Şamdan Davul Fırın Rezistansı 24 cm

90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
495 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Şamdan Davul Fırın Rezistansı 24 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cokuygunparca Satıcı Ünvanı: FETİ SERTKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7630060988
    Bu ürün cokuygunparca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞAMDAN DAVUL YUVARLAK FIRIN REZİSTANS DIŞTAN DIŞA ÖLÇÜSÜ 24 CM....... KENDİ TAMİRİNİ KENDİN YAPMA FIRSATI

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Şamdan RZ07 24 Cm Yuvarlak Davul Fırın Rezistansı

Fırın kullanımı esnasında farklı sebeplerden dolayı rezistansta bozulma meydana gelebilir. Bu sorunun çözümü amacıyla davul fırınınızın ölçülerine uygun olan bir ürünü satın almanız gerekir. Şamdan davul fırın rezistans 24 cm, ilgili ürünün çalışması için gereken ana parçadır. Fırın, bu bölüm olmadan ısıtma işlemini yapamaz. Söz konusu ürünü fırına doğru bir biçimde takmanız son derece önemlidir. Genel teknik bilginiz varsa montaj işlemini kendiniz de gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce böyle bir işlem yapmadıysanız parçanın fırına takılması için profesyonellerden yardım almanız tavsiye edilir. Şamdan davul fırın 24 cm rezistansın genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Uyumlu Olduğu Model: Davul fırın
  • Ölçü: 24 cm
  • Renk: Gri

Şamdan Yuvarlak Davul Fırın Rezistansının Özellikleri

Şamdan Yuvarlak Davul Fırın Rezistansının Özellikleri

şamdan davul fırın rezistansı, 24 cm ölçüsünde imal edilir. Isıtıcı bölümlerinin ölçüsü her fırında farklılık gösterir. Dolayısıyla ilgili ürünü satın almadan önce fırınınızda kullandığınız rezistansın çapını ölçmeniz tavsiye edilir. Söz konusu ürün, 650 – 700 W aralığında çalışır. Bu ısı, yemekleri ideal kıvamda pişirebilmeniz için uygun bir değerdir. Rezistans, yemeklerin son derece hızlı bir şekilde ısınıp hazır hâle gelmesini sağlar. Şamdan davul fırın 24 cm rezistans, metal malzeme kullanılarak imal edilir. Böylece ısının yayılması ve sabit kalmasına olanak sağlar. Rezistans, değişimi oldukça kısa sürede yapılabilecek olan bir parçadır. Bu ürünü satın aldıktan hemen sonra fırınınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bahsi geçen ürün, kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilen sağlam yapısı sayesinde son derece uzun süreli bir kullanım ömrü vadeder.

Şamdan Yuvarlak Davul Fırın Rezistansı Dayanıklı mıdır?

Şamdan Yuvarlak Davul Fırın Rezistansı Dayanıklı mıdır?

şamdan davul fırın 24 cm rezistans, son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Elektriği ısı enerjisine dönüştüren önemli bir parçadır. Rezistans üretimi sırasında farklı maddeler ve bunların alaşımları tercih edilebilir. Bunların arasında demir, krom, alüminyum ve nikel sayılabilir. Bu maddeler, rezistansın ısı yalıtımını ve kalitesini etkileyen birtakım özelliklere sahiptir. İlgili ürün, yuvarlak yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Tam ortada bulunan ısıtıcı, yiyecekler için gerekli olan sıcaklığı sağlar. Şamdan davul yuvarlak fırın rezistans 24 cm RZ07, sağlam yapısı sayesinde fırınınızı çok daha uzun süreli olarak kullanma avantajı sağlayan bir parçadır. Bahsi geçen ürün, kaliteyi yansıtan tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Şamdan Yuvarlak Davul Fırın Rezistansı Nasıl Değiştirilir?

şamdan davul fırın 24 cm rezistansın değişimi son derece basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Bunun için yapılması gereken birkaç işlem bulunur. İlk olarak fırının elektrik kutusunun sökülmesi gerekir. Sonrasında ise fırının ana parçasından ayrılması için vidaları çıkarmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede rezistans bağlantılarını rahatlıkla sökme şansınız olur. Eski parçayı yerinden çıkarmak için pense ve tornavidadan yardım almanız gerekir. Rezistansı takmadan önce kablo bağlantılarını yapmanız bir hayli önemlidir. Şamdan davul fırın 24 cm rezistansı vida yerlerine denk gelecek şekilde oturtarak tornavida ile sabitlemeniz mümkündür. Fırın gövdesini tekrar yerine yerleştirdikten sonra elektrik kutusunu da takabilirsiniz. Son olarak fırının açma kapama düğmesine basarak kontrollerinizi tamamlayabilirsiniz. Tüm bu işlemlerin sonucunda ürün kullanıma hazır hale gelir. Dilerseniz şamdan davul fırın rezistans 24 cm yorumlarına göz atabilir, ürünü önceden satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu parçayı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.