Samsung Galaxy E250 Batarya Pil

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy E250 Batarya Pil

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Garanti durumu Kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamı dışındadır! Lcd ekranlar takılmış, montaj edilmiş ise kesinlikle değişim ve iade edilemez. Soketli bataryaların test edildikten sonra takma işlemi yapılması gerekmektedir. Cep telefonu pil kapaklarında ve ön camları
  • yapıştırılmış veya jelatini sökülmüş ise değişim ve iade yapılmamaktadır. Zeradostore’dan Satın almış olduğunuz tüm Cep telefonu,tablet ve drone yedek parça ve aksesuarları herhangi bir takma ve montaj işlemi yapılmamışsa iade ve değişim kabul edilir. (cep telefonu ekran, ön camı ve lcd dokunmatikleri için paketinden ve jelatininden sökülmemiş ve hasar almamış olması gerekmektedir!) Toptan cep telefonu yedek parça ve aksesuar için Telefon işi ile profesyonel şekilde ilgilenen telefon tamircileri ve telefoncular için toptan cep telefonu yedek parçaları ve aksesuar satışımız vardır. Bayilik için lütfen mağazamız ile iletişime geçiniz. Değişimi olmayan ürünler Satmakta olduğumuz ürünler (cep telefonu lcd ekranı, dokunmatikler, cep telefonu bataryaları, cep telefonu kasaları, cep telefonu kameraları ve diğer tüm cep telefonu yedek parça ürünleri) montaj yapmadan vida takmadan ilk etapta soketleri ile deneyip çalıştığını gördükten sonra montajını yapın. Vidası takılan ürünlerin garantisi yoktur. Kırık,lehimli, jelatinsiz etiketsiz ekranların iadesi ve değişimi yoktur. Değişim ve iadesi olmayan ürün açıklamasındaki tüm maddeler ithalatçıları kapsayan genel kurallardır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Pil Gücü (mAh) 1500 ve altı
Geri Bildirim Ver