Samsung Universal Type C Siyah 1.5 Mt. Hızlı Sarj Kablosu Siyah

799 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Universal Type C Siyah 1.5 Mt. Hızlı Sarj Kablosu Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: technOs Satıcı Ünvanı: DİLEK MENCELOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6140890527
    Bu ürün technOs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung EP-DG930 Type-C Kablo

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Bağlantı Tipi USB
Geri Bildirim Ver

Samsung EP-DG930IBEGWWSiyah Orijinal Type C 1.5 m Siyah Sarj Kablosu

Şarj kabloları, telefon bataryasının doldurulmasını ve cihazlar arasında hızlı veri aktarımı sağlayan önemli bir araçtır. Telefon, bilgisayar ve tablet gibi cihazlar için vazgeçilmez bir bağlantı aracı olan şarj kabloları günlük hayatın önemli parçalarından biridir. Hem şarj hem de veri kablosu olarak kullanılan Samsung type-C 1.5 m siyah şarj kablosu, çevredeki birimlere bağlanmak için kullanılan erkek konnektör cinsine sahiptir. Siyah renkte ve ideal uzunlukta olan bir şarj kablosudur. %100 orijinal bir ürün olan veri kablosu 28,6 g ağırlığında hafif ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir.

  • %100 orijinal Samsung ürünüdür.
  • Mat siyah renge sahiptir.
  • Şarj kablosu ve veri kablosu olarak kullanılabilir.

Samsung Type-C 1.5 m Siyah Şarj Kablosunun Özellikleri Nelerdir?

Samsung Type-C 1.5 m Siyah Şarj Kablosunun Özellikleri Nelerdir?

Samsung type-C 1.5 m siyah data kablosu, orijinal bir ürün olması sebebiyle hızlı şarj edebilme özelliğine sahiptir. 1.5 m boyunda olan veri kablosu, uzunluğu sayesinde her yerde kullanım kolaylığı sunar. 28,6 gr ağırlığında hafif ve kolay taşınabilir bir şarj kablosudur. Orta kalınlığa sahip kablo, dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir özelliktedir. Minimal ve simetrik bir yapıda olan veri kablosu, cihazlara takması kolay olan bağlantı türüne sahiptir. Samsung type-C 1.5 m siyah şarj kablosu, USB Type-C bağlantısı sayesinde cihazların şarj edilmesini, veri aktarımını ve video çıkışlarını sağlar. Type-C bağlantısı güçlü elektrik içeren bir kablo olması sebebiyle bilgisayar ve tablet gibi daha donanımlı cihazları şarj etmek için de tercih edilebilir.

Samsung Type-C 28,6 g Data Kablosu Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Samsung type-C 1.5 m siyah 28,6 g şarj kablosu, type-C girişi olan tüm cihazların kullanımına uygundur. Veri kablosu akıllı telefonlar için kullanılabileceği gibi USB type-C girişine sahip dizüstü bilgisayar, tablet ve powerbank cihazları için de rahatlıkla kullanılabilir. Cihazlar arası dosya aktarımını kolaylaştıran data kablosu, işleri kolay ve hızlı bir şekilde halletmek isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. %100 orijinal bir Samsung ürünü olan şarj kablosu hızlı şarj etme özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Tek bir kablo ile birçok işlemi kolayca yapabilmeyi sağlayan veri kablosu, fonksiyonel ve hızlı bir bağlantı kablosu arayanların beklentilerini karşılayabilecek özelliklere sahiptir. Samsung type-C 1.5 m siyah şarj kablosu fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Samsung Type-C Siyah Data Kablosunun Avantajları Nelerdir?

Samsung type-C 1.5 m siyah şarj kablosu, fonksiyonel özelliklere sahip kullanışlı bir bağlantı aracıdır. Hem şarj kablosu hem de veri kablosu olarak iş görmesi sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça tercih edilir. 1.5 m uzunluğa sahip şarj kablosunun evde ve dışarıda şarj edebilme sorunlarını ortadan kaldırarak avantajlı bir kullanım sunar. Mat siyah rengi sayesinde kir ve tozları kolayca belli etmez. İdeal kalınlığı sayesinde yıpranmalara karşı dayanıklı uzun ömürlü bir şarj kablosudur. Orijinal bir bağlantı aracı olan kablo, hızlı şarj imkanı sunar. Type-C girişine sahip olması sayesinde uyumlu olan tüm cihazların kullanımına uygundur. Birçok kullanım avantajına sahip Orijinal Samsung şarj kablosunu gönül rahatlığıyla tercih edip kullanabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Samsung type-C 1.5 m siyah şarj kablosu yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu şarj kablosunu Trendyol’un web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.