Genel Markalar Beyaz Renkli Tüylü Bebek Melek Kanadı Ve Tacı 30x45 Cm

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beyaz Renkli Tüylü Bebek Melek Kanadı Ve Tacı 30x45 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyFest Satıcı Ünvanı: TOYFEST OYUNCAK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859133050800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591330508
    Bu ürün ToyFest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüylü parti kanadı 30 cm yüksekliğinde ve 45 cm genişliğindedir. Kenar kısımlarında otriş tüylü süs bulunmaktadır. Kanatların arka kısmında kollarınızdan geçirmeniz için lastik kısımları yer almaktadır. 1 Adet Beyaz Otrişli Melek Haresi Tacı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Samur SMR5273NEM Beyaz Renkli Tüylü 30x45 cm Bebek Melek Kanadı ve Tacı

Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacı, özel günlerde ve fotoğraf çekimlerinde aksesuar olarak kullanılır. Dayanıklı materyali sayesinde kolayca eğilip bükülmeyen ürün, 4-5 yaş arasındaki çocuklar için de esnek bir kullanım sergiler. Beyaz rengi hem şık görünmesine hem de geniş alanda kullanılmasına imkân verir. Unisex bir renk olan beyaz, kız ya da erkek çocuklara yönelik tercih edilebilir. Samur beyaz tüylü bebek melek kanadı, hafif yapısı sayesinde bebekleri rahatsız etmez ve üzerlerinde ağırlık oluşturmaz. Doğum günlerinde veya özel organizasyonlarda rahatlıkla kullanılabilir.

  • Renk: Beyaz
  • Boyut: 30 cm x 45 cm
  • Kullanım özelliği: Lastikli

Samur Beyaz Renkli Tüylü Melek Kanadı ve Tacı Ebatı Nasıl?

Samur Beyaz Renkli Tüylü Melek Kanadı ve Tacı Ebatı Nasıl?

Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacı, küçük çocuklar için ideal boyutlarda üretilir. Giyildiğinde çocuklar üzerinden şık ve estetik bir görüntü oluşturur. Özellikle kız çocuklarının tüllü elbiseleri ile muhteşem bir uyum yakalar. Samur beyaz tüylü bebek melek tacı, kaliteli malzemelerden üretilir. Sırta geçecek bölümleri, lastik materyalden tasarlanır. Bu lastikler, çocukların ürünle birlikte rahat hareket edebilmelerini mümkün kılar. Ayrıca kolay giyilip çıkarılmasına da imkân verir. 30 x 45 cm beyaz tüylü melek kanadı ve tacının hem üstünde hem de kenarlarında estetik tüyler bulunur. Bu tüyler, ürünün masalsı görünümüne katkı sağlar. Bebeklerin ve annelerin kendilerini özel hissetmeleri için tasarlanan aksesuar; kullanım esnasında eğilme, bükülme yapmaz ve darbelere karşı ideal bir kullanım sergiler.

Samur Bebek Melek Kanadı ve Tacı 30x45 cm Kalitesi Nasıl?

Samur Bebek Melek Kanadı ve Tacı 30x45 cm Kalitesi Nasıl?

Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacı, kaliteli malzemelerden üretilir. Ürünün üst kısmında otriş tüylü süs bulunur. Bu süsler, kanatları daha gerçekçi hâle getirir. Kullanım koşullarına dikkat edildiğinde senelerce çocukların elbiselerini, aksesuar olarak tamamlar. Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacının temizliğinde dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Temizlik esnasında kesinlikle ağır kimyasal maddelerin kullanılmaması gerekir. Yüksek sıcaklıklarda çamaşır makinesine atmak da formunda değişikliklere neden olabilir. Bu nedenle ürünü tozdan uzak bir yerde muhafaza etmek uzun ömürlü kullanıma katkı sağlar. Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacı yorumları da kullanıcı memnuniyetini gösterir. Pek çok tüketici, bu estetik aksesuarın sağlam ve şık olduğundan bahseder.

Samur 30x45 cm Tüylü Bebek Melek Kanadı ve Tacı Kimler Alır?

Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacı, bebekleri için özel etkinlikler düzenleyen anne babalara yönelik üretilir. Ürün, doğum günü partilerinde çocukların olabildiğince şık ve şirin görünmelerini sağlar. Ayrıca özel konseptli fotoğraf çekimlerine masalsı bir tema katar. Samur beyaz renkli tüylü 30 x 45 cm bebek melek kanadı ve tacı, bebeklere hediye almak isteyen bireyler tarafından da tercih edilebilir. Halalar, amcalar, teyzeler ve dayılar bu hoş aksesuarla yeğenlerine tatlı bir sürpriz yapabilir. Ayrıca fotoğraf stüdyosu olan bireyler de bu ürünü alarak çekimlerine renk katmak için kullanabilir. Son olarak kreş ve anaokullarında düzenlenen sahne etkinlikleri için harika bir kostüm olarak Samur melek kanadı düşünülebilir. Siz de geniş kullanım alanlarına sahip olan bu şık ürünü tercih edebilir, Trendyol'dan sipariş ederek hemen satın alabilirsiniz.