Nezih Case Samsung Galaxy Tab S7 Fe Lte T737 T736 T733 T730 Uyumlu Dönebilen Kapaklı Rotating Stand Deri Kılıf

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nezih Case Samsung Galaxy Tab S7 Fe Lte T737 T736 T733 T730 Uyumlu Dönebilen Kapaklı Rotating Stand Deri Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nezih Teknoloji Satıcı Ünvanı: MURAT GÖKTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3080533185600001 Vergi Kimlik Numarası: 4060103717
    Bu ürün Nezih Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TELEFONUNUZU DARBE VE DIS TEPKILERDEN KORUR. - STAND ÖZELLIGI ILE ÇOK FONKSIYONLU KULLANIMA SAHIPTIR. - DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMANIZI SAGLAR. - DESENLERI ILE DIKKAT ÇEKICI BIR ÖZELLIGE SAHIPTIR. - CIHAZ ÜZERINDEKI TÜM FONKSIYONEL TUSLARA ERISIMINIZ KOLAYDIR.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Renk Siyah
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver

Nezih Case Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE SM-T737 Uyumlu Rotating Stant Deri Kılıf

Teknolojik aletler, günlük hayatı kolaylaştıran cihazlardır. Sıkça kullanılan ve her yere taşınması gereken tabletlerin bu süreçte çok iyi korunması gerekir. Tabletler, dokunmatik ekranı ve çok yönlü tasarımıyla hayata yön verir. Nezih Case Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE SM-T737 uyumlu rotating stant siyah deri kılıf ile tabletinizi dış etkenlerden kolaylıkla koruyabilirsiniz. Tabletinizi darbelerden ve çiziklerden koruyan bu ürün sayesinde gönül rahatlığıyla yanınızda taşıyabilirsiniz. Stant özelliği sayesinde tabletinizi çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Tabletinizi daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Siyah renktedir. Ürünün dikkat çekici desenleri bulunur. Tabletinizi her türlü darbeden korur. Dokunmatiği ve tuşları kılıf tarafından hiçbir engellemeye maruz kalmaz. Ürün, kullanışlı ve konforlu bir nitelik taşır. Stant kılıf ile harika bir deneyim yaşarsınız.

  • Çiziklere, darbelere dayanıklı
  • Çok fonksiyonlu stant özelliği
  • Çekici dış desen

Nezih Case Samsung Galaxy Stant Kılıf Özellikleri

Nezih Case Samsung Galaxy Stant Kılıf Özellikleri

Bir tablet kılıfının çok fonksiyonlu olması önemlidir. Teknolojik aletlerin korunması önemlidir. Samsung Galaxy Tab S7 FE kılıf ile tabletiniz dışarıdan gelen darbelere karşı korunaklıdır. Samsung Galaxy marka tablete uyumludur. İnce ve şık bir görünümü vardır. Darbelere ve çiziklere karşı tabletinizi korur. Stant özelliği ile tabletinizi dik pozisyonda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece tabletinizde istediğiniz işlemi yaparken sıkıntı çekmezsiniz. Stant kılıf, cihazınızı uzun ömürlü hale getirir. Düşmelere, çarpmalara karşı dayanıklıdır. Cihazın tüm tuşlarına basma erişimine sahipsinizdir. Kılıf buna engel olmaz. Aynı şekilde dokunmatiğinin de çalışmasına engel olmaz. Hassas elektronik cihazınızı maksimum kapasiteyle korumayı amaçlar. Size rahat bir kullanım sunmak için üretilir. Cihazınızı uzun ömürlü kullanmaya teşvik eder. Siyah renktedir, desenleri de kılıfa canlılık katar. Kılıfı, yüksek performansıyla uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Nezih Case Samsung Galaxy Stant Avantajları

Nezih Case Samsung Galaxy Stant Avantajları

İyi bir koruma teknolojik aletler için gereklidir. Uzun ömürlü bir kullanım için kılıf kullanımı önemlidir. Nezih Case, Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE SM-T737 modeli için kullanışlı deri kılıf üretir. Tabletinizle istediğinizi yaparken düşer mi, kırılır mı, bir yerine bir şey olur mu diye düşünmenize gerek kalmaz. Yeni kılıfınız sayesinde yüksek performanslı koruma cihazınızı çiziklere, darbelere karşı korur. Yüksek koruma kapasitesiyle rahatça cihazınızı kullanabilirsiniz. Siyah rengi ile şıklığınızı tamamlar. Üzerindeki deri motifi de kılıfı sağlamlaştırır. Stant pozisyonunda kullanıma uygunluğu ile size konfor sunar. Dizinizi izlerken, kılıf yardımı ile dik pozisyona rahatlıkla getirebilirsiniz. Birçok özelliği ile avantajlı bir üründür. Cihazın üzerindeki yardımcı tuşlara basmakta zorluk yaşamazsınız. Konforlu kullanıma sahiptir. Her zaman güvenceyle ürünü satın alabilirsiniz.

Nezih Case Samsung Galaxy Stant Kılıf Fiyatları ve Yorumları

Nezih Case Samsung Galaxy Stant Kılıf Fiyatları ve Yorumları

Nezih Case Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE SM-T737 uyumlu rotating stant siyah deri kılıf fiyatı tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Birçok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Tabletinizi korumak için gönül rahatlığıyla kullanacağınız bir üründür. Dayanıklı koruma avantajı ile göz önündedir. Çiziklere, çarpmalara meydan okur. Fiyat performans olarak iyi bir üründür. Tüm özellikleri dikkate alındığında avantajlı bir üründür. Nezih Case Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE SM-T737 uyumlu rotating stant siyah deri kılıf yorumlarına ulaşarak müşterilerin görüşlerine ulaşabilirsiniz. Ürünü kullanırken tuşlara basma sorunu yaşamazsınız. Kullanan kişileri fazlasıyla memnun eden bir üründür. Elektronik cihazınıza koruma sağlarken aynı zamanda üstün performansıyla size iyi bir kullanım deneyimi sunar. Bu ürünü uygun fiyatları ve müşteri deneyimleriyle Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz