Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710f Lcd Ekran Dokunmatik Öncam

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710f Lcd Ekran Dokunmatik Öncam

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710f Lcd Ekran Dokunmatik Öncam

Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710F dokunmatik cam telefon ekranında oluşan çatlak, kırık ve temassızlık durumunda yedek parça olarak çözüm sunabilir. Teknik bilgiye sahip yetkili kişilerce yapılan ön cam değişiminde kaliteli parçalar kullanarak verimli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Sağlıklı, uzun ömürlü ve yüksek performanslı bu ürün ile telefonunuzun verimini maksimuma ulaştırabilirsiniz. A710 LCD ekran sayesinde cihazın görünümünü ilk günkü haline kolay bir şekilde kavuşturabilirsiniz. Samsung Galaxy A7 ile tam uyumlu ve yüksek performanslı bir yedek parçadır. 60 Hz ekran yenileme teknolojisine sahip ön cam ile eski ön camı değiştirerek telefonunuzun performansını ilk günkü haline getirebilirsiniz. A710 ekran fiyatının uygun olması dolayısıyla sorun çıkaran parçayı yeni yedek parça ile değiştirip performansı artırabilirsiniz.

  • Çizilmelere dayanıklı
  • Yüksek performans
  • Uzun ömürlü kullanım

Kullanışlı Samsung Galaxy A710 A7 LCD Ekran

Kullanışlı Samsung Galaxy A710 A7 LCD Ekran

Çizilmelere karşı dirençli tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710F LCD ekran dokunmatik ön cam dayanıklı bir kullanım sunar. Kılcal çizikler ekranın dokunmatik yüzeyini etkileyeceğinden performans bozukluğunu hissettiğiniz an yüksek performanslı bu yedek parça ile değişim yapabilirsiniz. Kapasitif dokunmatik ekran türüne sahiptir. 1080 x 1920 (FHD) piksel ile oldukça yüksek bir çözünürlüğü mevcuttur. Kullanım kolaylığı sunan dokunmatik teknolojisi ile 5.5 inç boyutundaki ön camı rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz. Samsung A7 2016 dokunmatik ekran yenileme hızı 60 Hz’dir. Böylece dokunduğunuzda ön cam anında tepki verir ve komutlarınızı çabucak yerine getirir. Donma, takılma gibi olumsuz durumların önüne geçmek için ekranda sorun yaşadığınızı hissettiğiniz an yedek Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710F LCD ekran ile telefonunuzu kolayca yenileyebilirsiniz.

Fonksiyonel Tasarımlı Samsung Galaxy A710 A7 LCD Ekran

Fonksiyonel Tasarımlı Samsung Galaxy A710 A7 LCD Ekran

Telefon ön camında oluşabilecek kırık, çatlak, düşük piksel ve donma gibi sorunlara karşı Samsung A7 2016 ekran orijinal ile değişim yapabilirsiniz. Multi touch özelliğiyle birden fazla tıklama için ideal bir üründür. Birden fazla işinizi aynı anda yapmak için kullanışlı olan ön cam sorunsuz bir performans sağlar. Ekran tazeleme hızını tam 60 Hz’e çıkarır. Dayanıklı ve kaliteli ekran yapısı ile dikkat çeker. A7 2016 ekran fiyat performans açısından oldukça uygundur. Milyonlarca renk tonunu barındıran ekran kusursuz bir görüntü kalitesine sahiptir. Uzun ömürlü ve fonksiyonellik sağlayan özellikleri ile dikkat çeker. Oyun oynamak için de ideal olan ön cam parmaklar ile uyumlu ve multi touch özelliği ile verimli bir oyun performansı sunar. Samsung A7 2016 ekran fiyatı bütçe dostudur.

Uygun Samsung Galaxy A7 2016 Ekran Fiyatları ve Yorumları

Uygun Samsung Galaxy A7 2016 Ekran Fiyatları ve Yorumları

Samsung Galaxy A710 A7 2016 A710F LCD ekran dokunmatik ön cam fiyat açısından ekonomiktir. Net görüntü ve hızlı dokunmatik özelliği ile dikkat çeker. Çizilmelere karşı güçlü yapısı ile sürekli değişim gerekmeden sorunsuz bir şekilde uzun süre aynı ön camı kullanabilirsiniz. Sorun yaşamaya başladığınızda ekranınızı orijinal olan bu yedek parçayla değiştirebilirsiniz. Ön cam değişimi ile görüntü kalitesini iyileştirip algılama hızını maksimuma çıkarabilirsiniz. Böylece yüksek çözünürlüklü, canlı ve net görüntülere yeni ekranınız sayesinde sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kaliteli materyalden üretilen Samsung Galaxy A7 2016 ekran fiyatları oldukça uygundur. 16:9 ekran oranı ile film, dizi ve video izlerken geniş ekranın keyfini çıkarabilirsiniz. Samsung A7 dokunmatik ekran fiyatı her bütçeyle uyumludur. Trendyol ayrıcalığıyla kaliteli ve uygun fiyatlı bu ürüne hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Samsung Galaxy A7 2016 ekran kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.