Salvatore Ferragamo Signorina Edp 100 ml Kadın Parfüm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Salvatore Ferragamo Signorina Edp 100 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır *Paketi açılmamış, ithalatçı firmanın etiketi üzerindedir *Jelatini açılmış ürünler iade kabul edilmemektedir. *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Salvatore Ferragamo Signorina Edp 100 ml Kadın Parfüm

Alışılan kokuların dışında bir notaya sahip olan Salvatore Ferragamo Signorina edp, yüksek yoğunluk oranıyla kalıcı etki gösterir. Her cilt tipi ile uygunluk göstermesi bakımından tüm yaş grupları rahatlıkla kullanabilir. Hafif ama bir o kadar da etkileyici rayihaya sahip olan parfüm, ilk notasında yasemin çiçeğinin her yerde fark edilen kokusunu sunar. Orta bölümde tatlı bir meyve kokusunu hissettirir ve son olarakta paçuli esansı sıcaklığı ile notasını sona erdirir. Çiçek ve meyve karışımlarından oluşan Salvatore Ferragamo Signorina yorum bölümünden keyifli bir koku olduğuna dair pek çok ifadeyi okuyabilirsiniz. Güçlü ve otantik notaları sayesinde Salvatore Ferragamo Signorina 100 ml parfüm badem, greyfurt, armut ve osmantus yaprakları ile oryantal bir denge sağlar.

  • Hafif ve etkileyici
  • Meyve ve çiçek rayihaları
  • Yüksek kalıcılık oranı

Eşsiz Kokularıyla Salvatore Ferragamo Parfüm Özellikleri

Eşsiz Kokularıyla Salvatore Ferragamo Parfüm Özellikleri

Yenilikçi ve farklı bir bakış açısı sunan Salvatore Ferragamo Signorina parfüm, girdiğiniz ortamlarda fark edilmenize katkı sağlar. Meyvelerin ve çiçeklerin kokularının ortak bir noktada buluşturulmasıyla eşsiz notalar elde edilir. Yasemin özünden üretilen parfüm etkili bir yansıma ile etrafa yayılarak etkileyici koku sunar. Zarif ve etkileyici olmayı hedefliyorsanız gün içerisinde kullanmaktan zevk alacağınız ürünler içerisinde yer alır. Patçuli esansının sıcaklığı ile etkileyici bir izlenim oluşturabilir, sofistike havanızı ortamlardan yaygın hale getirebilirsiniz. Yasemin çiçeğinin baş döndüren rayihasının yanı sıra zarafeti ve inceliği yansıtan havasını üzerinizde hissedebilir, girdiğiniz her ortamda öncelikli olarak kıyafetlerinizin dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. Salvatore Ferragamo Signorina edp 100 ml kadın parfüm cam şişesi ile şık ve eşsiz bir görünüm sunar. Hazırlanma odalarınızda dekor olarak kullanıma uygun bir dış tasarıma sahiptir.

Dikkat Çekici Salvatore Kadın Parfüm Avantajları

Dikkat Çekici Salvatore Kadın Parfüm Avantajları

Parfümler tarzınızı iyi bir şekilde yansıtmanıza katkı sağlarken aynı zamanda bulunduğunuz ortamlarda kıyafetlerinizle ve saç şekliniz ile öne çıkmanıza yardımcı olur. Özel davetler için ürünün içerisindeki yasemin özünden yararlanabilir, sportif ve gün içerisindeki faaliyetleriniz için panna cottanın tatlı ve şekerli yansımalarından faydalanabilirsiniz. Ferragamo Signorina edp 100 ml istediğiniz ortamlarda yanınızda taşıyabilir, gerek duyduğunuz anlarda kullanabilirsiniz. Kalıcılık oranı yüksek olan ürün sayesinde ikinci kez spreye gerek kalmasa da ekstradan oluşan durumlar için çantanızda bir aksesuar olarak taşıyabilirsiniz. Zarif ve unutulmaz anlara tanıklık edeceğiniz Salvatore Ferragamo Signorina kullananlar tarafından kalıcılığının yüksek olması yorumlarda ve değerlendirmelerde bahsedilen özelliklerinden biridir. Çiçek ve meyve tatlıları kokularının birleşiminden elde edilen rayihalardan hoşlanıyorsanız ürünün tüm özellikleri size göredir. Siz de bu eşsiz kokuya kolayca sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Salvatore Parfüm Fiyatları

Uygun Fiyatlı Salvatore Parfüm Fiyatları

Kombinlerinizi öne çıkarmanın başlıca yollarından birisi de doğru bir koku seçimidir. Enerji dolu anılarınıza eşlik ederek elegant ve taze görünmesini destekleyecek olan 8032529118852 Salvatore Ferragamo Signorina edp 100 ml cam şişe avantajıyla sunulur. Az bir miktar sıkmanız ile gün boyu kalıcılık sağlayan ürün, her an canlı ve pozitif görünmenize katkıda bulunur. Şişedeki tasarımlar ve el işçiliğinde kullanılan detaylar parfüm fiyatlarında farklılıkların ortaya çıkmasına sebep olabilir. İçinde kullanılan malzemelerin çeşitliliği ve kalıcılık oranının yüksek olması gibi özellikler fiyatlara yansıyan diğer unsurlardır. Meyve ve çiçek karışımından elde edilen Signorina parfüm fiyatı sağladığı avantajlar bakımından özellikleri ile eş değerdir. Trendyol üzerinden meyvelerin farklı notalarına gün içerisinde ulaşacağınız parfümü inceleyebilir, oluşturacağınız sipariş neticesinde kısa süre içerisinde sahip olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.