Samsung Gear Vr Oculus Sanal Gerçeklik Gözlügü

9.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Gear Vr Oculus Sanal Gerçeklik Gözlügü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazkaplan1453 Satıcı Ünvanı: FATİH TUTKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355683
    Bu ürün beyazkaplan1453 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanal gerçeklik gözlüğü 101 derece görüş açısı ile konforlu kullanım imkanı sunar. Model
  • İvme ölçer sensörü, jiroskop sensörü, yakınlık sensörü olmak üzere 3 adet sensörde dizayn edilir.
  • Samsung Gear VR ayarlanabilir lens mesafesine sahiptir.
  • Samsung Gear VR Oculus sabit gözbebeği mesafesi bulunur.
  • Samsung Gear VR gözlük telefonlar ile kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.
  • PC sanal gerçeklik gözlüğü hareket takibi ile hareketlerin izlenmesini sağlar.
  • Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü, 345 gram ağırlığa sahiptir.
  • USB bağlantı tipini bulundurur. USB Micro B ile bağlantı sağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Samsung Gear VR Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Sanal gerçeklik teknolojisinde ortam tamamen yeniden oluşturulan ve gerçekte var olmayan bir alandır. Sanal gerçeklik gözlükleri ise bu ortamları çevreleyen görüntüleme sistemleridir. Bu gözlükler ile kişi kendini gerçekten o ortamda hisseder. VR teknolojisinin yaygın olarak kullanıldığı alanlar oyun, film gibi çeşitli yayınlardır. Samsung Gear VR Oculus sanal gerçeklik gözlüğü, uyumlu Samsung akıllı cep telefonları ile çalışır. Cihazı kullanarak interaktif oyunlar oynayabilir, özel olarak üretilen sanal gerçeklik uygulamalarından faydalanabilirsiniz. 360 derece açı ile çekilen filmleri ve videoları izleyebilirsiniz. VR teknolojisi ile sevdiğiniz oyunların içinde yer alabilirsiniz. Benzersiz bir aksiyon ve macera deneyimi yaşayabilirsiniz. Samsung VR gözlük ile 1440x2560 çözünürlükte yüksek pikselli görüntüler alabilirsiniz. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Güçlü işlemci
  • Süper AMOLED ekran
  • Aksiyon ve macera deneyimi

Samsung Gear VR Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özellikleri

Samsung Gear VR Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özellikleri

Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü görüntüyü iki eşit pencereye böler. Panaromik görüş imkanı için sağlar. Bunun için vizör aralığına sahiptir. Cihaz ergonomik ve oldukça konforlu bir kullanım sağlar. Göz çevresini saran yumuşak pedler uzun süreli kullanımlarda bile rahatsızlık hissi oluşturmaz. Arka bölüme ve başın şakak kısmına denk gelen deri ped ve yastıklama özelliği sayesinde ekstra konfor sağlar. Velcro esnek bantlar, başınızı hareket ettirirken oluşabilecek cihazın kayması ya da düşmesi gibi durumları önler. Yüze iyi bir şekilde oturur. Samsung Gear sanal gerçeklik gözlüğünü esnek kopçaları sayesinde üstten ve yandan kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Cihazın üzerinde döner bir buton yer alır. Bu özellik dürbünlerde olduğu gibi, netlik derecesi hızlı bir şekilde ayarlamanıza olanak sağlar. Benzersiz bir aksiyon ve macera deneyimi yaşayabilirsiniz.

Keyifli Bir Deneyim Sunan Samsung Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Keyifli Bir Deneyim Sunan Samsung Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Sanal gerçeklik bireylerin orada olma hissini yaşadığı bilgisayar kaynaklı 3 boyutlu ortam teknolojileridir. Kişiler, sanal gerçeklik gözlüğü takarak bu ortamlara dahil olur. Sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR ile sanal gerçekliğin yaratıldığı ortamda olma hissini yaşayabilirsiniz. Aksiyon, macera dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Ses kontrollerini rahat bir biçimde cihazın üzerinde bulunan 4 yönlü dokunmatik panel ile yapabilirsiniz. Ses açma, kapama, kısma butonu ve geri dönüş düğmesi bulunur. Bu sayede interaktif uygulamalarda ekstra bir kontrol ünitesine gerek duymadan anın tadını çıkarabilirsiniz. Panoramik görüş açısı sağlar. Samsung Gear VR Oculus sanal gerçeklik gözlüğü kullananlar Super AMOLED ekranı ile sanal gerçekliği net bir şekilde hissedebilir. Gözünüzü koruyan yumuşak pedler ve başınızın arkasına denk gelen korumalı yastık sayesinde kullanırken rahatsızlık hissi yaşamazsınız.

Samsung Gear VR Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatı

Samsung Gear VR Oculus Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatı

Samsung VR sanal gerçeklik gözlüğü, benzersiz bir deneyim yaşamanıza olanak verir. Oyun, film ve diğer sanal ortamların içine girebilir, orada gibi hissedebilirsiniz. Hassas baş sensörü, hareket, ses ve görüntü entegrasyonu sağlar. İvmeölçer ve jiroskop sensörleri bulunur. Bu sensörler başınız ile yaptığınız her hareketi, tam zamanlı olarak hissetmenizi sağlar. Dilediğiniz oyunun, filmin sanal gerçeklik ortamına dahil olabilirsiniz. Online video kanalları üzerinden 360 derece videolar izleyebilirsiniz. Dünyanın her yerini sanal ortamlar üzerinden ziyaret edebilirsiniz. Rafting, yamaç paraşütü, dalış ve kayak gibi adrenalin dolu sporları sanal gerçeklik gözlüğü ile birebir yaşayabilirsiniz. Samsung Gear VR Oculus sanal gerçeklik gözlüğü fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Samsung Gear VR Oculus sanal gerçeklik gözlüğü yorumlarını okuyabilirsiniz. Hayatınıza renk katmak için ihtiyacınız olan bu gözlüğe Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.