8
Maden Suyu ve Soda kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

San Pellegrino San Pallegrino Doğal Mineralli Su 250 ml X 24 Adet Koli

840 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

San Pellegrino San Pallegrino Doğal Mineralli Su 250 ml X 24 Adet Koli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Local Gıda Dağıtım Satıcı Ünvanı: ARİF GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3920255226
    Bu ürün Local Gıda Dağıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • San Pellegrino Doğal Minarelli Su 250 ml x 24 Adet ALP dağlarından tüm dünyaya. San Pellegrino'nun 120. yılına eşlik edin. Kahve Ambarı ayrıcalığı ile artık size daha yakın. Kahve Ambarı "Türkiye'nin Kahve Ambarı". Bir mineralli suyun kalitesi kaynağının bulunduğu yere ve suyun süzüldüğü akifere, gözenekli kayaçların yapısına bağlıdır. Doğal mineralli sular da aynı şaraplar gibi kendi ‘terroir’ larına (yörelerine) sahiptir. Fransızca bir kelime olan ‘terroir’ yeryüzündeki her yerin kendine özgü bir lezzete sahip olduğu manasına gelmektedir. San Pellegrino Terme, Bergamo (Lombardy) yakınındaki İtalyan Alplerinin eteklerindeki S.Pellegrino bölgesinde bulunan Val Brembana’daki doğal kaynaklardan akan kaliteli bir doğal mineralli sudur. S.Pellegrino mükemmel bir şekilde gazlı ve mineral tuzlarıyla doğal olarak zenginleştirilmiş yapısıyla yeryüzüne çıkar. Tahminen 30 sene süren yeraltı serüveni: S.Pellegrino suyu, yeraltındaki kayaçlarla temas etmek suretiyle mineralleştiren bir yolculuk. Su bu süreçte kalsiyum ve magnezyum da dahil olmak üzere mineral tuzları ve iz elementlerle doğal olarak zenginleşmiş bir hal alır. Karbon dioksit eklenmesi (doğal şekillerde oluşan minerallerle) sayesinde S.Pellegrino suyu yüzeye vardığında köpüklerine ve kendi özgün “gazlılığına” kavuşur. Bu mükemmel bir şekilde dengelenmiş olan CO2 katkısı, suya asiditlilik katar ve artık köpüren suyun koku ve lezzetini arttırır, suyu dünya çapında ünlü kılan ve ayırt edilmemesini imkansız hale getiren hafif miktarda acı bir dokunuşla tatlandırır. S.Pellegrino’nun kaynağı suyun menşeini ve lezzetini tam manasıyla anlamak üzere suyun yolculuğunun her aşamasının analiz edildiği jeolojik ve hidrolojik çalışmalar vasıtasıyla takip edilmektedir. Su yüksek dolomitik dağlardan (1200-1300 metreden beslenerek) süzülen kar ve yağmurlardan sızar ve en az 30 yıl süren bir yolculuğun sonunda dağların eteklerinde bulunan 350 metre rakımda yer alan kaynaklarla ulaşır.
Geri Bildirim Ver

San Pellegrino San Pellegrino Doğal Mineralli Su 250 ml x 24 Adet Koli

Doğal mineralli sular, hiçbir şekilde katkısı olmayan bir veya birden fazla kaynaktan beslenen sulardır. Bu ürün içerisinde herhangi bir kimyasal bulunmaz ve sıklıkla tercih edilir. Doğal mineralli sular, kaynağından elde edildiği andan itibaren içerisinde gerekli minerali barındırır. Bu minerallerde insan sağlığına faydalıdır. Doğal mineralli sular içeriğine göre sınıflandırılır. San Pellegrino doğal mineralli su 250 ml x 24 adet koli olarak paketlenir. Bu ürünün insanlar tarafından tercih edilmesinin başlıca sebebi ise içerdiği minerallerin insan vücudunun mineral ihtiyaçlarını karşılamasıdır. Ürün, zengin içeriği sayesinde oldukça dikkat çeker ve sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, kalsiyum ihtiyacı olan bireylerin diyetlerine de kullanılır. Siz de zengin içeriğe sahip bu ürünü tercih edebilir, lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Zengin mineral
  • Katkısız üretim
  • Doğal sunum

San Pellegrino Mineralli Su Özellikleri

San Pellegrino Mineralli Su Özellikleri

İnsan vücudu gün içerisinde vitamin ve minerallere ihtiyaç duyar. Besinlerin bazıları bu vitamin ya da mineralleri karşılasa da bu ürünün vücuda sağladığı faydaların ayrı bir yeri vardır. San Pellegrino doğal mineralli maden suyu; kalsiyum, sodyum, magnezyum zengin bir içecektir. Yapısı itibariyle düzenli içilen suyun, farklı sağlık sorunlarına iyi geldiği kabul edilir. San Pellegrino doğal mineralli su sindirim sistemi için faydalı olduğu bilinir. Mineralli sularda bulunan magnezyum insan vücudundaki kas ve sinir sağlığı enerji üretimi ve kalp sağlığı açısından önem taşır. Kalsiyum bu doğal sularda bol miktarda bulunur. Kalsiyumun faydası ise kemik ve diş sağlığının güçlenmesi, kan pıhtılaşması, sinir uyarılarının iletimi hususunda önemli bir yere sahiptir. Mineralli sular cilde sprey şekilde sıkılarak nemlendirici ve rahatlatıcı bir fayda sağlar.

Zengin İçeriği ile San Pellegrino Mineralli Su

Zengin İçeriği ile San Pellegrino Mineralli Su

Bu ürün, müşteriler tarafından, içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Yemeklerden belirli bir süre sonra kullanılarak sindirim kolaylığı sunar. Bu ürünü, güne başlarken veya gün içerisinde sıvı kaybını karşılamak amacı ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özellikle vücudun suya ihtiyaç duyduğu günlerde günlük olarak bir bardak mineralli su tüketilmesi tavsiye edilir. Tüm cilt koşullarında güvenle kullanılabilir. Hem cilde hem de vücuda besin olarak tam destek sunar. Bu durumda da müşterilerin beğenisini kazanır. Ayrıca San Pellegrino doğal mineralli su 250 ml x 24 adet koli yorumları hakkında araştırma yapabilir ve okuyabilirsiniz. Aynı şekilde sizde yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz. Su, kemik ve diş gelişimi açısından oldukça faydalıdır. Doğal mineralli suların içerisinde bulunan bileşenlerin insan vücudunda hayati öneme sahip birçok organ ve ileti merkezlerini sayısız fayda sağlar.

Bütçenize Uygun San Pellegrino Mineralli Su Fiyatı

Bütçenize Uygun San Pellegrino Mineralli Su Fiyatı

Ürünün üretim teknikleri, kimyasal bileşenlerden uzak tutulması ve doğal kaynak su olarak sunulması gibi avantajlar ürünün fiyatını belirler. İnsan vücuduna birçok açıdan fayda sağladığı bilinir. Başta sindirim sistemini düzenleyerek yemekleri hazmetme kolaylığı sunar. Ürün, içerisinde barındırdığı zengin minerallerle vücudun ihtiyaçlarına cevap verir. Bu özellikleri ile müşterilerin beğenisini kazanır. Doğal ve organik şişelerde muhafaza edilir. Ürünün şişeleri hem sağlık hem de çevre dostu olarak üretilir. Türk ve Avrupa standartlarına uygun olarak etiketlenir ve paketlenir. Paket üzerindeki etiketten ürün hakkında detaylı inceleme yapabilir ve iletişime geçebilirsiniz. Hem doğal olarak üretilmesi hemde zengin içerikleri ürünü öne çıkarır. Ürün dermatolojik tedaviler de tamamlayıcı ürün olarak kullanılır. San Pellegrino doğal mineralli su 250 ml x 24 adet koli fiyatı ve ürün hakkında Trendyol’dan bilgi edinebilirsiniz.