Samsung EVO 970 NVMe M.2 500 GB SSD

927,26 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung EVO 970 NVMe M.2 500 GB SSD

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Codegen Shop Satıcı Ünvanı: CODEGEN BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211070893800010 Vergi Kimlik Numarası: 2110708938
    Bu ürün Codegen Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • bildiklerinizin ötesine geçen ssdyeni nesil bilgi işlem hızını yakalayın. Samsung 970 evo, devrim yaratan hızlar, sınıfının en iyisi güvenilirlik ve 2tb’ye* kadar farklı kapasite seçenekleri sunuyor. En son v-Nand teknolojisi, yeni phoenix kontrol birimi, akıllı turbowrite teknolojisi ile yüksek performans isteyen oyunları ve 4k ve 3d grafik düzenlemelerini iyileştiriyor. ssd hızında bir üst seviyenvme farkını hissedin. 970 evo, yeni phoenix kontrol birimi ve akıllı turbowrite teknolojisiyle yüksek performans isteyen oyunları dönüştürüyor ve grafik yoğunluklu iş akışlarını kusursuz hale getiriyor. Bir önceki nesle göre %32 daha yüksek yazma hızlarıyla 3.500/2.500 mb/s* sıralı yazma/okuma hızına erişin.* performans, ssd’nin aygıt yazılımı sürümüne, sistem donanımına ve yapılandırmaya göre değişebilir. Performans ölçümleri, ıometer 1.1.0 baz alınarak yapılmıştır. Yazma performansı ölçümleri, akıllı turbowrite teknolojisine dayanmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Samsung EVO 970 NVMe M.2 500 GB SSD

Her alanda ihtiyacınız olan depolama özellikleri ile Samsung ürünleri, geliştirilmiş teknolojisi yardımıyla bilgisayarınızı destekleme konusunda yardımcı olmaktadır. Ürün hafızasının yükseltilmiş depolama kapasitesi sayesinde özgürce saklama kapasitenizi kendiniz belirleyebilirsiniz. 500 GB’lık yüksek depolama seçeneği ile bildiklerinizin ötesinde bir SSD modelini sizlere sunmaktadır. Yeni nesil bilgi işlem hızını bu ürün sayesinde yakalayabilmeniz kolaylaşacaktır. Samsung 970 Evo süper kaliteli hızı ile sevenlerine duraksamadan işlem hızını deneyimlemeyi vadetmektedir. Sınıfının en iyisi güvenilirliği sayesinde 500 GB’lık kapasitesinin yüksekliğini gözler önüne sunmaktadır. Farklı kapasite seçenekleri arasından ihtiyacınız olan modele karar verebilirsiniz. Birçok farklı seçenek ile sunulan kapasitelerden 500 GB olan aktif hızıyla sizlerle buluşmaktadır. V-NAND teknolojisi sayesinde yüksek performans ile oyun oynamak isteyen bireylerin ya da yüksek nitelikli çizim yapacak olan kişilerin grafik düzenlemelerini iyileştirmektedir.

  • Devrim Yaratan Hız
  • Süper Teknoloji
  • Uzun Süreli Kaliteli Kullanım

Samsung EVO NVMe 970 Modeli ile Her İşlemcide Etkili Performans

Samsung EVO NVMe 970 Modeli ile Her İşlemcide Etkili Performans

NVMe farkı ile kullanım deneyiminizi üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Grafik tasarımı yapılacak alanlarda bu ürün yardımı ile yüksek ve nitelikli performans isteyenlere iş deneyimlerini tamamlayıcı hale getirmeye yardımcı oluyor. Bu ürünün en önemli özelliği, bir önceki nesle göre %32 daha yüksek yazma hızları ile sıralı yazma ve okuma hızına erişim sağlamasıdır. 970 EVO, 500 GB’lık kapasitesi sayesinde depolama kapasitesini büyük ölçüde artırmaktadır. Özellikle yüksek nitelikli işlerde depolama son derece önem verilen bir konudur. Aksi halde işlemleriniz istediğiniz üzere tamamlanmaz. Ürünün içerisinde yer alan diğer bileşenler için yerden tasarruf sağlamaya olanak tanır. Olağanüstü dayanıklılığı sayesinde uzun süreli ve sağlıklı kullanımı beraberinde getiriyor. Sürdürülebilir performansı ile standart kullanımı hizmetinize sunar. İyileştirilmiş özellikleri sayesinde bir önceki üretimine göre %50 daha dayanıklı özellikleri bulunmaktadır.

Samsung EVO 970 ile Benzersiz Güvenilirliği Yakalayın

Samsung EVO 970 ile Benzersiz Güvenilirliği Yakalayın

Bu akıllı model sayesinde yepyeni bir sürücü güvenilirliğini deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz. Samsung’un EVO 970 modelinde kullanmış olduğu üstün nitelikli donanımları sayesinde birçok modelden farklı olarak elde edilen kaliteyi fark edebilirsiniz. Ürün bazında değerlendirilirse, gelişmiş nikel kaplama kontrol ünitesi ve ısı dağıtıcı özelliği ısı yayılımını aktif bir şekilde sağlar. Ürün içerisinde yer alan termal koruma kalkanı sayesinde cihazınızın performansı olumlu anlamda etkilenecektir. Bu sayede cihazınız korunarak ısı seviyesi takip edilir. Ürün genel anlamda; teknoloji meraklıları, oyun tutkunları ya da yüksek performans beklentisi olan kullanıcılara hitap etmektedir. Samsung EVO 970, bilgisayar ve bilgisayarla çalışan yoğun iş temposuna sahip bireylerin yükünü azaltmaya olanak sağlayan kapasite seçeneği vadetmektedir. Dynamic Thermal Guard teknolojisi sayesinde maksimum ısı yayılımı dengelenmeye yardımcı olur.

Samsung EVO 970 Fiyatları ve Yorumları

Samsung EVO 970 Fiyatları ve Yorumları

Gelişmiş sürücü yönetimiyle daha kolay işlem yapma yeteneğini sizlere sunmaktadır. Samsung Magician yazılımı sayesinde beklediğiniz performans sizlere sunulacaktır. Bireyin beklentisini karşılamaya yönelik tasarlanan bu ürünler sayesinde, sürücünüzü güncel ve hazır tutulur bunun yanı sıra performansın da artırılmasına önem verilir. EVO 970 tüm kapasiteleri bir arada sizlere sunmanın keyfini yaşamaktadır. Ürün, işlemci bilgisayarlarında kullanım imkanına sahip tasarımı ile kullanım alanı oluşturur. Ürün ağırlığı 8 gram olarak belirtilmiştir. Bu özelliği sayesinde kolay taşınmayı sizlere sunar. Yine aynı şekilde ürün performansı istediğiniz şekilde desteklenmeye olanak sağlar. Ürün içerisinde TRIM desteği sağlanmaktadır. Otomatik çöp toplama algoritması ile akıllı ve üstün teknolojiye sahiptir. Smart özelliği desteklenmektedir. Cihazın uyku modu desteği bulunmaktadır. Rastgele okuma 15.000 IOPS’ye kadar yapılandırmaya bağlı olarak değişim gösterebilmektedir. Samsung EVO 970 yorumlarını da Trendyol üzerinden inceleyebilir, uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.