Samsung Galaxy J7 Pro J730f J7 2017 Lcd Ekran Dokunmatik Öncam A Kalite Copy

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy J7 Pro J730f J7 2017 Lcd Ekran Dokunmatik Öncam A Kalite Copy

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy J7 Pro J730f J7 2017 Lcd Ekran Dokunmatik Öncam A Kalite Copy

J7 Pro orijinal ekran kullanışlı ve kaliteli tasarımıyla çokça tercih edilir. Çoğu müşterinin tereddüt etmeden ürünlerini tercih ettiği marka, her kesime hitap etmeyi amaçlar. Samsung Galaxy J7 Pro J730F J7 2017 LCD ekran orijinale yakın olarak tasarlandığı için A kalite malzeme özelliği gösterir. Ekran hassasiyeti 3D dokunmatik şekilde tasarlanır. Telefonun kasa kısmına tam olarak yerleşerek boşluk bırakmadan telefonu sarar. Samsung Galaxy J7 Pro J730F J7 2017 LCD ekran dokunmatik ön cam kurulumunu tamamladıktan sonra orijinale yakın malzemeden üretildiği için parlaklık ve ışık kalitesi ilk günkü gibi olur. Kullanım kolaylığı sağlayan malzemeler ile tasarlanır, müşterilerin telefonlarına şık ve orijinal bir görünüm kazandırır. Ürünün sahip olduğu özellikler arasında kaliteli yapısı da bulunur.

  • LCD ekran
  • A kalite
  • Orijinal görüntü

Şık ve Modern Tasarımı ile Samsung J7 Pro LCD Ekran

Şık ve Modern Tasarımı ile Samsung J7 Pro LCD Ekran

Şık ve modern tasarımı ile Samsung birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Samsung Galaxy J7 Pro dokunmatik ekran A kalite malzemeden üretilir. OLED malzeme içeriğinden oluşan ürün, test edilerek uyumluluğu doğrulanır ve siz müşterilere sunulur. Kurulumu kolay bir ürün olarak tasarlanır. Bu sayede kullanım kolaylığı sağlar. Arızalı ekran, görüntü sorunu, dokunmatik problemleri yaşamadan kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kırık bir ekran kullanarak telefonunuza daha fazla zarar vermektense kaliteli ve orijinale yakın bu ürünle değiştirebilirsiniz. Sürekli parmaklarınız ile temas eden kırık ekran, sizi rahatsız edebilir. Bu sebeple uzun ömürlü bir kullanım için ekran tamirini yaptırarak sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. J7 Pro dokunmatik ekran tercihinizle telefonunuzu uzun yıllar rahatça kullanmaya devam edebilirsiniz. Samsung Galaxy J7 Pro modeli için özel olarak üretilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Dikkat Çeken Samsung J7 Pro Dokunmatik Ekran

Dikkat Çeken Samsung J7 Pro Dokunmatik Ekran

Dokunmatik tamiri ekran kartı ile yapılır. Bu yüzden arıza durumunda LCD değiştirilir. Böylelikle telefonunuzun dokunma fonksiyonu eski haline gelir. Samsung J7 Pro dokunmatik ekran modelini tercih ederek telefonunuzu uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanılan kaliteli malzeme ile dokunma hassasiyeti artacağı için telefonunuzun kullanımı daha kolay hale gelir. Son teknoloji ile tasarlanan bu parça, markanın orijinal parçası şeklinde tasarlanır. Ekran kısmı telefona tam olarak uyum sağladığı için telefonunuz yenilenir. Samsung Galaxy J7 Pro LCD ekran ile görüntü kaliteniz artar. Siz müşterilerin beğenisine sunulan bu model, her kesim tarafından tercih edilir. Bu ürün sayesinde düşük maliyetle yeni bir telefon sahibi olabilirsiniz. İster kendiniz, isterseniz de tamirci aracılığıyla ürünü tercih ederek telefonunuzun ekranını yepyeni bir hale getirebilirsiniz. Bu sayede telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Avantajlı Samsung J7 Pro Ekran Orijinal Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Samsung J7 Pro Ekran Orijinal Fiyatları ve Yorumları

Samsung J7 Pro ekran orijinal fiyat performansı ile her bütçeye uyum sağlar. Uygun fiyat avantajıyla her kesimi mutlu eder. Ürün, kalite, ürün performansı ve dokunmatik hassasiyeti ile müşterilerin gözde modeli olmayı başarır. Fiyat belirlenirken ürün özellikleri göz önünde bulundurulur. Telefon ekran performansı, kurulum sonrasında ilk günkü haline dönerek size kolay bir kullanım sağlar. Bir yandan fiyat avantajıyla siz müşterileri mutlu ederken, bir yandan da kaliteli ürün kullanma keyfini yaşatır. Samsung J7 Pro dokunmatik ekran fiyatı her bütçe ve kesime uygun olarak belirlenir. Kırılan, çatlayan ya da zarar gören ekranınızı bu ürün sayesinde kolayca değiştirebilir, ilk günkü kalitede kullanabilirsiniz. Samsung J7 Pro LCD ekran hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz. Samsung J7 Pro ekran müşteri yorumlarına göz atarak ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.