Sandisk Extreme Pro 64gb Sd Hafıza Kartı Sdxc 4k U3 V30 170mb Sdsdxxy

499 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sandisk Extreme Pro 64gb Sd Hafıza Kartı Sdxc 4k U3 V30 170mb Sdsdxxy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOBİ FOTO Satıcı Ünvanı: TAYFUN ÇİÇEKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2199407387000011 Vergi Kimlik Numarası: 5980448144
    Bu ürün HOBİ FOTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Markasandiskürün ağırlığı36,3 gürün boyutları0,2 x 2,4 x 3,2 cmürün model numarasısdsdxxy-064g-Gn4ınram boyutu64 gbsabit sürücü boyutu64 gbsabit disk açıklamasıbellek kartısabit sürücü arabirimibilinmeyenkart okuyucusdxc

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 64 GB
  • Hafıza Kartı Tipi SD
Geri Bildirim Ver

Sandisk Extreme Pro 64 GB SD Hafıza Kartı SDXC 4K U3 V30 170 MB

Fotoğraf, video ve belgelerin güvenli bir biçimde depolanabilmesi oldukça önemlidir. Özellikle hafızası dolan bilgisayar ve telefon gibi cihazların içerisinde bulunan belgelerinizi başka bir sisteme aktarmanız gerekebilir. Sandisk tarafından üretilen Extreme Pro SD hafıza kartı, 64 GB dahili depolama alanına sahiptir. Ergonomik ve ince bir tasarımı bulunduğundan taşınması ve saklanması son derece basittir. Birbirinden farklı belge ve videolarınızı saklamaya yardımcı olan bu model, fotoğraflarınızın da güvenl bir biçimde depolanabilmesine imkan tanır. Bununla birlikte belgeleriniz görüntü kalitesinden ödün vermez. Sandisk Extreme Pro 64 GB SD hafıza kartı SDXC 4K U3 V30 170 MB kullananlar ürünün tasarımından oldukça memnundur. Siz de ihtiyacınızı karşılayabilecek bir hafıza kartı arıyorsanız Sandisk tarafından özel olarak üretilen bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek depolama alanı
  • Farklı cihazlarla kullanım
  • Güvenli saklama

Yüksek Depolama Alanıyla Sandisk Extreme Pro Hafıza Kartı

Yüksek Depolama Alanıyla Sandisk Extreme Pro Hafıza Kartı

Hafıza kartı satın almadan önce dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biri depolama alanıdır. Depolama alanı yüksek olan çeşitler, müşterilerin ihtiyaçlarına kolaylıkla hitap eder. Fotoğraf ve video gibi pek çok belgenin korunmasına yardımcı olan bu ürünler, depolama imkanınızın güvenliğini artırır. Sandisk 64 GB hafıza kartı yüksek hafızası sayesinde ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yardımcı olur. İçerisine sayısız birçok belgenizi atayabilirsiniz. Dilerseniz yanınızda taşıyabilir, ihtiyacınız olduğu anda belgelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Atılan fotoğraf ve videoların görüntü kalitesini düşürmeyen bu kart içerisinde dilediğiniz özel bilgileri uzun süre saklayabilirsiniz. Sandisk Extreme Pro 64 GB SD hafıza kartı SDXC 4K U3 V30 170 MB yorumları ürünün alt kısmında yer alır. Siz de daha önce satın alan müşterilerin yazdığı bu yorumları okuyarak bilgi alabilirsiniz. Böylelikle yüksek saklama imkanı sunan bir hafıza kartını güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Güvenli Saklama İmkanıyla Sandisk Extreme Pro Hafıza Kartı

Güvenli Saklama İmkanıyla Sandisk Extreme Pro Hafıza Kartı

Hafıza kartlarının güvenli olması müşteriler açısından oldukça önemli detaylardan biridir. Kar içerisinde saklanan her türlü belge ve bilgiye sadece sizin ulaşabilmeniz gerekir. Geniş hafıza desteğine sahip ve şifre belirleme özelliğine açık olan modeller müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Sandisk Extreme Pro 64 GB SD hafıza kartı SDXC 4K U3 V30 170 MB özelliği ile tüm ihtiyaçlara güvenle hizmet eder. Dilediğiniz kadar belge, bilgi ve fotoğrafı kolaylıkla kart içerisine atayabilirsiniz. Ardından ürüne herhangi bir şifre belirleyerek güvenlik olanaklarınızı artırabilirsiniz. İçerisinde birçok dosya açabilir ve hızlı bir ulaşım elde edebilmek adına bütün farklı belgeleri ayrı ayrı yerlerde saklayabilirsiniz. Böylelikle güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. Siz de güvenli depolama imkanı sunan bir hafıza kartı arıyorsanız Sandisk tarafından özel olarak üretilen bu modeli tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Sandisk Extreme Pro 64 GB Hafıza Kartı Fiyatı

Avantajlı Sandisk Extreme Pro 64 GB Hafıza Kartı Fiyatı

Hafıza kartlarının birçok cihaza uyum sağlaması kolay kullanım açısından son derece önemlidir. Yüksek hafıza desteği ile birlikte her cihaza uyum sağlayabilecek bir model satın almak müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yeter. Sandisk hafıza kartı dahili 64 GB hafıza desteğine sahip olan modellerden biridir. Bununla birlikte telefon, bilgisayar ve tablet gibi birçok elektronik cihaza uyum sağlar. Televizyonlara da takılabilen bu ürün, atadığınız belge, video ve fotoğraf dosyalarını görüntülemeye yardımcı olur. Kart içerisinde uygun bir sıralama oluşturabilir ve ulaşmak istediğiniz belgeyi aratabilirsiniz. Bu sayede hızlı ve pratik bir çözüm elde edebilirsiniz. Sandisk Extreme Pro 64 GB SD hafıza kartı SDXC 4K U3 V30 170 MB fiyatı her müşterinin bütçesine uyum sağlar. Trendyol sayesinde ürünün fiyatı hakkında incelemelerinizi yapabilir ve ürünün kampanyasından kolaylıkla faydalanabilirsiniz.