Samsung M3 500 Gb Usb 3.0 Taşınabilir Harici Harddisk

224 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung M3 500 Gb Usb 3.0 Taşınabilir Harici Harddisk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Point bilisim Satıcı Ünvanı: POİNT BİLİŞİM ELEKTRONİK YAZILIM ORGANİZASYON DANIŞMANLIK TEKSTİL OTOMOTİV SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730070247300001 Vergi Kimlik Numarası: 7300702473
    Bu ürün Point bilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kodustshx-M500tcbürün adısamsung hdd external m3 portable (2.5'',500gb,usb 3.0) black sürücü konfigürasyonucihaz konumu:Haricisabit disk tipi:Portableform faktörü:2.5"depolama kapasitesi:500 gigabytedesteklenen veri kanalı:Usb 3.0performansharici data bit rate:4.8 gbpsmevcut arabirimusb3.0:1 ( x 1)sistem gereksinimleriişletim sistemi gerekir:Apple mac os x 10.4.8 or latermicrosoft windows xpmicrosoft windows vistamicrosoft windows 7ortammaks. Operasyonel ortam sıcaklığı:5 santigrat derecemin. Operasyonel ortam sıcaklığı:40 santigrat derecemaks. Çalışılamaz ortam sıcaklığı:-20 santigrat derecemin. Çalışılamaz ortam sıcaklığı:65 santigrat derecediğerekli aksesuarlar:Quick start guideuser guideekli kablo:Usb kablodış renk:Siyahpaket tipi:Retailboyutlar&amp
  • ağırlıkderinlik:112 milimetreyükseklik:17.5 milimetregenişlik:82 milimetrenominal ağırlık:0.141 kggarantigaranti ürünleri:Evetgaranti süresi (ay):24 aygaranti validasyon metodu:Seri numarasılojistikpaket brüt ağırlığı (kg):0.287 kilogramadet / paket:1

Ürün Özellikleri

  • Güç Kaynağı USB
  • Kapasite 500 GB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Samsung M3 500 GB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk (STSHX-M500TCB) Fiyatı - Trendyol

Harici hard disk, elektronik cihazların hafızasına ek olarak arşivlemeyi sağlayan ve kolaylaştıran elektronik donanımlardır. Samsung M3 500 GB 2.5' USB 3.0 taşınabilir, şık tasarımı ve yüksek hafızası ile dikkat çeken bir üründür. Görüntü kalitesinin ve teknolojik desteklerin artması sonucunda doğan depolama alanı ihtiyacını karşılar. Şık kabuk tasarımı ve kullanışlı yapısı sayesinde öne geçer. Uygun bağlantı kabloları ve işletim sistemleri ile birlikte sorunsuz çalışır. Görselleri, belgeleri ve medyaları arşivleyerek dahili disklerde oluşan hafıza sorununu engeller. Hafif, minimal tasarımı sayesinde kolayca taşınır ve muhafaza edilir. Veri depolama kadar aktarma için de kullanabilen yüksek işlevli bir harici depolama birimidir. Samsung M3 500 GB USB 3.0 taşınabilir harici hard disk kullananların faydalandığı başlıca özelliklerin bazıları şöyle sıralanabilir:

  • Yüksek hafıza
  • Minimal, taşınabilir boyut
  • Şık tasarım

Yüksek Hafızalı Samsung M3 500 GB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir

Yüksek Hafızalı Samsung M3 500 GB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir

Görsel kalitenin ve teknolojik altyapıların iyileşmesi, depolanan belgelerin boyutlarını da büyüten bir özelliktir. Bu nedenle cihazların sahip olduğu dahili hafızalar yetersiz kalır. Samsung M3 500 GB USB 3.0, bu sorunu çözen kompakt ve pratik bir üründür. Yüksek hafızası sayesinde belgeler ve medyalar kolaylıkla depolanarak aygıtların dahili diskleri rahatlatılır. Veri aktarımı için de ideal olan ürünün kullanım alanları çeşitlidir. Bir cihazdaki dosyaları diğerine geçirmek, yedeklemek ve açıp işlem yapmak için kullanılır. Samsung M3 500 GB USB 3.0 taşınabilir harici hard disk 500 GB ile özel belgeler ve medyalar saklanabilir. Bu sayede veri ve görüntülerin güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi sağlanır. Samsung M3 500 GB USB 3.0 taşınabilir harici hard disk yorumlarını okuyarak ürünü satın alanların fikirlerine ulaşabilirsiniz.

Arşivinizi Güvenle Saklayan Samsung M3 500 GB

Arşivinizi Güvenle Saklayan Samsung M3 500 GB

Verileri güvenle saklayan ürün, arşivleri düzenli tutmak için idealdir. Bu sayede karışıklık yaşanmadan istenen belgeye ulaşılır, cihazların dahili belleğindeki alanlar kullanılmaz. Samsung M3 500 GB USB 3.0, minimal boyutları sayesinde kolay taşınır, depolanır. 112 milimetre derinlik, 82 milimetre genişlik ve 17.5 milimetre yükseklik ölçülerine sahiptir. 3.0 USB veri kanalını destekler. Siyah, geometrik desenli kabuk tasarımının şık bir görünümü vardır. Samsung M3 500 GB USB 3.0 taşınabilir harici hard disk, yaklaşık 150 gram ağırlığa sahiptir. Bir adet USB girişi, bağlantıyı sağlayan kablosu mevcuttur. 4,8 Gbps, hızlı bir data bitrate değeri vardır. Bu rakam, veri aktarım süratinin oldukça yüksek olduğunu gösterir. Samsung M3 500 GB USB 3.0 taşınabilir harici hard disk fiyatlarını bu özelikleri de etkiler.

Samsung M3 500 GB USB 3.0 Taşınabilir Trendyol’da

Samsung M3 500 GB USB 3.0 Taşınabilir Trendyol’da

Medya ve belge gibi verilerin arşivlenmesini ya da yedeklenmesini sağlayan harici disk; hızlı ve sağlam yapısı ile öne çıkar. Samsung M3 500 GB 2.5 USB 3.0 harici taşınabilir diskin kabuğu, sert ve dayanıklı bir plastikten üretilir. Kolay deforme olmayan ürünün geometrik desenli, dokulu yapısı tutuşu kolaylaştırır. Bu sayede ürünün elden ya da bulunduğu yüzeyden kayarak düşmesi zordur. -5 °C ve +40 °C aralığında çalışabilir, -20 ile +64 °C değerlerine kadar sıcaklıklarda yapısı ve devreleri zarar görmeden depolanabilir. Samsung M3 500 GB verilerinizi korumak, yedeklemek, gizlemek ya da aktarmak için kullanılabilen çok fonksiyonlu bir üründür. Kişisel ya da işle ilgili dosyaları muhafaza etmenin güvenli bir yoludur. Ürünü kullanarak cihazların dahili diskleri rahatlatabilir, elektronik aletlerde meydana gelebilen aksamalardan verileriniz etkilenmemesini sağlayabilirsiniz.