Samsung Galaxy Tab S7 Ince Klavyeli Tablet Kılıfı Siyah

2.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy Tab S7 Ince Klavyeli Tablet Kılıfı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendShop Satıcı Ünvanı: GALA TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388078127500010 Vergi Kimlik Numarası: 3880781275
    Bu ürün TrendShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Tablet Kılıfı Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Tablet Kılıfı Siyah

Samsung S7 tablet kılıfı zarif, şık ve ince tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Tabletinizi korumanın yanı sıra sağladığı şık ve estetik görünüm ile de şeklini önemli derecede değiştiren tablet kılıfı, hem kullanışlı hem de kolay kullanıma sahiptir. Sadece birkaç saniyede takılıp çıkarılabilen Samsung Galaxy Tab S7 klavyeli kılıf hem güçlü tutma özelliğine hem de üstün korumaya sahiptir.

 
  • Şık, ince ve zarif tasarım
  • Arkaya yaslanma özelliği
  • Rahat kullanım

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Kılıf Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Kılıf Özellikleri

Özellikler arasında en önemlisi ince ve hafif bir tasarıma sahip olmasıdır. Samsung Galaxy Tab S7 ince klavyeli tablet kılıfı siyah renkte olduğu için tablet ile görsel bütünlük oluşturur. Şık bir görünüm elde etmenin yanı sıra üstün koruyuculuğu ile darbelere karşı tableti koruyarak kullanım ömrünü uzatır. Bu kılıfın diğer bir özelliği ise yüksek verimlilik sağlayacak önemli bileşenlere sahip olmasıdır. Bu bileşenlerden ilki kablosuz klavye özelliğidir. Kablosuz klavye özelliği ile farklı cihazlarla bağlantı kurulabilir ve rahatlıkla kullanılabilir. 3 ayrı cihazla bağlantı kurabilme imkanı bulunan klavyeli tablet kılıfında bir diğer önemli bileşen ise bluetooth sistemidir. Bu sistemi kullanılarak tabletinizi telefon ya da diğer bir tablet ile eşleştirerek daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Samsung tabletlerinin önemli aksesuarlarından biri olan S pen için özel bir tutma alanı mevcuttur. Aynı zamanda kılıf oldukça hafif bir yapıdadır ve taşıması oldukça kolaydır.

 

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Kılıf Kullanımı

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Kılıf Kullanımı

Tablet sadece iş, eğitim ya da benzeri durumlar için değil aynı zamanda eğlence ve hoş vakit geçirmek için de kullanılan bir teknolojik cihazdır. Film izleme, oyun oynama ya da kitap okuma gibi çeşitli aktiviteleri gerçekleştirirken ekranın 60 derecelik bir açı ile arkaya yaslanması size kolaylık ve konfor sağlayacaktır. Bu açıyı oluşturmak için yapmanız gereken tek şey tablet kılıfını yerleştirdikten sonra ekranınızı belli bir seviyede arkaya eğerek klavyenin hemen üst kısmında ekranın sabit kalmasını sağlamaktır. Bu şekilde ister masada isterseniz de dizinizin üzerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ekranın tamamını rahat bir şekilde görmenizi sağlayan Samsung Galaxy Tab S7 ile konforlu bir tablet kullanım süresi geçirebilirsiniz. Üstün görüş açısı ve rahat yazım klavyesi ile yüksek performans sağlayan Samsung S7 klavyeli kılıf ile bilgisayar deneyimde bir tablet kullanımı gerçekleştirirsiniz. Kılıfı takmak için yapmanız gereken tek adım, kılıfta bulunan mıknatısların tablete iyice oturmasını sağlamaktır.

 

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Kılıf Fiyatı ve Yorumları

Samsung Galaxy Tab S7 İnce Klavyeli Kılıf Fiyatı ve Yorumları

Galaxy Tab S7 ile uyumlu olan ince klavyeli kılıf sahip olduğu özellikler ve üstün performans etkileri ile eşsiz bir deneyim sunar. 66 tuş sayısı ile bilgisayar klavyesi konforunda bir yazı deneyimi sunan kılıf sayesinde pek çok işleminizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. QWERTZ klavyesi ile kolay ve hızlı bir erişim sağlayabilirsiniz. Dış kaplamasında kullanılan malzemelerin antibakteriyel özellikte olması, S pen kalemini taşımak için özel bir alanının bulunması ve hafif bir yapıda olması gibi pek çok özellik fiyatını belirleyen unsurlardan birkaçıdır. Samsung galaxy tab s7 klavyeli kılıf yorumları ve değerlendirmeleri incelerseniz ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Samsung galaxy tab s7 klavyeli kılıf fiyat bilgisi ve ürünün detaylı açıklamalarını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlıca sipariş verebilirsiniz.