5
Ekran kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Samsung Galaxy J7 Prime Sm-g610 Lcd Ekran Dokunmatik Servis Orijinali Gold

1.740 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy J7 Prime Sm-g610 Lcd Ekran Dokunmatik Servis Orijinali Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOFY Satıcı Ünvanı: FURKAN YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390829224
    Bu ürün TEKNOFY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dokunmatik ekran, telefonun ön yüzüne kolayca yerleştirilir. Hafif ve kırılmaz özellikte bir koruma kılıfıdır.
  • Kaliteli malzemeden üretilen kılıf, telefon ekranına birebir uyum sağlar. Dolayısıyla dokunmatik ve tuş basma performansını olumsuz yönde etkilemez.
  • Yüksek teknolojik özelliklerle tasarlanan SAMSUNG GALAXY J7 Prime ekran, gelişmiş görüntü kalitesi sunar.
  • Uygun teknikler kullanılarak pratik şekilde monte edilir, kullanımı ise oldukça kolay ve rahattır. İstendiğinde ise kolay çıkarılır.
  • Telefonun ilk günkü yeni görüntüsünü koruyan GALAXY J7 Prime LCD, ekran kaynaklı tüm arızaların önüne geçer.
  • Görüntüsü cam hissi verir aynı zamanda telefonda darbe, çatlak, kırık ve çizilmelere karşı üstün koruma sağlar. Dokunmatik performansı açısından oldukça yüksektir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy J7 Prime Ekran Gold LCD Orijinal Servis Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ürün, Samsung Galaxy J7 marka telefon için tasarlanır. Telefonun ekran bölümüne yerleştirilir. Korumalı bir yedek parçadır. Samsung Galaxy J7 Prime LCD orijinal servis ekran gold P-00373_03 rahatlıkla cihazın ön yüzüne yerleştirilir. Kırılmayan sağlam ekran özelliğine sahiptir. Ürün, cihaz ile tam uyumlu şekilde çalışır. Ürün, telefonun ekranını olası çizilmelere, çatlaklara ve darbelere karşı korur. Model, telefonun ekranıyla birebir uyumlu olarak performans sunar. Yüksek teknolojik özellikleriyle müşteriye sunulur. Ürün, telefonu yeniler ve ilk günkü haliyle kullanmanızı sağlar. Ekrandan kaynaklanan sorunların oluşmasına engel olur. Galaxy J7 Prime LCD cam hissi veren sağlam malzemeye sahiptir. Sert malzeme sayesinde telefonunuzu korur. Eşsiz bir ekran deneyimi sunar. Bu ürünü Samsung Galaxy J7 marka telefonunuz için tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Gold renk tonu
  • Tam uyumlu

Samsung J7 Prime LCD Ekran Özellikleri

Samsung J7 Prime LCD Ekran Özellikleri

Ürünün üzerinde telefonun home tuşu, ön kameraları ve hoparlörü için bir alan bulunur. Bu alanlardan telefonun fonksiyonları gözükür. Galaxy J7 prime özellikleri avantajlı yapısıyla dikkat çekmeyi başarır. Ürün LCD ekran özelliklerine sahiptir. Model, cihazın dokunmatik hassasiyetini etkilemez. Model tam uyumlu şekilde performans gösterir. Ürün, gold renk tonuna sahiptir. Uygun teknik yöntemleri ile kolayca monte edebilirsiniz. Rahat bir şekilde takma işlemi gerçekleştirilir. Dilediğiniz zaman ürünü cihazdan çıkarabilirsiniz. Samsung J7 Prime LCD ekran cihaz ölçülerine tam uyumludur. Hafif yapısı sayesinde rahatlıkla taşınır. Ürünü telefona takmadan önce temizleme işlemi gerçekleştirilir. Sonrasında cihazın temiz yüzeyine monte edilir. Samsung J7 Prime LCD cihaza yapıştırma işlemi gerçekleştirilerek takılır. Cihazın yanlarına yapıştırıcı sıkılarak sağlam bir şekilde yerleştirilir. Bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Kaliteli Samsung J7 Prime LCD Ekran

Kaliteli Samsung J7 Prime LCD Ekran

Model, Samsung Galaxy J7 marka telefonun ekranına monte edildikten sonra uygulamalar arasında hızlı bir geçiş performansı gösterir. Kaliteli ve kısa süreli olarak takılma yapmadan kullanma imkanı sunar. Samsung Galaxy J7 Prime LCD orijinal servis ekran gold ürün, telefon işlemlerinin rahat bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Uzun ömürlü kullanım avantajıyla müşterilere sunulur. Model, gelişmiş görüntü kalitesi sunar. Aynı zamanda telefon ahizesini de korur. Bu sayede güvenle tercih edilebilir. Galaxy J7 Prime ekran fiyatları, modelin sunmuş olduğu performanslara uygun olarak belirlenir. Ürün sayesinde dokunmatik ekran rahat ve kolay bir şekilde kullanılır. Ürünün alt ve üst kısmı metal malzemeden, ekranı ise camdan üretilir. Samsung Galaxy J7 Prime LCD orijinal servis ekran gold yorumları ürün hakkında detaylı olarak bilgi elde edilmesini sağlar. Modeli, kendi telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Samsung J7 Prime LCD Ekran Avantajları

Uygun Fiyatlı Samsung J7 Prime Lcd Ekran Avantajları

Ürün, şık tasarımı ile ilgi görür. Model sayesinde ekranla ilgili işlemler kolayca gerçekleştirilir. Seçeneğin arkasında yer alan soket sayesinde cihaza kolayca takılıp çıkarılabilir. Soket, dikkatli bir şekilde cihaza monte edilmelidir. Samsung Galaxy J7 Prime LCD orijinal servis ekran gold fiyatları modelin yüksek kalite performansına göre oluşturulur. Vadettiği avantajlı fırsatlarla cazip fiyat özelliğine sahiptir. Ürün, telefondaki ışık sensörünü de kaliteli biçimde yansıtır. Modelin parlaklığı cihazla uyumlu şekilde çalışır. Ayrıca telefonun kasasına tam olarak oturur. Montaj işlemi gerçekleştirilmeden önce cihazın çalıştığından emin olunması gerekir. Ardından ekranın üzerinde yer alan jelatin çıkarılıp telefon kullanıma hazır hale gelir. Samsung Galaxy J7 Prime LCD orijinal servis ekran gold kullananlar modelin sunmuş olduğu tüm avantajlardan yararlanırlar. Samsung Galaxy J7 ile uyumlu bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.