Şamdan J392 1007 Termostatlı Büyük Boy Fırın.

2.150 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL

Ürün Bilgileri

Şamdan J392 1007 Termostatlı Büyük Boy Fırın.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Balcıoğlu Mağaza Satıcı Ünvanı: HAFİZE BALCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370362020
    Bu ürün Balcıoğlu Mağaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Şamdan 1007 42 LT Davul Fırın Hafifliği Yaşayın 8 kg brüt ağırlık ile hafifliğin keyfini yaşayacaksınız. Ürün boyutları 55X57X30 cm'dir. Fırın yerini değiştirmek istediğinizde hafifliği size kolaylık sağlayacak. Kalabalık Sofralar için Uygun Geniş aileler ve kalabalık misafirler için Şamdan rahatlıkla kullanılabilir. Fırının tam 42 litre iç hacmi vardır. Geniş hacmi, büyük miktarlarda yiyeceklerin aynı anda pişirilmesine olanak tanır. Misafirleriniz için kekler, etler, kurabiyeler, sebzeleri ve aklınıza gelen diğer bütün yiyecekleri mükemmel lezzette pişirebileceksiniz. Daha önce fırın kullanmamış biri bile Şamdan’ın kolay kullanımı sayesinde bir aşçıya dönüşecek! Doğaya Saygı Duyan Fırın Fırın çalışma frekans aralığı 50 hz ile 60 hz arasındadır. Gerilim değerleri 220 V ile 230 V arasındadır. Toplam akım miktarı 16 A’dir. Çalışma gücü ise yalnızca 700 Watt’tır. Düşük enerji ile çalışmakla birlikte, Şamdan asla performansından ödün vermez. Hem doğaya saygı duyar hem de kullanıcılarının enfes tatlar denemesine katkı sağlar. Harika Isı ve Elektrik Yalıtımı Mükemmel ısı ve elektrik yalıtımı özel teknoloji ile sağlanır. Fırın içinde ısı eşit dağıldığından yemeklerin her yeri eşit pişer. Ne çiğ kalan yer olur ne de yanan. /p> Dar Mutfaklarda Kullanım için İdeal Mutfağınız dar olduğu için bir türlü fırın seçemiyor musunuz? Merak etmeyin. Şamdan ile dar mutfaklarda bile fırını fazla yer kaplamadan kullanabileceksiniz. Gerektiğinde yerden daha da tasarruf etmek için fırın üzerindeki kulplardan tutarak depo ya da dolap içi gibi alanlarda saklayabilirsiniz. Kolay Temizlenme Fırının özel alüminyum iç gövdesi ve camları kir tutmaması için özel olarak tasarlanmıştır. Temizliğini yapması kolaydır. Fırınınız her daim ilk gün olduğu gibi tertemiz ve pırıl pırıldır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Statik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 2 fonksiyon
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver