Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD Hafıza Kartı A2 170MB/s

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD Hafıza Kartı A2 170MB/s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ozan Fotoğrafçılık Satıcı Ünvanı: OZAN POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4186014677400019 Vergi Kimlik Numarası: 7320601378
    Bu ürün Ozan Fotoğrafçılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler TürüMicro SDYapımicroSDXCKapasite64 GBAktarım Hızı160 MB/sSerisiExtreme ProSınıfClass 10AdaptörVar

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 64 GB
Geri Bildirim Ver

Sandisk Extreme Pro 64 GB MicroSDXC UHS-1 A2 170MB/S SDSQXCY-064G-GN6MA Fiyatı - Trendyol

Fotoğraf, video, ses, müzik ya da diğer tüm dosyalar hem günlük olarak sürekli kaydedilen hem de iş hayatında sıkça kullanılan verilerdir. Bu önemli verilerin kolay aktarılması ve geniş kapasiteli dijital bir alanda korunarak saklanması oldukça önemlidir. SDSQXCY-064G-GN6MA 64 GB MicroSDXC bağlantı arayüzüne sahip yüksek performanslı ve geliştirilmiş yeni nesil bir hafıza kartıdır. Dijital kamera, akıllı telefon, tablet, video kamera gibi tüm dijital platformlarda kullanılabilen ürün fotoğraf, ses, video gibi tüm verilerinizi güvenli bir şekilde aktarır. Mobil uygulama sınıfı A2 olan ürün bu özellik sayesinde 4K UHD video kayıtları yapılırken yüksek performans gösterir. İş hayatının da vazgeçilmez haline gelen SDSQXCY-064-GN6MA SD hafıza kartı sayesinde kendinize büyük arşivler yaratabilirsiniz.

  • 100 MB/s okuma hızı
  • 64 GB kapasite
  • Su geçirmez üst düzey koruma

Sandisk Extreme 64 GB Hafıza Kartı ile Geniş Arşiv Alanı

Sandisk Extreme 64 GB Hafıza Kartı ile Geniş Arşiv Alanı

Fotoğraf makineleri, video kayıt cihazları veya cep telefonlarının sınırlı bir saklama alanı mevcuttur. Genellikle ürüne bağlı olarak değişen bu özellik bazı cihazlarda yeterli olmayabilir. Sahip olduğunuz cihazın kapasitesine bağlı kalmadan kayıt almak istediğinizde Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD hafıza kartı A2 170 MB/s hızındaki ürün size geniş bir alan sunar. Drone, fotoğraf makineleri, aksiyon kameraları, cep telefonları, araç kameraları gibi pek çok cihazda kullanılabilen hafıza kartı sayesinde 64 GB’lık hafıza alanına sahip olabilirsiniz. Ürün, fotoğraf ve videoları silmeye gerek kalmadan uzun süre boyunca güvenli bir şekilde saklayabileceğiniz geniş bir arşiv yaratır. Sandisk Extreme 64 GB kapasitesi dışında yazma hızıyla da dikkat çeker. Ürünün hız sınıfı 10’dur ve bu hız sınıfı ile farkedilir derecede iyi performans alabilirsiniz.

SDSQXCY-064G-GN6MA 64 GB Fark Yaratan Teknik Özellikleri

SDSQXCY-064G-GN6MA 64 GB Fark Yaratan Teknik Özellikleri

Hafıza kartlarında dikkat edilmesi gereken özellik, öncelikle ihtiyaçları karşılayacak bir kapasiteye sahip olmasıdır. Kapasite dışında ürünün okuma ve yazma hızı oldukça önemlidir. Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD hafıza kartı A2 170 MB/s SDSQXCY-064G-GN6MA modelinin sahip olduğu 170 MB/s okuma ve 90 MB/s yazma hızı sayesinde hızlı kayıt alabilir, görüntüleri hızlıca aktarabilirsiniz. Ürün NAND depolama teknolojisine sahiptir, böylece oyun gibi yer kaplayan yüksek boyutlu dosyaları saklayabilirsiniz. Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD hafıza kartı A2 170 MB/s kullananlar aynı zamanda V 30 video hızına da sahip olur. Ürün sayesinde full HD ve 4K videolar çekebilirsiniz. Kartın veri yolu standardı UHS-I’dır ve bu standart sayesinde yüksek performanslı hafıza kartı kategorisinde bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Sandisk Extreme Pro Güçlü Tasarım ve Avantajlı Fiyatları

Sandisk Extreme Pro Güçlü Tasarım ve Avantajlı Fiyatları

Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD hafıza kartı A2 170 MB/s fiyatları pek çok bütçeye uygun, aynı zamanda teknik olarak üst seviyede olan bir üründür. Görüntü ya da diğer kayıtlar için kullandığınız hafıza kartının hızı, kapasitesi ve diğer teknik yeterlilikleri önemli konulardır. Bu teknik avantajlar sayesinde çok sayıda görüntü kaydedip üretebilirsiniz. Fakat sadece teknik özellikleri değil belgelerin veya anıların kaydedildiği bu küçük cihazların dış tasarımları da oldukça önemlidir. Sandisk Extreme 64 GB hafıza kartının dış kasası suya, yüksek derecede ısıya, şoklara, düşmeye ve X-ray ışınlarına dayanıklıdır. Bu sayede hafıza kartı, verilerin güvenle aktarıldığı bir alan haline gelir. Sandisk Extreme Pro 64 GB Micro SD hafıza kartı A2 170 MB/s yorumları bu üstün teknik özellikleri destekleyen yorumlardır. Yüksek kapasiteli bu ürünü Trendyol’da inceleyip satın alabilirsiniz.