Samsung Galaxy Buds2 Beyaz Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy Buds2 Beyaz Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALDIMGİTTİ Satıcı Ünvanı: FATİH AKOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0320214012
    Bu ürün ALDIMGİTTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy Buds2 Kablosuz Kulaklık Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Samsung SM-R177NZWATUR Galaxy Buds2 Türkiye Garantili Beyaz Bluetooth Kulaklık

Kablosuz kulaklıklar, hayatı kolaylaştıran aksesuarlar arasında yer alır. Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklık da işlevsel niteliklere sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Bu cihazlar sayesinde dizi veya film izleyebilir, sevdiğiniz müzikleri kaliteli bir şekilde dinleyebilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Buds2 bluetooth kulaklıklarla gelen çağrılara da cevap verebilirsiniz. Cihazlarda bulunan hassas mikrofonların yardımıyla sesiniz karşı tarafa başarıyla iletilir. Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklık, araç sürerken de kullanılabilir. Bahsi geçen cihazlar, tamamen dolu bir bataryayla oldukça uzun bir süre boyunca kesintisiz müzik dinleme olanağı sunar. Dilerseniz ürünlerin şarj özelliğine sahip kutusundan yararlanabilir ve kullanım zamanını artırabilirsiniz. Kablosuz kulaklıkların genel özelliklerinden bazıları ise şu şekilde sıralanır:

  • Bluetooth versiyonu: 5.2
  • Tür: Kulak içi
  • Renk: Beyaz

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Samsung Galaxy Buds2 kulaklık, pek çok farklı özellikle donatılmıştır. Bu cihazların önemli fonksiyonlarından biri iOS veya Android işletim sistemiyle çalışan tüm ürünlerle entegre olarak kullanılabilmesidir. Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklık, BT 5.2 teknolojisinden yararlanır. Bu sayede çevredeki cihazlarla kolay bir şekilde bağlantı kurar. Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklıkları çalıştırabilmek için yalnızca cep telefonunuzun yanınızda olması yeterli olur. Söz konusu cihazlar; laptop, tablet veya belirtilen BT sürümünü destekleyen diğer tüm aletlerle birlikte kullanılabilir. Bluetooth 5.2 versiyonun gelişmiş yazılımı sayesinde bağlantı kuvvetli bir şekilde sağlanır. Böylece cihazların ses kalitesinde negatif bir etki oluşmaz. Pratik bir kullanım sunan Samsung kulaklıklar, yazılımsal bir kurulum gerektirmez. Cihazları şarj ünitesinden çıkarıp direkt olarak çalıştırabilir ve telefonunuzla bağlantı sağlayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Buds2 Beyaz Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

Samsung Galaxy Buds2 Beyaz Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

Samsung Galaxy Buds2, yüksek ses performansı sunar. Cihazlarda kullanılan kaliteli bileşenlerin yardımıyla dinlediğiniz müzik veya videonun sesini pürüzsüz bir şekilde duymanız mümkündür. Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklık, gelişmiş sürücüsüyle bas frekansları dahi net ve yüksek bir kalitede iletmeyi başarır. Ürünün sevilen özelliklerinden biri ise gürültülü ortamlara özel çalışma fonksiyonudur. Cihaz, ANC yani Active Noise Cancellation modunun aktifleştirilmesi ile çevredeki gürültünün kulaklarınıza ulaşmasını önler. Samsung Galaxy kulaklığın bu fonksiyonunu hem müzik dinlerken hem de telefon görüşmeleri sırasında kullanabilirsiniz. Cihazların kulak içi yapısı, oynatılan medya sesinin dışarıya sızmasını da engeller. Böylece Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklıkları kütüphane gibi ortamlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cihazlarda toplam 6 adet mikrofon mevcuttur. Pürüzsüz aktarım sağlayan bu ürünle sesli ve görüntülü görüşmelerin kalitesi ikiye katlanır.

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklığın Menzil Mesafesi Nedir?

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklığın Menzil Mesafesi Nedir?

Samsung Galaxy Buds2 bluetooth kulak içi kulaklıkta son teknoloji BT sürümü mevcuttur. Böylece cihazlar bağlantı noktasından oldukça uzak mesafelerde dahi sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Ürünün kullanım alanı açık ve kapalı alanlarda farklılık gösterir. Engelsiz bir bölgede cihazı 240 metreye kadar uzak mesafelerde dahi kullanabilirsiniz. Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklıkların kapalı alanlardaki menzili ise 40 metre civarındadır. Böylece ürünleri farklı odalardaki cihazlarla eşleştirerek de rahatça kullanmak mümkündür. Belirtilen ölçüler aşılmadığı sürece kulaklıkların bağlantı ve ses kalitesinde düşme görülmez. Ürünün paket içeriğine kullanım kılavuzu ve farklı aparatlar mevcuttur. Bunlardan biri USB kablosudur. Böylece şarj istasyonunun bataryasını da bir adaptöre bağlayarak doldurmak mümkündür. Dilerseniz Samsung Galaxy Buds2 beyaz bluetooth kulaklık yorumlarına göz atabilirsiniz. Ardından hayatınızı kolaylaştıracak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.