Fibaks Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Uyumlu Kalem Bölmeli Pu Deri Arkası Yumuşak Koruyucu Silikon Kılıf

424,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Uyumlu Kalem Bölmeli Pu Deri Arkası Yumuşak Koruyucu Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI: - 2 farklı stand olabilme özelliğine sahiptir -Cihazı taktığınız kısım silikon, arka kaplama ve ön kısım PU malzemedir. - Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan tamamen korur. - Kalem koyma bölmesi sayesinde pratik bir kullanım sunar. - Kılıfı çıkarmadan bütün slotlara(yan tuşlar,şarj,kulaklık girişleri vs) erişilebilir. - Harika kalıbıyla cihazınıza mükemmel uyar. - Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maximum korur. - Kolayca takıp çıkartılabilir. -Stand olma özelliği ve katlanabilme özelliği sayesinde rahat kullanım sağlar. - Üst kapağın kapanması, cihazı hem önden hem arkadan gelebilecek darbelerden korur.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Uyumlu Model Galaxy Tab S6 Lite SM-P610
  • Renk Lacivert
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf Kalemlikli Standlı Katlanabilen Maximum Koruma MBTT15512

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 kılıf kalemlikli standlı katlanabilen maximum koruma MBTT15512, ergonomik tasarımı sayesinde tabletin kolay kullanılmasını sağlar. Evde, iş yerinde, okulda, yolda, kütüphanede ve yaşamın daha birçok yerinde kullanabileceğiz Samsung Galaxy Tab S6 Lite kalemlikli kap modeli ile maksimum koruma elde edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran ve birçok işi halledebileceğiniz Tab S6 Lite için tasarlanan bu ürün ekranı darbelere ve çizilmelere karşı korur. İşlevselliği sayesinde sık tercih edilen Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 kılıf, kaliteli materyali ile uzun süre yeni görünümü korur. Lacivert renk seçeneği ile sunulan bu modeli şık tasarımı sayesinde pek çok alanda kullanılabilir. İşlevselliği ile tercih edilen katlanabilen kılıf, cihazın görsel açıdan da şık ve dikkat çekici durmasını sağlar.

  • Uzun ömürlü
  • Katlanabilir kullanım
  • Maksimum koruma

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf MBTT15512 Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf MBTT15512 Özellikleri

Samsung Galaxy S6 Lite tablet kılıf, iki farklı stand olabilme özelliğiyle işlevselliğini ön plana çıkarır. Samsung Galaxy Tab S6 Lite kılıf kalemlikli tasarımı sayesinde tabletinizin kaleminin kaybolmasının önüne geçebilirsiniz. Cihazın takıldığı kısım silikon kullanılarak üretilir. Bu sayede ergonomik yapısıyla elde rahat kullanım imkanı sağlar. Kılıf tasarlanırken arka kaplama ve ön kısımda PU malzemesi kullanılır. Kullanılan malzemelerin dayanıklı yapısı sayesinde tabletiniz çizilmelere, düşmeye, darbelere karşı dayanıklı hale gelir. Kalem koyma bölmesi pratik ve hızlı kullanım imkanı sunar. Bu sayede kaleminizi farklı bir yere koymadan cihazınızı tek ürün içerisinde kullanarak işlerinizi daha kolay ve hızlı yapabilirsiniz. Cihaza uygun olarak tasarlanan boyutu sayesinde tam uygunluk gösterir. Tablet kılıfını çıkarmadan yan tuşlara, şarj girişi, kulaklık girişi gibi slotlara ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf Avantajları

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf Avantajları

Cihazı kirden, darbeden ve çiziklerden korumak için tasarlanan Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 lacivert kılıf, uzun ömürlüdür. Tablete maksimum koruma sunan kılıf sayesinde zarar görebilecek kısımları kolaylıkla koruyabilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilen kalemlikli standlı tablet kılıfı, solmadan ve deforme meydana gelmeden kullanım imkanı sağlar. Kaliteli oluşu sayesinde görünümünü ve rengini koruyan tablet kılıfı, şık duruşunu ilk günkü gibi uzun süre korur. Kolay çıkarılan ve takılan ergonomik tasarımı sayesinde dilediğinizde çıkarabilir ve tekrar takabilirsiniz. Stand olma özelliği sayesinde eliniz ağrımadan dilediğiniz videoları izleyebilir, yatay bir şekilde rahatça kullanabilirsiniz. Üst kapağının kapanır özelliği ile cihazı hem arkadan hem de önden gelebilecek darbelere karşı korur. Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 kılıf kullananlar cihazlarına şık bir görünüm katarken aynı zamanda cihaz ömrünü uzatır.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf Fiyat Seçenekleri

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 Kılıf Fiyat Seçenekleri

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 kılıf kalemlikli standlı katlanabilen maximum koruma MBTT15512 fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Şık ve ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan standlı tablet kılıfı pratik kullanım sağlar. Hayatı kolaylaştırma ve cihazı koruma ön plana alınarak tasarlanan model, stand özelliği ile insanların işlerini daha kolay yapabilmeyi sağlar. Dikey kullanılabilen Samsung Galaxy Tab, kılıf sayesinde yatay olarak da kullanılabilir. Tablete uygun tasarımı sayesinde cihazın kalın gözükmesinin önüne geçer. İnce ve zarif görüntü oluştururken cihazın hem ekranını hem de arka kısmını korur. İnsan hayatını kolaylaştıran bu ürün sayesinde elektronik cihazınızın uzun süre ilk günkü gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 kılıf yorumlarını okuyarak ürün hakkında müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Standlı kalemlikli tablet kılıfını Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla alabilirsiniz.