Sandisk iXpand Mini 256gb iPhone USB Bellek SDIX40N-256G-GN6NE

549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sandisk iXpand Mini 256gb iPhone USB Bellek SDIX40N-256G-GN6NE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Ürün Tipi USB Bellek Özel Nitelikler Xpand Mini Flash Sürücü ile iPhone veya iPad'inizde hızlı ve kolayca alan açın1. Lightning konektörü takarak, fotoğrafları, videoları ve diğer dosyaları cihazınızdan sürücüye kolayca taşıyabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 256 GB
  • Giriş/Çıkış Portları USB 3.0
  • HDMI Var
  • Mobil Cihaz Uyumu Apple IOS
  • Tasarım Sürgülü
Geri Bildirim Ver

Sandisk iXpand Mini 256 GB ile Dosyaların Güvende

Ixpand Mini 256 GB iPhone USB bellek Sdıx40n-256g-gn6ne iPhone kullananların birçok farklı alanda destek almasını sağlayan cihazdır. Cep telefonlarında bellek dolması sorunu sıklıkla yaşanan ve kullanıcıların canını oldukça sıkan bir durum olmaktadır. iPhone cihazlarda yedeklemeler için birçok alternatif bulunuyor olsa bile insanlar bu noktada en doğru seçimleri yapmak istiyorlar. iPhone uyumlu olarak kullanılan USB bellekler sayesinde cihazdaki belge ve fotoğrafların yedeklenmesi oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilir. Ayrıca cihazda bulunan videoların direkt olarak sürücü üzerinden izlenmesi için de bu bellekler kullanılmaktadır. Sandisk ixpand mini cihaz yedeklemelerinde işlevsel özellikleri ile kullanıcıların tercihleri arasında yer alır. Cep telefonundaki ögelerin taşınması noktasında, USB 3.0 sayesinde birçok farklı cihaza taşıma işleminin gerçekleştirilmesi mümkündür.

  • Otomatik Fotoğraf Yedekleme
  • Her Duruma Uygun
  • Hızlı Aktarım

iXpand iPhone USB Bellek ile Cihazlarda Alan Açmak

iXpand iPhone USB Bellek ile Cihazlarda Alan Açmak

USB bellek ile cep telefonu ya da tablet gibi cihazlarda alan açmak isteyenlerin ilk olarak dikkat ettikleri konu güvenlik olmaktadır. Süreç boyunca birçok önemli fotoğraf ve belge gibi veriler taşınacağı için bu noktada son teknoloji güvenlik sistemlerinin kullanılması gerekir. Sandisk Ixpand mini 256 GB iPhone USB bellek özel dosya koruma sistemi sayesinde, parola yardımı ile dosyaların korunması sağlanmaktadır. Bu şifreleme yazılımı sayesinde birçok farklı türdeki hassas dosyaların cihazlar arasında paylaşımı çok daha kolay ve güvenilir bir hale gelmektedir. Ayrıca Ixpand mini 256 GB kullanılarak elde edilen faydalardan bir tanesi de otomatik fotoğraf yedekleme işlemi olur. Sürücü her bağlandığında, eğer tercih edilirse fotoğraflar otomatik olarak yedeklenmeye başlayacaktır. Bu sayede insanların manuel olarak fotoğrafları tek tek seçmelerine de gerek kalmaz.

iXpand iPhone USB Bellek Kullanımı

iXpand iPhone USB Bellek Kullanımı

Sandisk Ixpand mini kullanımı özellikle son zamanlarda oldukça artış gösteren bir durum olmuştur. Ancak insanların iPhone uyumlu USB bellek kullanmadan önce bazı detaylara da dikkat etmeleri gerekir. Öncelikli olarak aktarım yapılacak olan cihazın bağlantı noktalarının incelenmesi gerekir. USB bağlantısı bulunan bir cihaz olmasına ve aynı zamanda cihaz herhangi bir virüs olup olmadığına kesinlikle dikkat edilmelidir. Bu ürün sayesinde otomatik fotoğraf yedekleme yapılabildiği için, yedeklenmesi istenmeyen fotoğrafların da yedeklenme işlemi yapılmasın diye bu tip durumlarda kendi tercihinize göre ayarları değiştirebilirsiniz. Sandisk Ixpand mini inceleme fırsatı bulan kişiler, ürünün çok kaliteli olduğunu ve cep telefonlarında yer açma konusunda oldukça etkili çalıştığını da söylemektedirler. Videoları doğrudan sürücüden izleme fırsatı sunan USB bellek, özellikle yolculuk esnasında bir video izlenmek istendiğinde önemli bir imkan sunar.

Ixpand Mini 256 GB iPhone USB Bellek Sdıx40n-256g-gn6ne Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Ixpand Mini 256 GB iPhone USB Bellek Sdıx40n-256g-gn6ne Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Günümüzde Ixpand mini flash drive 256 GB özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. iPhone uyumlu USB bellek modelleri arasında seçim yaparken öncelikli olarak kapasiteye odaklanılması da gerekir. İnsanların ne kadar boyuttaki dosyaları taşıyacaklarını ve saklayacaklarını belirlemeleri ve daha sonrasında o boyuttaki USB bellekleri tercih etmeleri oldukça önemlidir. Sandisk Ixpand mini flash drive 256 GB kullanacak kişilerin bu boyuttan çok daha yüksek dosyaları bulunuyorsa, tekrardan boyut tercihi yapmaları mantıklı bir hareket olur. Sandisk Ixpand mini 256 GB iPhone USB bellek sdix40n-256g-gn6ne yorumları da incelenerek ürünü kullanan kişilerin yaşadığı deneyimleri direkt ilk ağızdan öğrenmek mümkün olur. Kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi sahibi olunması, USB bellek tercihi ederken insanların işini kolaylaştırmaktadır. iPhone cihazlarda alan açmak için kullanılan USB bellekleri Trendyol’da bulabilir, sipariş adımlarını takip ederek ürünleri satın alabilirsiniz.