7
Isıtma Yakıtları kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

SAMFORT Osmanlı Ocağı Yakıtı Mangal Soba Tutuşturucu Reşo Jel Yakıt 5 Litre

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SAMFORT Osmanlı Ocağı Yakıtı Mangal Soba Tutuşturucu Reşo Jel Yakıt 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FORTE YAPI MADENCİLİK Satıcı Ünvanı: FORTE YAPI MADENCİLİK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388070541700014 Vergi Kimlik Numarası: 3880705417
    Bu ürün FORTE YAPI MADENCİLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YÜKSEK ORANDA ALKOL VARDIR. EMSALLERİNE GÖRE EN UZUN YANMA SAĞLAR. YÜKSEK KALORİLİDİR. GÖZ YAKMAZ. RÜZGARDA SÖNMEZ. PARLAMA YAPMAZ
Geri Bildirim Ver

Samfort Osmanlı Ocağı Yakıtı Mangal Soba Tutuşturucu Reşo Jel Yakıt 5 Litre

Reşo yakıtı adını, yiyecekleri pişirmek ya da sıcak tutmak için kullanılan metal portatif ızgaradan alır. Özellikle gıda sektöründe sıklıkla kullanılır. Masada servis için bekleyen yiyecek ve içeceklerin sıcak kalmasına olanak sağlar. Otellerde, evlerde, kafelerde, piknikte birçok yerde işe yarar. Reşo yakıtı, özellikle piknikseverler için kurtarıcı ve pratik bir üründür. Ürün, bunun dışında birçok farklı alanda da kullanılır. Taşınması ve kullanımı kolay, pratik bir ürün olan reşo jel, her piknikseverin elinin altında olması gereken ürünlerdendir. Piknikte mangal yapmayı seven piknikçiler için reşo jel, pratik ve kaliteli bir mangal tutuşturucudur. Gıda sektörünün dışında da kullanılır. Kamp yapanların ve dağcılıkla uğraşanların ısınma ve ısıtma ihtiyaçlarını karşılar. Ürün, rüzgarda sönme ve parlama yapmaz.

  • Pratik ve kolay kullanım
  • Hızlı tutuşturma
  • Uzun süre yanma

Kullanışlı Samfort Reşo Jel Tutuşturucu Özellikleri

Kullanışlı Samfort Reşo Jel Tutuşturucu Özellikleri

Samfort reşo jel tutuşturucu, birçok alanda kullanılan pratik ve güvenli bir üründür. Piknikte kullanışlı bir ürün olduğu gibi, evinizde çay keyfi yaparken Osmanlı ocağınız için de güvenli bir yakıttır. Reşo jel, Osmanlı ocaklarında da kullanılır. Osmanlı ocakları; evlerde, kafelerde ve restoranlarda sıklıkla kullanılan nostaljik bir üründür. Osmanlı ocağının içine döktüğünüz reşo jel, uzun süre yanar ve çayınızı sıcak sıcak, keyifle yudumlamanıza imkan sağlar. Samfort Osmanlı ocağı yakıtı 5 L, güvenli ve pratiktir. Uzun süre yanmaya devam eder. Göz yakmaz, rüzgarda sönme ve parlama yapmaz, oldukça güvenlidir. Samfort reşo jel yakıt 5 L tasarımı ile uzun süreli kullanım sağlar. Kampta, piknikte ve evde güvenle kullanılır. Ayrıca bu ürünü, kampçılar da oldukça tercih eder çünkü kamp malzemelerinin içinde sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir.

Samfort Mangal Soba Tutuşturucu Kullanımı

Samfort Mangal Soba Tutuşturucu Kullanımı

Hafta sonlarını doğada geçirmek, şehrin gürültüsünden kaçıp kurtulmak isteyenlerin aktivitelerinden biri de pikniktir. Piknikte aileniz ve sevdiklerinizle sakin ve güzel vakitler geçirebilirsiniz. Pikniklerin vazgeçilmezi ise hiç şüphesiz mangaldır. Mangal yakmak kimi zaman uğraştırıcı olur ve uzun zaman alır. Samfort mangal soba tutuşturucu 5 L, mangalı hızlı ve güvenli bir şekilde yakmayı sağlar. Böylelikle vakit harcamadan mangal hızlıca yakılır. Bu ürün, soba tutuşturucu olarak da kullanılır. Kullanımı ise oldukça kolaydır. Kullanılan odun ya da kömürün üzerine az miktarda reşo jel dökülür sonra üzerine tekrar odun ve kömür ilave edilir, ateşlenir. Böylelikle mangal ya da soba yakmak uzun ve uğraştırıcı olmaktan çıkar. Soba ve mangalın dışında şöminelerde de tutuşturma işlemini güvenle yapmanızı sağlar. Reşo jel, şöminedeki odunların tutuşma işlemini oldukça hızlandırır.

Bütçenize Uygun Samfort Reşo Jel Tutuşturucu Fiyatı

Bütçenize Uygun Samfort Reşo Jel Tutuşturucu Fiyatı

Samfort reşo jel, birçok alanda pratik kullanım sağlayan bir üründür. Konforlu bir yakıttır ve kokusu yoktur. Fosil yakıtlarla karşılaştırıldığında reşo yakıtı oldukça ekonomiktir. 185-200 gr'lık tenekelerdeki reşo jel yakıtı yaklaşık 3 buçuk 4 saat yanar. Taşınması, saklanması ve kullanımı güvenlidir. Üretimi yerli olan bir üründür. İçeriği sayesinde hava kirliliğine sebep olmaz. Kısacası çevre dostu bir kimyasaldır. Bu ürün havayla teması kesilerek söndürülür. Farklı türde bir söndürme yöntemi güvenli değildir. Samfort jel yakıtın fiyatı, sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Samfort reşo jel 5 L’lik olarak müşterilere sunulur. Birçok avantajı ile oldukça beğenilen ve sıklıkla tercih edilen bir üründür. Güvenli ve hesaplıdır. Evde, kampta, avda, piknikte işinize yarar. Siz de bu kullanışlı ürüne Trendyol'dan kolay ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Samfort mangal soba tutuşturucu yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.