Samur Suluboya Fırçası No:09

56,24 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samur Suluboya Fırçası No:09

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazareyle Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: PAZAREYLE SANAL MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079706400001 Vergi Kimlik Numarası: 7230797064
    Bu ürün Pazareyle Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samur Suluboya Fırçası No:09

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Sağlam Yapıları ile Samur Suluboya Fırçası

Sulu boyalar için fırça seçimi oldukça önemlidir. Sulu boyalar için boya fırçaları belirli niteliklere sahiptir. Eğer ki size uygun bir fırça arıyorsanız bu kullanmak istediğiniz duruma göre değişmektedir. Boya fırçaları çok çeşitli olması durumunda diğer niteliklere de sahiptir. Daha fazla araştırma ile ilerlemek mümkündür. Bunu belirlerken dikkat çekilecek diğer husus da doğru bir fırça olması ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılamasıdır. Samur fırça set halinde satılabildiği gibi tekli olarak satın almak da mümkündür. Uygun, güvenilir ve uzun süreli kullanım için samur fırçaları tercih edebilirsiniz.

  • İşlevsel Kullanım
  • Çeşitli Fırçalar
  • Farklı Kullanımlar için Uygun

Suluboya Fırçası No:9 Özellikleri

Resmi yapmaya yarayan temel parçalardan biri de boya fırçalarıdır. Bu fırçalardan yapmak istediğiniz çalışmanın fırçası 9 numara suluboya fırçası ise bazı özellikleri mevcuttur. Suluboya için gerekli fırçalardan biri de samur fırça ve sincap fırçalardır. Samur fırçaların en belirgin özelliklerinden biri de tüylerin fazla su tutma başarısıdır. Bu da boyanın emilim gücünün kusursuz olması demektir. Yapılmak istenilen çalışmanın bu fırça ile başarılı sonuçlar gözle görülür seviyededir. Çalışmaya bakıldığında fırça darbeleri ve izleri anlaşılır. Samur suluboya fırçası sentetik özelliğe sahip fırçalara oranla daha çok tercih edilmektedir. Ayrıca daha fazla su barındırma seviyesine çıkar. Çalışmaya bu fırça izlerini yansıtır. Samur fırçaların saç kısmı dayanıklılık ve performans gücü yüksektir. İyi miktarda boya ve su tutabilen, yüzeye eşit ve düzgün dağıtabilen özelliktedir.

Suluboya Fırçası No:09 Yorumları

Suluboya Fırçası No: 09 yorum ve değerlendirmelerine bakarak daha nitelikli bir alışveriş yapılabilir. Yorumlar bir adım öteye geçmek için oldukça faydalıdır. Bu fırçanın teknik özellikleri haricinde kişisel deneyimlerin de faydası olacaktır. Yapılmak istenilen çalışmada kullanılan fırçayı uzun süreli kullanmak fırçanın gücünü sabitler ve bu fırça suluboya fırçası No:09 kullananlar için ya da kullanmayı düşünenler için samur fırça daha uzun süreli ve dayanıklı olacaktır. Çalışmada oldukça önemli noktalardan biri de ince geçişlerdir. Bu kısımlarda kullanılan fırça o çalışmanın göze hitap edilmesini sağlayacaktır. Uzun süreli çalışmalar yapan insanlar bu ince noktaları direkt görebilir ve hangi tip fırça kullanıldığını hemen anlar. No: 09 oldukça güvenilir ve hassas noktaları belirginleştirmede başarılıdır. Boyayı dağıtma da yüksek oranda başarılmaktadır. Samur fırçalar yapı itibariyle de sentetiklere oranla daha doğal kıllara sahip olduğundan ortaya daha kaliteli bir çalışma çıkaracaktır. Doğal kılların yapısı böylece daha net görülebilir.

Suluboya Fırçası No:09 Fiyatları

Samur fırça özelliklerinin ve kişisel deneyimlerin yanı sıra dikkat çekilmesi gereken hususlardan biri de fiyatlarıdır. Suluboya fırçası No:09 fiyatı oldukça avantajlıdır. Her bütçeye uygun fiyat ve fırsat ürünleri olma özelliği ile herkesin evinde olması mümkündür. Okul için oldukça gerekli ve istenilen bir ürün olan bu fırçalar farklı bütçelere uygun seçeneklere sahiptir. Daha iyi çalışmalar için ise daha iyi alternatifler de vardır. Uygun bir bakım yapıldığında hem şeklini korur hem de yıllarca kullanılır. Bu ürün fiyat özelliği açısından her zaman tercih edilebilir. Hem doğal samur kılına sahip hem de fiyat açısından idealdir. Trendyol sayfasına göz atabilir, hemen keşfedebilir, avantajlı ve uygun fiyat özelliğinden yararlanabilirsiniz. Suluboya fırçası No:09 satın al işlemi ile hemen bu kullanışlı ürüne sahip olabilir, çalışmalarınızı detaylı ve başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.