnaklara kavuşun!* *2 haftadaki sabit nokta çivi ölçümüne göre Günlük uygulayın. Her bir tırnak ve kütikül üzerine 1 damla Sally Hansen Nailgrowth Miracle Serum™ masajı yapın. Çıplak tırnaklarda veya en sevdiğiniz Sally Hansen cilasının üzerinde kullanın. Tırnak bakımı koleksiyonunuza Sally Hansen Nailgrowth Miracle Serum™'u ekleyin - tırnakların ne zaman bir mucizeye ihtiyacı olacağını asla bilemezsiniz! Her zaman açık olan salonunuza adım atın. Menü yok. Kural yok. Amerika'nın 1 numaralı tırnak markası Sally Hansen, salonda test edilmiş çözümler ve trend renklerle kendi kendine yapılan güzelliğin gücünü elinize alıyor.
Geri Bildirim Ver